Lombardija užkirto kelią gėjų „santuokoms“ ir genderizmo propagandai mokyklose

Ekonomiškai stipriausio ir daugiausiai gyventojų turinčio Italijos Lombardijos regiono, kuriam priklauso Milano miestas, taryba pritarė...



Ekonomiškai stipriausio ir daugiausiai gyventojų turinčio Italijos Lombardijos regiono, kuriam priklauso Milano miestas, taryba pritarė projektui, ginančiam natūralią šeimą ir atmetančiam „genderizmo ideologijos“, kaip tai vadinama projekte, viešinimą mokyklose. 

Siūlyme teigiama, kad santuoka galima tik tarp vieno vyro ir vienos moters, taip pat įtvirtinama kasmetinė regioninė Prigimtinės šeimos dienos šventė, taip pat raginama Regioninę tarybą įtraukti „šeimos veiksnį“ tarp kriterijų, kuriais remiamasi nustatant mokesčius, skatinančius regiono šeimų pajamas. 

Simone`as Pillonas, Nacionalinio šeimų forumo tarybos pirmininkas, pavadino siūlymą „lemtingu ir valingu veiksmu, pranešančiu pasauliui, kad Italija nepaklus plintančiai LGBT (lesbiečių, gėjų, biseksualų ir transseksualų judėjimo) lobistų diktatūrai“. „Kova prieš neteisėtą diskriminaciją negali virsti homoseksualumo raiškos kurstymu, o siūlyme atvirai įvardijami pastarųjų kelių mėnesių tokio gėjų lobistų piktnaudžiavimo atvejai“ – teigė jis. 

Priimtame siūlyme taip pat teigiama, kad šeima, kylanti iš vyro ir moters santuokos, yra prigimtinė institucija, galinti pratęsti gyvybę ir vienintelė suteikianti vaikui tinkamą aplinką. Cituojamas Visuotinės žmogaus teisių deklaracijos 16 straipsnio 3 punktas, teigiantis, jog „šeima yra prigimtinis ir fundamentalus visuomenės vienetas ir kaip tokia turi teisę į valstybės ir visuomenės apsaugą“. 

„Daug daugiau nei tik ekonominė, teisinė ir socialinė institucija, šeima yra meilės ir solidarumo bendruomenė, mokanti ir benduodanti kultūrines, etines, socialines, dvasines ir religines vertybes, būtinas visuomenės ir jos narių raidai ir gerovei“ – teigiama projekte.   

Projektas taip pat numato, jog švietimo ir valdžios institucijos turi užtikrinti tėvams laisvę pasirinkti vaikų mokymo įstaigą, nepatiriant tiesioginio ar netiesioginio spaudimo ir apribojimų. Smerkiama „vis dažnesnė atvira propaganda prieš prigimtinę vyro ir moters šeimą, ypač paplitusi akademiniame pasaulyje, taip pat pasitelkianti kino filmus ir situacijų komedijas“ bei vyriausybės Nacionalinės antidiskriminacijos tarnybos (UNAR) platinama informacinė medžiaga. 

UNAR ne vienus metus aktyviai bendradarbiavo su homoseksualų lobistinėmis organizacijomis, į nacionalines švietimo programas įtraukdama pozityvų homoseksualumo nušvietimą, skatindama įsitraukti į projektus žiniasklaidą ir mokytojus. Tėvų teises ginančios grupės savo skundais dėl šių iniciatyvų pasiekė, kad Italijos parlamento nariai pateiktų siūlymą tokius propagandinius projektus paskelbti prieštaraujančiais Konstitucijai.

„Teisėta ir suprantama, jog mokyklose mokoma nediskriminuoti homoseksualų ir kitų mažumų, tačiau toks tikslas jokiu būdu nereikalauja skatinti visuomenės modelio, kuriame panaikinami prigimtiniai lyčių skirtumai“ – pabrėžiama priimtame dokumente.

Siūlymas buvo remiamas eilės konservatyvių ir už prigimtinę šeimą kovojančių grupių – „Teisininkai už gyvybę“, „Šeimų asociacijų forumas“, „Manif pour tous“ (pranc. – „Demonstracija visiems“, Prancūzijoje 2012 metais prasidėjęs visuomeninis judėjimas prieš socialistų vyriausybės siekius įteisinti vienalytes „santuokas“ ir teisę įsivaikinti), „Stovintys sargybiniai“ ir kitos organizacijos. Regioninei tarybai siūlymą pateikė Massimiliano Romeo, pagrindinės šalies nacionalistinės partijos „Šiaurės Lyga“ atstovas. 

Dokumento tekstą rengusios organizacijos „Teisininkai už gyvybę“ atstovas Gianfranco Amato teigė, kad tai drąsus dokumentas, toli pralenkiantis Italijoje šioje srityje populiarius hipokritiškus teisės aktus. Priimtas projektas ne tik kategoriškai uždraudžia bet kokią genderizmo ir LGBT ideologijos sklaidą šalies mokyklose, bet ir pasmerkia Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) priimtus „Lytinio švietimo standartus Europai“ ir ragina nacionalinę Italijos vyriausybę sustabdyti bet kokį šio dokumento nuostatų įgyvendinimą Italijos mokyklose. Minėti PSO standartai numato lytinį švietimą nuo pat gimimo, pateikiant informaciją apie masturbaciją, kontracepciją, abortus ir homoseksualumą. 

S. Pillonas įspėjo neseniai paskirtą šalies Ministrą pirmininką Mateo Renzi, pažadėjusį homoseksualų aktyvistams vienalytes civilines partnerystes įteisinantį įstatymą. „M. Renzi turėtų išgirsti jam skambančius pavojaus varpus. Prancūzijoje homoseksualų reikalavimus tenkinęs socialistų prezidentas F. Hollande`as buvo skaudžiai nubaustas pastaruosiuose rinkimuose“ – nurodė jis. „Italai yra kantrūs ir tolerantiški, tačiau ne kvaili žmonės. Pastangos jaunų žmonių tarpe populiarinti homoseksualų gyvenimo būdą ar atimti iš vaikų teisę į tėvą ir motiną, vietoje to siūlant du tos pačios lyties asmenis, yra nepriimti. Milanas tai jau suprato. Kada supras Roma?“ – retoriškai klausė Simone`as Pillonas. 

Šaltinis: www.lifesitenews.com  

Susiję

Pasaulis 1433949032178924962

Rašyti komentarą

2 komentarai

verta pakartoti rašė...

„vis dažnesnė atvira propaganda prieš prigimtinę vyro ir moters šeimą, ypač paplitusi akademiniame pasaulyje, taip pat pasitelkianti kino filmus ir situacijų komedijas“

Anonimiškas rašė...

Maniau, kad tik lietuviai tokie susipratėliai. Bravo. Sujais galima ir pasikonsultuoti dėl praktinių veiksmų. Kažin ką Mikutavičius mano šiuo klausimu? Ar užtektų jam vienos nakties apmąstymui?

item