Vatikano „sveikatos“ konferencijos dalyviai: Fauci, Ch. Clinton, „Pfizer“ direktorius, „Big Tech“ oligarchai

Vertė Andrius Balsevičius. Vakcinos kūrėjai, mormonų vyresnieji, prieš dar negimusių vaikų teisę į gyvybę kovojanti aktyvistė Chelsea Clinto...

Vertė Andrius Balsevičius.


Vakcinos kūrėjai, mormonų vyresnieji, prieš dar negimusių vaikų teisę į gyvybę kovojanti aktyvistė Chelsea Clinton, populiacijos kontrolės advokatė Jane Goodall, New Age aktyvistas, garsi Jungtinės Karalystės musulmonų mokslininkė ir abortus propaguojanti amerikiečių aktorė, žinoma dėl pozavimo nuoga, yra būsimos Vatikano konferencijos, skirtos „sveikatai“, pranešėjai. Tarp 114 kalbėtojų yra tik du katalikų dvasininkai.

Vatikanas paskelbė penktąją tarptautinę sveikatos konferenciją tema „Tyrinėjant protą, kūną ir sielą“. Joje dalyvaus globalistai ir abortus skatinantys pranešėjai, tokie kaip: Chelsea Clinton, kompanijų „Pfizer“ ir „Moderna“ vadovai, JAV nacionalinio sveikatos instituto direktorius dr. Anthony Fauci.

Konferencija, pavadinta „Tyrinėjant protą, kūną ir sielą. Kaip naujovės ir naujos pristatymo sistemos gerina žmonių sveikatą“ vyks gegužės 6–8 dienomis.

Renginyje, kurį organizuoja Popiežiškoji kultūros taryba, fondas „Cura“, mokslo ir tikėjimo fondas (STOQ) ir „Stem For Life“ (SFLF), renginyje pasirodys 114 neįtikėtinų pranešėjų.

Tarp pranešėjų yra žinomi ir prieštaringi vardai, tokie kaip „Pfizer“ ir „Moderna“ generaliniai direktoriai, kurių pirmasis gamina aborto tabletes; Nacionalinio sveikatos instituto (NIH) direktorius Francisas Collinsas, propaguojantis vaisiaus audinio naudojimą mokslinių tyrimų projektuose; „Google Health“ vadovas David Feinberg; ir daktaras Anthony Fauci iš JAV Nacionalinio alergijos ir infekcinių ligų instituto, kurio patarimai vyriausybės pareigūnams praėjusiais metais suvaidino pagrindinį vaidmenį uždarant Amerikos bažnyčias.

NIH direktorius Francisas Collinsas pasižymi ilgamete kovos prieš gyvybę politikos istorija ir anksčiau yra įvertinęs „mokslinius pranašumus“, kylančius iš vaisiaus audinių tyrimų, teigdamas, kad toks darbas gali būti atliekamas „laikantis etikos principų“.

Prie Vatikano konferencijos prisijungia „Salesforce“ generalinis direktorius Marcas Benioffas, tvirtai prisitaikęs prie globalistinio, liberalaus elito, uždraudęs el. laiškus iš respublikonų ir D. Trumpo kampanijos po sausio 6 dienos Kapitolijaus protestų, taip pat draudžiantis visiems klientams net kelti abejones dėl 2020 m. JAV rinkimų. Benioffas yra veikęs gindamas LGBT darbotvarkę, o „Time“ jį apibūdina kaip „vieną iš labiausiai atvirų LGBT reikalams vadovų“.

Konferencijoje taip pat kalbės Jungtinių Tautų atstovė ir gamtosaugininkė Jane Goodall, palaikanti gyventojų populiacijos kontrolęNew Age aktyvistas Deepakas Chopra, roko gitaristas Joe Perry, mormonų vyresnysis Williamas K. Jacksonas, buvusi Didžiosios Britanijos mokslininkų ir imamų tarybos pirmininkė Shaykh dr. Asim Yusuf, abortus propaguojantis modelis Cindy Crawford ir liūdnai pagarsėjęs buvęs Komunikacijos sekretoriato prefektas monsinjoras Dario Viganò.

Tarp pranešėjų taip pat yra daugybė kitų medicinos specialistų, JAV federalinių agentūrų atstovai, universitetų dėstytojai, aukšti įmonių pareigūnai ir muzikantai. Tarp 114 kalbančiųjų yra tik du katalikų dvasininkai.

Vatikano mieste vykstantis renginys reklamuojamas socialinių tinklų grotažymėmis „#UniteToPrevent ir #UniteToCure“.

