Gegužės 14 d. Seime genderizmo iššūkius aptars sociologė Gabriele Kuby

Šiais metais Tarptautinė šeimos diena minima jubiliejinį 20-ąjį kartą. Generalinės Jungtinių Tautų Asamblėjos sprendimu, šią dieną pasaul...


Šiais metais Tarptautinė šeimos diena minima jubiliejinį 20-ąjį kartą. Generalinės Jungtinių Tautų Asamblėjos sprendimu, šią dieną pasaulio bendruomenės dėmesys atkreipiamas į daugybę problemų, kurios iškyla šeimose. Mitint šią dieną prasminga piliečiams pristatyti aktualius politinius ir ideologinius iššūkius šeimai.

4 m. gegužės 14 d. nuo 17 val. vyks diskusija „Kodėl aš?“ su G. Kuby apie aktyvaus pilietinio veikimo svarbą Domus Maria konferencijų salėje, Aušros Vartų g. 12.

Susitikime G. Kuby atkreips dėmesį į tai, kad kol visuomenė pabus iš nuolatinės gerovės, demokratijos ir religijos laisvės sapno, naujasis totalitarizmas bus toli pažengęs.

Kviečiame dalyvauti, aktyviai diskutuoti, pasinaudoti proga užduoti klausimus sociologei, publicistei ir knygų autorei G. Kuby, vienai pirmųjų, įspėjusių visuomenę apie Gender ideologijos pavojingumą. Diskusijoje taip pat dalyvaus gydytojas psichiatras G. Vaitoška.

Diskusijos trukmė iki 2 val. Registracija http://www.seimos.org/diskusija-kuby/. Diskusiją organizuoja VšĮ „Šeimos institutas“.

Renginių metu bus galima įsigyti „Artumos“ leidyklos išleistą G. Kuby pirmąją knygą lietuvių kalba „GENDER REVOLIUCIJA. Buldozerinis reliatyvizmas“.

Pagrindinė pranešėja – vokiečių sociologė, publicistė ir knygų autorė, buvusi aktyvi feministė G. Kuby, pakviesta kalbėti apie Gender ideologiją, kaip naująją šeimos žlugdymo ideologiją, griaunančią žmonių visuomenės pagrindus. Remdamasi faktais, pranešėja atskleidžia kaip ši ideologinė mąstymo srovė griauna prigimtines socialines struktūras, kaip įsitvirtina, nors dauguma žmonių instinktyviai ar racionaliai suvokia, kad ji yra klaidinga ir nefunkcionali.

Konferencijos pabaigoje vyks diskusija, kurioje kviečiami pasisakyti Seimo Parlamentinės grupės „Už šeimą“ nariai, Seimo frakcijų atstovai bei visi aktyvūs piliečiai.

Konferenciją organizuoja Parlamentinė grupė „Už šeimą“, Šeimos institutas, Krikščioniškas pilietinio veikimo forumas ir Laisvos visuomenės institutas.

Būtina išankstinė registracija el. paštu: [email protected] (nurodyti vardą ir pavardę).

Daugiau informacijos: Seimo nario prof. A. Dumčiaus padėjėja Aušra Pocienė, mob. tel. 8-616-19387 ir http://www.seimos.org/konferencija-kuby/. Įėjimas į konferenciją galimas tik per I Seimo rūmus su asmens tapatybę patvirtinančiu dokumentu.

Susiję

Įvykiai ir renginiai 6025261957195195326

Rašyti komentarą

1 komentaras

Aš rašė...

Tos pačios dienos vakarą G. Kuby susitiks dar ir su aktyviais piliečiais bei nevyriausybinėmis organizacijomis. Tai atviras renginys, apie kurį skelbiama: http://www.seimos.org/diskusija-kuby/

item