Atgarsiai iš konferencijos apie genderizmą: išsigimimas pasiekė ribą

Daugelis europiečių šią darbo savaitę pradėjo sukrėsti – populiariausią dainų konkursą laimėjo neaišku kas – nei vyras nei moteris, kur...



Daugelis europiečių šią darbo savaitę pradėjo sukrėsti – populiariausią dainų konkursą laimėjo neaišku kas – nei vyras nei moteris, kuriam apibūdinti lietuvių kalba net neturi tinkamo žodžio. Kas atsitiko ir kaip reaguoti į tokį reiškinį, klaipėdiečiams tapo aiškiau po susitikimo su vokiečių sociologe ir publiciste Gabriele Kuby.

Įminė savaitgalio mįslę

Ne visi klaipėdiečiai pirmadienį po darbo skubėjo namo, apie du šimtai jų susirinko Klaipėdos universiteto Aula Magna salėje.

Pasiklausyti pokalbio apie reiškinį, vadinamą genderizmu, atėjo katalikų bei protestantų kunigai, medikai, mokytojai, studentai ir vaikus auginantys jauni žmonės.

Kai prie mikrofono priėjo Marijos Taikos Karalienės bažnyčios klebonas Vilius Viktoravičius, tapo aišku, kad bus kalbama aktualia tema – apie įprastą lytiškumą prarandančią Europą, apie tai, kas yra nei vyras, nei moteris.

"Savaitgalį daugybė žmonių negalėjo paaiškinti, kas laimėjo "Eurovizijos" konkursą. Tai buvo akistata su iki šiol mažai daugeliui pažįstamu judėjimu, o laimėtojo ištarta frazė deklaravo šio judėjimo plitimą", – pakviesdamas pašnekovę kalbėjo klaipėdiečiams gerai pažįstamas kunigas.

60-metė G.Kuby teigė neretai besijaučianti lyg balsas tyruose, sakanti tiesą, net kai tos tiesos nenorima išgirsti.

Ši moteris buvo viena pirmųjų, įspėjusių visuomenę apie "gender" ideologijos pavojingumą. Ji dažnai dalyvauja televizijos laidose, 2012 metais Vokietijoje išleista jos knyga "Globalinė seksualinė revoliucija – laisvės sunaikinimas vardan laisvės" sulaukė pakartotinių leidimų, buvo išversta į kelias kalbas.

Persekioja už įprastas pažiūras

"Šių metų "Eurovizija" nėra vienintelis kultūros, kurioje dabar gyvename, pavyzdys, juo labiau tai nėra tik šou. Tokią visuomenę, kaip ta barzdota moteris, nori matyti Europos elitas", – pirmaisiais sakiniais šokiravo G.Kuby.

Pranešėja pasakojo, kad Vokietijoje didžiausias makaronų gamintojas yra "Barilla". Šios įmonės savininkas kartą neatsargiai pasakė, kad niekada nefilmuos reklaminių klipų su homoseksualais. Esą, jei nori, jie gali rinktis kitus makaronus. Tačiau jau po poros dienų šis verslininkas viešai atsiprašė ir pareiškė esąs už vienos lyties asmenų santuokas.

Dar blogiau atsitiko vienam internetinės naršyklės "Mozilla" kūrėjų Brendanui Eichui. Jis buvo priverstas palikti aukštas pareigas kompanijoje, nes prieš šešerius metus paaukojo tūkstantį dolerių neturtingai organizacijai Kalifornijoje, kur tuo metu buvo svarstoma, ar legalizuoti homoseksualų santuokas. B.Eichas parėmė tradicinės šeimos šalininkus.

Panašių istorijų G.Kuby teigė galinti papasakoti daugybę.

Laisvė užnuodijo sąmonę

"Mūsų visuomenė žmonėms suteikia daugybę laisvių, jų yra tiek daug, kad galime net pasirinkti tapti kitos lyties asmeniu, – konstatavo sociologė. – Akivaizdu, kad mes išgyvename globalią seksualinę revoliuciją."

Būtent ši revoliucija iškėlė radikalų feminizmą, o tai atvedė prie gimstamumo mažėjimo. Dabar Europoje katastrofiškai mažėja gimstamumas. Statistiškai vienai moteriai tenka tik 1,3 vaiko, o tai reiškia, kad mūsų sumažėjo trečdaliu.