Konferenciją reklamuojantis vaizdas (pateikiamas šio straipsnio viršuje) atrodo pagrįstas garsiuoju Mikelandželo Adomo sukūrimo vaizdavimu. Naujame paveikslėlyje dvi rankos siekia vienas kitą, abi rankas dengia vienkartinės pirštinės.

Iš tiesų, konferencijos logotipas yra ratas žmonių, susikibusių rankomis, nuspalvintų LGBT vaivorykštės vėliavos tonais, pastatytas šalia sukryžiuotų raktų ir popiežiaus tiaros.

Renginį kuruoja Popiežiškosios kultūros tarybos pirmininkas kardinolas Gianfranco Ravasi kartu su STOQ generaliniu sekretoriumi monsinjoru Tomaszu Trafny ir Robinu L. Smithu, kuris yra „Cura“ fondo įkūrėjas, prezidentas ir pirmininkas bei „Stem for Life“, STOQ viceprezidentas ir direktorius.

Tačiau trijulė neves renginio, nes šis vaidmuo atiteks dešimčiai „visame pasaulyje žinomų žurnalistų“, tokių kaip „Forbes“ vykdomoji viceprezidentė Moira Forbes, Katie Couric ir didžiųjų kairiųjų žiniasklaidos korporacijų, tokių kaip CBSCNNMSNBC ir Wall Street Journal, žurnalistai.

Ar Vatikano konferencija ignoruos Dievą?

Galbūt kaip neseniai įvykusio Vatikano finansinių sunkumų deklaravimo ženklas konferenciją remia tokios didelės organizacijos kaip „Sanford Health“, „Akkad Holdings“, Johno Templetono fondas, vakcinų gamybos įmonė „Moderna“ ir Pastarųjų dienų šventųjų Jėzaus Kristaus bažnyčia.

Pirmasis nustatytas konferencijos tikslas yra skatinti „atvirą dialogą“ ir puoselėti „tarpdalykinį požiūrį į svarbiausius sveikatos priežiūros uždavinius visame pasaulyje“.

Kitas tikslas yra „Ištirti proto, kūno ir sielos sąveiką ir aptarti, ką reiškia būti žmogumi, ir kaip transformuojančios medicinos technologijos kelia naujus iššūkius, susijusius su žmogaus tobulinimu ir proto, kūno ir sielos interpretacija.“

Atsižvelgiant į nedidelį katalikų dvasininkų dalyvavimą konferencijoje ir pasauliečius žurnalistus moderatorius, belieka išsiaiškinti, ar renginio tikslas bus susijęs su katalikišku mokymu apie žmogaus ir Dievo santykį ir ar jis ignoruos katalikų teologines ir filosofines mintis apie sielą.

Popiežiaus Pranciškaus naujausia aplinkosauginė enciklika „Laudato Si“ yra pagrindinė trijų dienų konferencijos tema.

Cituojant dokumentą, konferencija siekia „palengvinti pokalbį... „apie tai, kaip mes formuojame savo planetos ateitį (...), apimantį visus, kadangi mūsų patiriamas aplinkosauginis iššūkis bei jo žmogiškosios šaknys jaudina ir veikia mus visus“.

Dešimtyje išvardytų būsimosios 2021 m. konferencijos tikslų, Popiežiškoji kultūros taryba nepaminėjo nei Dievo, nei Katalikų Bažnyčios.

Konferencijos metu taip pat vyks mažesnis apskritojo stalo renginys „Sujungiant mokslą ir tikėjimą“, skirtas „religijos ir dvasingumo santykiui su sveikata ir gerove, įskaitant proto, kūno ir sielos santykius“.

Fauci skaitys konferencijos atidarymo kalbą

Konferencijos atidarymo dieną ves daktaras Anthony Fauci, JAV Nacionalinio alergijos ir infekcinių ligų instituto direktorius ir vyriausiasis Joe Bidenas patarėjas sveikatos klausimais, neseniai įtikinėjęs Pasaulio sveikatos organizaciją, kad Bideno režimas įsipareigojęs finansuoti abortus ir praėjusiais metais teigęs, kad seksas su nepažįstamais žmonėmis yra saugesnis nei priimant Šventąją Komuniją COVID-19 laikais.

Fauci praleido daugiau nei metus, skleisdamas baimę Amerikos visuomenėje dėl Wuhano koronaviruso, nepaisant to, kad šios infekcijos mirtingumo lygis buvo tik 0,15%, ir jis galėjo būti veiksmingai gydomas naudojant Ivermektiną, hidroksichlorochiną, vitaminą D ir cinką.

Konferencijos temos yra nuo „Ar mes esame tai, ką valgome?“ ir „Žmogaus tobulinimas“ iki „Sveikas gyvenimas iki 120 m. ir daugiau“ bei „Tvari sveikatos priežiūra: mūsų aplinkos apsauga“.

