Prancūzai bijo Europos gyventojų išnykimo

Nuomonių apklausoje dauguma prancūzų teigė nerimaujantys, kad didelė imigracija iš šalių, kuriose vyrauja musulmonai, sukels šalies gyventoj...

Nuomonių apklausoje dauguma prancūzų teigė nerimaujantys, kad didelė imigracija iš šalių, kuriose vyrauja musulmonai, sukels šalies gyventojų prancūzų skaičiaus kritimą.

Prancūzijoje kalbama apie „Didįjį apkeitimą“, kai dėl imigracijos iš Afrikos ilgainiui baltieji krikščionys europiečiai rizikuoja išnykti.

Paklausti, ar prancūzai įžvelgia tokią riziką, 61 procentas atsakė, kad taip gali atsitikti, iš kurių 27 procentai buvo įsitikinę, kad taip nutiks. Kad to nebus, manė 39 proc.

Konservatyvus debatų dalyvis Paul Joseph Watson, atkreipė dėmesį į šį tyrimą ir pabrėžė, kad net minėti šią temą daugelyje šalių yra visiškai draudžiama ir ji laikoma rasistinėmis sąmokslo teorijomis. Nepaisant to, šitokia didelė prancūzų dalis baiminasi tokios ateities.

Šis klausimas tampa esminiu klausimu prieš kitais metais vyksiančius Prancūzijos prezidento rinkimus, o daugiausiai šia tema kalbėjęs kandidatas Éric Zemmour apklausose aplenkė Marine Le Pen. Zemmour perspėjo, kad Prancūzija virsta antruoju Libanu.

Susiję

Pasaulis 7736520600793240712

Rašyti komentarą

item