Ši revoliucija leido visus įmanomus lytinius santykius: suaugusiųjų su vaikais, vaikų su vaikais, tapo normalu mylėtis matant vaikams.

Buvo skatinama daryti kas tik užeis į galvą, o bet kokie draudimai vertinti kaip priespauda. Ta mintis užnuodijo žmonių sąmonę.

"Apmaudu, kad Bažnyčia taip pat susitepė pedofilija. Jei mes nesugebame valdyti savo lytinio potraukio, tada jis valdo mus", – nevyniojo žodžių į vatą G.Kuby.

Sovietinės priespaudos apsaugotos nuo seksualinės revoliucijos šalys dabar visą šį nuodą gauna iš Jungtinių Tautų, Europos Sąjungos, daugybės nevyriausybinių organizacijų elito

Egzistuoja 59 lytys?

Žmogaus teisių ekspertais prisistatantys Jungtinių Tautų Organizacijos atstovai sukūrė 29 principus, kaip homoseksualizuoti šį pasaulį. Prie šio dokumento yra instrukcijų rinkinys, nurodantis, kaip keisti visuomenę, kad ji įteisintų homoseksualias santuokas.

Europoje yra sukurta žinių sistema, skirta keisti per tūkstantmečius susiformavusią visuomenę, jos mokoma universitetuose. Pavyzdžiui, Vokietijos universitetuose genderizmą studijuoja 200 moterų.
Genderizmas yra socialinė lytis. Anksčiau buvo dvi lytys – vyras arba moteris.

1994 metais Jungtinių Tautų Kairo konferencijoje akcentuotas katastrofiškas pasaulio populiacijos didėjimas. 1995-aisiais analogiškame renginyje Pekine akcentuotas žodžio "gender" įtraukimas į tarptautinius dokumentus. Taip siekta rasti žodį, kurį pasakius pasąmonėje neiškiltų moteris arba vyras kaip lytis.

Genderizmo teorija sako, kad yra ne dvi, o 59 lytys, tai yra tiek yra lytinių orientacijų. Šios teorijos apologetai teigia, kad dar būdamas ikimokyklinio amžiaus vaikas gali pasirinkti lytį.

Už teorijos – dideli pinigai

"Su visa šia teorija į mūsų kasdienį gyvenimą ateina kalbos pokyčiai. Kalba skirta sakyti tiesą. Vokiškai kalbančiose šalyse reikalaujama nevartoti žodžių, turinčių vyriškas galūnes. Teigiama, kad moteriškoji arba vyriškoji giminė kalboje turi neigiamą atspalvį. Aš nesutinku, kad kokia nors radikali feministė, sėdinti su manimi viename kabinete, draustų man kalbėti normalia vokiečių kalba", – piktinosi sociologė.

Yra sukurta didžiulė "gender" pedagogikos programa, pasak kurios, berniukai turi žaisti su lėlėmis, o mergaitės mokomos būti agresyviomis.

Šia teorija paremtos ES programos, kurioms skiriama begalė pinigų, diegiamos darželiuose.

Kalifornijoje ir Šveicarijoje dirbanti retorikos ir filosofijos profesorė, prisiekusi lesbietė Judita Butler 1990 metais sukūrė teoriją apie tai, kaip diegti genderizmą, kaip nuo mažens keisti tapatybę. G.Kuby pasakojo, kad ši moteris yra Rokfelerio bei Gugenhaimo fondų narė. Tai reiškia, kad ją remia dideli pinigai.

Genderizmas formuoja žmonėse mintį, kad patys gali rinktis, kas jie yra. Būtent tai mes pamatėme "Eurovizijos" finale.

Moko vaikus sekso

Politiškai "genderizmas" reiškia ideologinį bei finansinį karą prieš tradicinę šeimą. Turtingoje Vokietijoje iš šeimos atimamas materialinis pagrindas, nes stengiamasi neleisti motinoms auginti vaikus iki trejų metų. Nors jau seniai įrodyta, kad pirmuosius trejus metus vaiko ir motinos ryšys yra ypač svarbus.

Daugybė šeimų Europoje augina vaikus be tėvo, dabar iš jų norima atimti ir mamas.
Genderizmo tikslas keisti šeimos sampratą, įdiegiant kaip normą homoseksualių žmonių santuoką.

