Smūgiai už viešoje vietoje valgomą kiaulieną

Reimso mieste (Prancūzija) tramvajuje sumuštas jaunuolis, išdrįsęs viešai valgyti sumuštinį su kiaulieną. Birželio 7-osios vakare 23 metų ja...

Reimso mieste (Prancūzija) tramvajuje sumuštas jaunuolis, išdrįsęs viešai valgyti sumuštinį su kiaulieną.

Birželio 7-osios vakare 23 metų jaunuolis kartu su dviem draugais miesto tramvajumi keliavo į vakarėlį. Kertant Raudonojo Kryžiaus kvartalą vaikinas nusprendė pasistiprinti ir iš kuprinės išsitraukė duoną su kumpiu.

Šalia jo tuo metu buvo kiti trys keleiviai. Visi liudininkai patvirtina, jog pamatęs kumpį vienas iš keleivių garsiai išreiškė savo nepasitenkinimą ir apkaltino valgytoją, kad šis tyčia valgo kiaulieną šalia jo, siekdamas užgauti jo religinius jausmus (leisdamas suprasti, jog pats yra musulmonas).

Nustebintas tokių kaltinimų jaunuolis atsakė neturintis kėslų ką nors iš aplinkinių įžeisti. Nepaisant to, jo adresu toliau sklido kaltinimai bei įžeidinėjimai. Kaip teigia nukentėjęs asmuo ir įvykio liudininkai, nepatenkintas keleivis, dar kartą pareiškęs, kad nenori šalia savęs matyti valgomos kiaulienos, puolė jaunuolį ir kelis sykius trenkė ranka jam į galvą.

Du užpuoliko bendrininkai padarė tą patį ir visi trys smurtautojai išlipo artimiausioje stotelėje.

Dėl kraujuojančių žaizdų galvos srityje jaunuolis skubiai buvo išgabentas į ligoninę. „Užpuolimas buvo labai brutalus. Maniau, kad jie perskels jam galvą,“ – tvirtina nusikaltimo liudininkas.

Kitą dieną sumuštas vaikinas buvo paleistas iš ligoninės ir nuvykęs į policijos komisariatą parašė pareiškimą. Policija pradėjo tyrimą, užpuolikai kol kas nenustatyti, jiems gresia nuo 5 iki 7 metų kalėjimo.

Pagal lunion.presse.fr

Šaltinis: www.patriotai.lt

Susiję

Pasaulis 7832488223326026185

Rašyti komentarą

item