Sveikiname su šv. Velykomis!

Mieli Lietuvos žmonės, Sveikiname Jus su šv. Velykomis ir linkime Prisikėlusiojo palaimos ir globos kiekvienam iš Jūsų asmeniškai. Te...

Mieli Lietuvos žmonės,

Sveikiname Jus su šv. Velykomis ir linkime Prisikėlusiojo palaimos ir globos kiekvienam iš Jūsų asmeniškai. Tegu Prisikėlęs Kristus būna ta viltimi, kurios šiandien pasigendame savo valstybėje. Tegu Jis perkeičia mūsų širdis taip, kad dar labiau būtume linkę aukotis Dievui, savo artimui ir Tėvynei. 

Laimingų šv. Velykų!

Jaunimo sambūris „Pro Patria“

Susiję

Religija 5060631898423836708

Rašyti komentarą

7 komentarai

unknown rašė...

aciu,grazus palinkejimas-ypac eiliskumas!nor geriausias komentaras-jo nebuvimas.

Anonimiškas rašė...

„linkę aukotis Dievui, savo artimui ir Tėvynei“ - tik „linkę“? Kas gi ta „auka“ galėtų būtų? Kodėl būtent „auka“ reikalinga?

unknown rašė...

auka yra Meiles Matas.Meile galima ismatuoti,kas sako ,kad ne -labai klysta.vieni duoda krauja perpylimui,kiti pinigus aukoja(svarbu,kad niekas nematytu),-tai matuojama tuo-kiek gali atiduot nuo saves,nuo savo ego ir duot kitam,didziausia auka-atiduot gyvybe-tai didziausias Meiles Matas.Kristus- Pavyzdys.

glorija rašė...

Labai geras pastebėjimas ;)

Anonimiškas rašė...

Rašote, kad „Meilę galima išmatuoti“. Ne. Meilė nematuojama ir neišmatuoja. Meilei nėra jokių matų. Tai ne pastato aukštis ar bulvių maišelio svoris, kuriuos galima išmatuoti, pasverti. Kas myli, tam jo poelgis nėra jokia auka. Kas myli, tas niekada negalvoja apie auką, nes jo elgesys - iš širdies, iš meilės, o ne išskaičiavimo.

Anonimiškas rašė...

Ačiū, sveikiname su Šventomis Velykomis i ProPatria ekipą!

Unknown rašė...

Meilę tikrai galima išmatuoti, ir jos matas yra auka, unknown 14.38 buvo teisus. Plg. Rom 5,8, Pr 6,9 (Nojaus auka). Arba Abraomo auka - kas iš mūsų išdrįstų aukoti dėl Dievo savo vaiko gyvybę?
Jn 3,6: "Dievas taip pamilo pasaulį, jog atidavė savo viengimį Sūnų" - atidavė tai, kas brangiausia. Nors šia prasme, kaip dieviškoji Auka, meilė neišmatuojama. Bet mūsų, žmonių meilės kartais net matuoti nėr ko; turime vien išdavystes. Šit aš kas rytą išduodu Dievą už gabalėlį šokolado su kava.

item