Ši didžioji seksualinė revoliucija turi tikslą kaip galima anksčiau seksualizuoti vaikus. Pasaulinė sveikatos organizacija, sukurta saugoti žmoniją nuo epidemijų, skelbia dokumentą "Seksualinio švietimo standartai".

Jame teigiama, kad nuo gimimo iki ketverių metų vaikus reikia mokyti masturbuotis, nuo ketverių vaikams aiškinti, kad homoseksualumas yra geras dalykas, dar iki pilnametystės jiems aiškinti apie orgazmą, oralinį, analinį seksą.

Viešnia iš Vokietijos pasakojo, kad jos šalyje jau yra norma bendrose berniukų ir mergaičių pamokose nuo devynerių metų abiejų lyčių vaikus mokyti mauti prezervatyvus ant silikoninių falų. Jiems aiškinama, kad jie gali mylėtis būdami bet kokio amžiaus.

Įspėjo apie grėsmes

G.Kuby žino, kad lietuviai labai aktyviai gynė savo vaikus nuo šios programos diegimo, bet ji mano, kad ES pasistengs paspausti mažą mūsų valstybę.

Pasirodo, daugybėje šalių kovotojai prieš tokias iškrypėliškas nuostatas paskelbiami kriminaliniais nusikaltėliais.

"Apmaudu ir baisu, kad šis blogis slepiasi už žodžių "laisvė", "teisingumas", "tolerancija", "žmogaus teisės". Tie teigiami dalykai skina kelią genderizmui", – aiškino G.Kuby.

Vokietijoje neleidžiantys atžalų į mokyklą, kur vaikams brukamos genderizmo idėjos, tėvai būna teisiami, o vaikai patenka į valdiškus namus.

Kodėl ši žmoniją naikinanti ideologija platinama, G.Kuby tik spėliojo. Galbūt taip siekiama sumažinti žmonių populiaciją.

"Europa daro viską, kad sunaikintų nuostabią krikščionišką kultūrą, išplitusią po visą pasaulį", – konstatavo pranešėja.

Piliečiai jau priešinasi

Daugelyje šalių žmonės kyla į kovą prieš šią seksualinę revoliuciją. Vengrija 2012 metais patvirtino krikščionišką konstituciją, kurioje ginama gyvybė nuo pradžios iki natūralios pabaigos ir apibrėžta santuoka tik tarp vyro ir moters. Kroatijoje šiuo klausimu įvyko referendumas.

Paklaususi, ar Lietuvos Konstitucijoje yra įtvirtinta tradicinė šeima, G.Kuby išgirdo salėje šurmulį. Klaipėdiečiai ginčijosi, ar pagrindiniame Lietuvos įstatyme yra konkrečiai apibrėžta, kas yra šeima.

Prancūzijoje kilo didžiulis judėjimas prieš vienalytes santuokas. Vokietijoje prasidėjo pasipriešinimas prieš mokymo programą, kuri įtvirtina, jog mokant dėstomųjų dalykų nebūtų kalbama apie daugialytiškumą.

Bažnyčia – šeimos pusėje

Nuo šios kovos nenusišalina ir Katalikų bažnyčia. Slovakijoje, Lenkijoje, Portugalijoje ir vienoje Šveicarijos vyskupystėje vyskupų konferencijose vienareikšmiai pasisakyta prieš genderizmą.

Lenkijos bažnyčiose kunigai perskaitė deklaraciją prieš genderizmą. Jie aiškina žmonėms, kad tai yra kova prieš žmogaus prigimtį.

"Būtent tėčiai turi būti ypač aktyvūs ir domėtis, kas vyksta darželiuose ir mokyklose. Reikalauti ir neleisti luošinti savo vaikų. Netylėti, rašyti politikams ir vyriausybėms, rodyti savo poziciją", – ragino G.Kuby.

Dar vienas būdų rūpinantis sveika visuomene – rinkimų į Europos Parlamentą metu atidžiai klausytis, ką sako kandidatai, ir iki galo išsiaiškinti jų požiūrį į šiuos dalykus.

Šaltinis: klaipeda.diena.lt

Susiję

Gabriele Kuby 8478186557986750476
item