Niujorko žmogaus teisių komisija pareiškė, kad egzistuoja 31 lytis

Niujorko miesto žmogaus teisių komisija išleido galimų „lyčių“, kurios yra tarp vyro ir moters arba jų kombinacijos, sąrašą. Tokių „lyči...


Niujorko miesto žmogaus teisių komisija išleido galimų „lyčių“, kurios yra tarp vyro ir moters arba jų kombinacijos, sąrašą. Tokių „lyčių“, komisijos teigimu, yra net 31. 

Komisija taip pat pareiškė, kad visi verslai privalo pripažinti šias „lytis“, nes kitaip gali susilaukti piniginių baudų, svyruojančių nuo 125 iki 250 tūkst. JAV dolerių.

Tarp įvairių galimų pažeidimų yra ir „draudimas individui naudotis tam tikra programa ar įranga dėl to, kad jis neatitinka lyčių stereotipų“, „reikalavimas individui pateikti identifikacinį dokumentą, kur būtų įrašyta konkreti jo lytis“ bei „sąmoningas ir besikartojantis atsisakymas naudoti individo pasirinktą vardą, įvardį ar titulą“.

Tiesa, gairėse pažymima, kad atsitiktinai pavartoję netinkamą įvardį asmenys nebus baudžiami.

Visą „lyčių“ sąrašą galima rasti čia.



Susiję

Pažangos ideologija 1667408669291908133

Rašyti komentarą

17 komentarų

Nežiniukas rašė...

Seubas.

Čia irgi lytis.

Pikc rašė...

Įdomu, kas bus pirmiau - ar civilizacija nušluos neobolševikus, ar nobolševikai sunaikins civilizaciją? :)

Anonimiškas rašė...

Vyras ir moteris liko? Tai ko jaudinates, tegul koks trenktas ar gamtos nuskriaustas buna vadinamas savu vardu, jeigu jam taip geriau. Beje, toks isskyrimas tik dar labiau pabrezia isskirtuju trenktuma, nes neslepia ju po masiniu vyro/moters vardu. O gal cia kas jaudinasi, kad tame 31-o sarase nera budulio? Nebus kaip jus oficialiai vadinti?

Anonimiškas rašė...

Buduliai - vienintele homoorientacija, kuris sugeba daugintis is santyku tarp savo nariu. Todel gal turetu buti irasyta Niujorko saraso 32 numeriu.

Pikc rašė...

Homjaunuolis vėl pamiršo vaistus išgert - o čia kaip tyčia, tokia aktuali tema. :D

Anonimiškas rašė...

As zinau 2 lytis. Na is bedos dar viena (ygimta ar pakeista chirurgo). Bet 31!?
Jei spresti pagal paveiksliuka, tai ir mano ranka ar koja gali buti kitos lyties nei visas mano kunas! :(
Siandien 31, rytoj gal 40, poryt ?? Seniau tai butu psihiatrams labai ydomu, dabar - "norma". Kraupu.

ale, rašė...

O zydu slaptas mokslas kabala rodo, kad turi buti 125 ispindejimo lygiai. Taigi, amerikosams dar toli iki visisko "tobulumo".

Pikc rašė...

O kiek kacapams trūksta? ;)

Anonimiškas rašė...

Koks dar žydų slaptasis mokslas??? Ką čia kliedi? Kabala atsirado Ispanijoj 13-ame amžiuje ir apie tavo išpindėjimo lygius ten apskritai nieko nėra (tavo išpindėjimas jokiais lygiais nepamatuojamas). Ten kalba eina apie raides, skaičius ir simbolius šventraščiuose - savotiškas pitagorizmas, sumišęs su rytietišku misticizmu ir vakarietiška alchemija. O šiaip, tai tu man trauki į Paleckį, kuris už Maskvoje gautus pinigus iš vienos pusės loja ant Amerikės, o iš kitos promuoja visus lytinius iškrypėlius. Kaip tikras 20-to a. pradžios komunistas.

Anonimiškas rašė...

http://www.kabbalah.info/rus/content/view/frame/20427?/rus/content/view/full/20427&main

rus_o_rav_2007-11-16_clip_bb_o-knige-zohar

http://www.kab.tv/rus

http://www.laitman.ru

ale, rašė...

Pikc2016-05-28 14:35 "o kiek kacapams trūksta? " - Nezinau tokiu, nes niekas taip absurdiskai daugiau nesielgia. Tai tamsta esi kazkokiu kacapu specialistas. Gal paidalink savo bedom?

Pikc Kažinkavičius rašė...

->"Anonimiškas 2016-05-28 20:32" - griežtai, piktai, bet teisingai. O koloradikas iškart rusiškų nuorodų diarėja prapliupo. :)
P.S. Kas yra kacapai (beje, tai ne tas pats, kas rusai - yra ir normalių rusų; nedaug, bet yra), apsimeta nežiną TIK koloradiniai vatnikai. ;)

ale, rašė...

Pikc, man tavęs gaila, - beviltiškas tu.

Pikc rašė...

Tas momentas, kai ligoniai pradeda nustatinėti diagnozes... :D

Anonimiškas rašė...

Nors, panasu, 20:32 ir 21:45 yra tas pats anoniminis komentatorius, bukiui pikc vienodai sviecia. Jam svarbiau paloti.

Smikiz rašė...

Na, kol kas jie aikivaizdžiai laiminėja. Bijau, kad reiks arba Aukščiausiojo tiesioginio įsikišimo, arba vadinamąsias ~300 turtinigausiųjų pasaulio šeimų (pagal kai kurias sąmokslo teorijas :) ) tai palies tiesiogiai, ir jos ims viską raukti. :)

Panasu, rašė...

kad sitas etatinis uzsiima nepatenkintu absurdo propaganda demesio nukreipinejimu nuo dabartiniu iskrypimu propaguotoju link jau nebeegzistuojanciu buvusiu .

item