Pakistane nepaliaujami žudyti piktžodžiavimu kaltinami krikščionys

Pakistane ir toliau suimami žmonės, kaltinami pažeidę piktžodžiavimo įstatymą. Gegužės 17 dieną piktžodžiavimo atvejis buvo užregistruo...



Pakistane ir toliau suimami žmonės, kaltinami pažeidę piktžodžiavimo įstatymą. Gegužės 17 dieną piktžodžiavimo atvejis buvo užregistruotas Mirpur Khas kaime. Musulmonas Hafiz Shah Fahad apkaltino keturis krikščionis – Javed Masih, jo žmoną Nazia, Rose Marry ir Cavell David – teigdamas, kad jie skelbė tikėjimą traukinių stotyje ir tuo sunkiai sužeidė musulmonų jausmus. Policija suėmė visus keturius krikščionis tardymui.

Primindamas kitą plačiai pagarsėjusį atvejį krikščionis George Masih praneša, kad tėvo Boota Masih’s žudikai, kurie 2013 m. rugsėjo 14 dieną brutaliai perpjovė kunigui gerklę šaukdami „Alachas yra didis“, tebevaikšto laisvėje nenubausti. Jie viešai giriasi „pašalinę šventvagišką netikintį“. Po šio įvykio krikščionio George šeima jaučiasi labiau mirusi nei gyva: „praradome darbus ir dabar niekas nesiryžta mūsų įdarbinti“.

Gegužės 16 dieną kitas incidentas sukrėtė Ahmadi bendruomenę, kurią kiti musulmonai laiko sekta. Apkaltinęs piktžodžiavimu, paauglys nužudė Khalil Ahmadm, Ahmadi bendruomenės narį, kuris tuo metu buvo policijos nuovadoje Punjabe.

Pagal Fides

Šaltinis: www.bernardinai.lt

Susiję

Religija 5116563655216882143

Rašyti komentarą

1 komentaras

Letas Palmaitis rašė...

Baikite primityvią propagandą! Supaganėjusi Ahmadi sekta neturi nieko bendro su islamu, bent pasiskaitykite Vikipedijoje Ahmadiyya (yra ir rusiškai). Minėti tris atvejus, kurie vien skaičiumi yra antipropaganda ir kurių nė patikrinti neįmanoma, yra mulkinimo metodas, kuris nedaro garbės bernardinams. Taip, visiška tiesa, kad islamas baudžia mirtimi bandymus išvesti musulmoną iš jo tikėjimo. Tačiau krikščionys privalo tai žinoti. Jei skelbi krikščionybę šariato šalyje, esi tikras pavyzdinis krikščionis, apsisprendęs gauti šventumo vainiką, o tai ir yra tikra krikščioniška vertybė ir svajonė, ne "sumanieji telefonai" ir ne "gėjų santuokos".

item