Siūlymas Italijoje: už LGBT „diskriminaciją“ - 4 metai kalėjimo

Italijos senate svarstomas įstatymo projektas, kuriuo siūloma, kad už „diskriminaciją“ lyties, lytinės tapatybės ar seksualinės orientacijos...

Italijos senate svarstomas įstatymo projektas, kuriuo siūloma, kad už „diskriminaciją“ lyties, lytinės tapatybės ar seksualinės orientacijos pagrindu būtų baudžiama iki 4 metų kalėjimo bausme. 2020-11-04 žemieji Italijos parlamento rūmai pritarė šiam įstatymo projektui.

Įstatymo projekte numatyta, kad asmenys, kurie „diskriminuotų“ lytinės tapatybės ar seksualinės orientacijos pagrindu būtų baudžiami laisvės atėmimu iki 18 mėnesių arba 6 tūkst. eurų bauda.

Asmenims, kurie skatina „smurtauti“ ar „smurtauja“ arba dalyvauja organizacijose, kurios skatina „diskriminaciją“ arba „smurtą“, grėstų nuo 6 mėnesių iki 4 metų trunkanti laisvės atėmimo bausmė.

Be to, įstatymo projekte numatoma, kad gegužės 17 diena Italijoje būtų minima kaip „nacionalinė diena prieš homofobiją, lesbofobiją, bifobiją ir transfobiją“. Numatyta, kad, kovojant prieš „diskriminaciją“,  ši diena būtų minima ir visose mokyklose bei valstybinėse įstaigose.

Kaip pastebi šio įstatymo kritikai, siūlomas projektas kriminalizuotų LGBT ideologijos kritiką ir paspartintų LGBT ideologijos diegimą visų lygmenų mokyklose.

Parengta remiantis gazzettadelsud.it, corrispondenzaromana.it educazione.chiesacattolica.it informacija.

Susiję

Šeimos politika 9143121848404424028

Rašyti komentarą

8 komentarai

Pikc Kažinkavičius rašė...

Paveiksliukas prie teksto tai "ne į temą", nes būtent normalūs žmonės yra persekiojami.

Hm rašė...

Pirmą kartą buvau Italijoje apie kokius 1994 m. ir kas pribloškė, tai raudonais dažais nuteplioti kūjai su pjautuvais ir komunistiniai šūkiai. Jų buvo visur, ir pramoniniuose rajonuose ant plytinių tvorų (kas gal ir mažiau stebintų), ir, pavyzdžiui, ant kokio marmuru tviskančio palazzo Venecijoje. Per tą laiką, regis, tai transformavosi į šiek tiek kitokią formą.

Nežiniukas rašė...

LTSR Baudžiamojo kodekso 122 straipsnis. Vyro lytinis santykiavimas su vyru.

"Vyro lytinis santykiavimas su vyru – baudžiamas laisvės atėmimu iki trejų metų".


"Italijos senate svarstomas įstatymo projektas, kuriuo siūloma, kad už „diskriminaciją“ lyties, lytinės tapatybės ar seksualinės orientacijos pagrindu būtų baudžiama iki 4 metų kalėjimo bausme".

Klausimas sodomitams: kas tuo metu buvo blogai su tokiomis bausmėmis ir kas dabar gerai su priešingu dalyku ir didesnėmis bausmėmis?

Dėl tokiu metu buvusios bausmės jūs baisitės, ar veidmainiaujate?

Unknown rašė...

Stabdykime priverstinę pideralizaciją Lietuvoje, kol dar pideralizmas netapo nacionaline vertybe.

Jotvingis rašė...

Italijoje tokia nesąmonė nepraeis - ten Bažnyčios galia didelė.

Nežiniukas rašė...

Šiuo metu Popiežius yra užsiėmęs ekologinėmis problemomis. Todėl negarantuoju, kad nepraeis. Tiesiog gali nepastebėti.

Antra vertus, po Amoris Laetitia, kur yra daug neaiškiu vietų, gali pasirodyti, kad tokios vietos ne tokios ir jau neaiškios. Visus žmones gi reikia mylėti. O to nesuprantantiems - pasinaudoti valdiškais namais.

ANTIAGRASTAS rašė...

tai kad tarp kunigu sito gero nors vezimais vezk. tokie pat + nemazas kiekis pedofilu. tai viesa paslaptis!

Nežiniukas rašė...

Kas čia - šūkis plakatui praidų demonstracijai?

Ar turi didžiulę patirtį laikant žvakelę tokiems kunigams?

item