Lietuvos ambasada Vengrijoje pasirašė LGBTQI+ judėjimą remiantį laišką

Praėjusią savaitę Budapešte vykusio LGBT parado proga Lietuvos ambasada Vengrijoje pasirašė laišką, kuriuo išreiškė paramą LGBTQI+ judėjimu...

Praėjusią savaitę Budapešte vykusio LGBT parado proga Lietuvos ambasada Vengrijoje pasirašė laišką, kuriuo išreiškė paramą LGBTQI+ judėjimui ir jų politiniams tikslams. Be Lietuvos ambasados šį laišką pasirašė dar 29 Vengrijoje veikiančios užsienio šalių ambasados ir kultūros institutai.

Šis laiškas, kuriame akentuojama kova prieš „diskriminaciją“, išleistas naujai Vengrijoje priimtų įstatymų pakeitimų, draudžiančių LGBT ideologijos sklaidą mokyklose, kontekste.

Primename, kad birželį Lietuvos užsienio reikalų ministerija Lietuvos vardu pasmerkė šiuos Vengrijos priimtus įstatymų pakeitimus dėl LGBT ideologijos draudimo.

Parengta remiantis euobserver.com informacija

Susiję

Užsienio politika 263164518615725693

Rašyti komentarą

11 komentarų

Anonimiškas rašė...

joo, idiotų netrūksta. Lietuvoje, valdžios durneliai blaškosi, prašydami pagalbos iš Vengrijos (dėl nelegalų), o kiti durneliai (tipo atstovaujantys Lietuvą) Vengrijoje, pasmerkimus vengrams reiškia.

Unknown rašė...

Kokia gėda

Anonimiškas rašė...

Naciams mazgote per snukį.

Anonimiškas rašė...

už tai, kad padeda Lietuvai nelegalų krizėje. Žinos, kaip padėti...

Anonimiškas rašė...

naciai niekam nieko nepadeda. padeda adekvatus zmones.

Anonimiškas rašė...

Ką reiškia „LGBTIQ+“? Lietuvos geodezininkų bendrijos tarybos intelekto koeficientas didėja?

ANTIAGRASTAS rašė...

o ka cigonas nauseda? ar nemato , kad Lietuvos atstovai uzsienyje varo politika KARDINALIAI PRIESINGA JO KURSUI? greiciausiai besimptomis prezidentas tokios smulkmenos nepastebi...

Anonimiškas rašė...

Šis portalas akivaizdžiai išlaikomas rusijos pinigėliais. Didieji patriotai - Lietuvos gėda esate, parsidavėliai.

Anonimiškas rašė...

Trūksta žodžių. Tai primena komsomolo laikų apsipersistengimus, norint įsiteikti ir įtikinti, jog, kai tik bus liepta, visada ir tuoj pat palaižys padus.

Kaunietis rašė...

Zmones nuo kada konservu valdoma Lietuva turejo uzsienio politika.Jie tik vykdo nurodymus is 4 Reicho

Anonimiškas rašė...

Tegul Nacionalinis susivienijimas ir kitos politinės jėgos paneigia Sorošo statytinių ambasadoje pareiškimus ir detaliai papasakoja vengrams, kokia iš tiesų padėtis yra Lietuvoje.

item