Vidas Rachlevičius: „TSPMI yra politinių chameleonų perykla“

Tekstas skelbtas Vido Rachlevičiaus asmeninėje Facebook paskyroje. *** Buvau nusprendęs patylėti, bet nesusilaikau. Visa ši istorija dar ...

Tekstas skelbtas Vido Rachlevičiaus asmeninėje Facebook paskyroje.

***

Buvau nusprendęs patylėti, bet nesusilaikau. Visa ši istorija dar kartą patvirtina mano teiginį, kad Lietuva degraduoja 360°.

1. Akivaizdu, kad jau turime eurokomjaunuolių kartą: pirmo kurso magistrantai apkaltina profesorių V.Radžvilą... nekokybišku dėstymu. Kaip rašė klasikė, iš kur mergaitei (berniukams) tiek drąsos? Kuo tie mūsų eurokomjaunuoliai skiriasi nuo Mao laikų chunveibinų, kurie už plaukų tąsė universitetų profesorius, stumdė, daužė ir tyčiojosi iš inteligentų? Tik tiek, kad dar nesmurtauja, nors nesmurtinei veiklai rankos jiems jau atrištos.

2. TSPMI vadovybė neria į krūmus ir, užuot universitete apgynusi minties laisvės dvasią, pasielgia visiškai konjunktūriškai, nevykusiais argumentais bando užtušuoti konfliktą ir viską išsprendžia eurochunveibinų naudai.

3. Visiškai pritariu teiginiui, kad TSPMI iš esmės tapo leftistisinių pažiūrų dėstytojų prieglauda – pasižiūrėkite į daugelio jų FB profiliuose skelbiamus tekstus ir komentarus.

4. Visa savo esme TSPMI tampa konjunktūrine organizacija, kuri yra išsikėlusi labai jautrias vėtrunges, rodančias, iš kurios pusės vėjas pučia. Taigi, tai yra politinių chameleonų perykla. Nemažai instituto auklėtinių vėliau tampa diplomatais, žurnalistais, viešųjų ryšių specialistais, todėl galime teigti, kad auginama karta, kuri vėl vadovaujasi viena vienintele „teisinga“ ideologija.


Susiję

Vidas Rachlevičius 4617749967172339850
item