Tik šešios temos yra nuotoliniu būdu susijusios su religija ir jose nagrinėjamos tokios temos kaip „Religinė mitybos praktika ir sveikata“ ir „Kaip Jūs apibrėžiate sielą?“

Konferencijoje taip pat bus sprendžiami klausimai, susiję su dabartiniais pasauliniais reikalais ir vyriausybių veiksmais atsakant į COVID-19.

Padedant tiek „Pfizer“, tiek „Moderna“ generaliniams direktoriams, dėl kurių abortais suteptų vakcinų tūkstančiais vis daugėja mirčių ir sunkių sužalojimų, konferencijoje bus aptariama ląstelių terapijos „revoliucija“, taip pat „Išsamūs COVID-19 sprendimai“ ir „Nauja vakcinų karta“.

Popiežius Pranciškus užbaigs renginį, suteikdamas dalyviams privačią, virtualią „audienciją“.

Pirmoji tokia konferencija vyko dar 2011 m.; ankstesniuose renginiuose asmenys, pavyzdžiui, LGBT propaguojanti popžvaigždė Katy Perry, kreipėsi į dalyvius transcendentinės meditacijos tema.

Šių metų renginio pakartojimas kol kas turi daugiausiai pranešėjų, o su savo reklamuojama pranešėjų ir temų sąrašu, atrodo, bus tęsiama nereliginga ir antikatalikiška ankstesnių konferencijų tradicija.

„Dar vienas rimtas smūgis pranašiškam Bažnyčios liudijimui prieš bjaurų kūdikių žudymo nusikaltimą“

Jau dabar ištikimi katalikai ėmėsi platinti žinią socialiniuose tinkluose, norėdami pareikšti savo pasibaisėjimą šia konferencija. Jungtinės Karalystės komentatorius diakonas Nickas Donnelly, komentuodamas manipuliavimą Adomo sukūrimo vaizdu, rašė: „Vatikano pastišas apie Mikelandželo Adomo sukūrimą atskleidžia jų „pseudomesianizmą, kai žmogus garbina save, užuot garbinęs Dievą, propagavimą“ (KBK 675).“

LifeSiteNews pateiktame komentare diakonas Donnelly teigė, kad popiežiaus Pranciškaus pasmerkimus abortams pakerta kalbėtojų, kurie turėtų pasirodyti renginyje, pasirinkimas.

Tarp popiežiaus Pranciškaus žodžių apie abortą ir jo poelgių yra keistas nesutarimas. Nors popiežius Pranciškus yra padaręs kai kuriuos labai griežtus abortus smerkiančius pareiškimus, jiems labai pakenkė jo paties veiksmai.

2016 m. jis viešai gyrė Emmą Bonino, kuri giriasi padėjusi įvykdyti 10 000 nelegalių abortų ir vadovavusi abortų įteisinimui Italijoje.

2018 m. jis, praėjus tik šešiems mėnesiams po to, kai ji vadovavo kampanijai, skirtai surinkti 300 milijonų dolerių abortų finansavimui visame pasaulyje, pareiškė popiežišką pagarbą kovotojai už abortus Lilianne Ploumen.

2020 m. pasaulio žiniasklaida šlovino popiežių, sutikusį naudoti ląstelių linijas, kurių kilmės šaltinis yra abortuoti kūdikiai, COVID-19 vakcinose.

Dabar jis pasveikina Vatikaną Chelsea Clinton, Klintono fondo, kuris palaiko glaudžius ryšius su pramoninio masto abortų planuojama tėvyste, prezidentę, ir „Moderna“ bei „Pfizer“ generalinį direktorių, kurių eksperimentai vykdomi naudojant abortuotus kūdikius.

Garsių abortų šalininkų, tokių kaip Chelsea Clinton, įtraukimas į pranešėjus Vatikano konferencijoje yra dar vienas rimtas smūgis pranašiškam Bažnyčios liudijimui prieš bjaurų negimusių kūdikių nužudymo nusikaltimą.

Abortų atveju veiksmai iš tiesų kalba garsiau nei žodžiai.

Panašius nuogąstavimus išreiškė „Restoring the Faith Media“: „atrodo, kad COVID-19 religija užtemdė katalikų tikėjimą Romoje. Demonstruojant savo liturgiją (socialinį atstumo laikymąsi), sakramentalijas (kaukes, rankų dezinfekavimo priemones) ir net savo sakramentus (jei nesusileisite šio sutepto serumo, savyje neturėsite gyvybės), pasityčiojimas iš tikinčiųjų yra visiškai akivaizdus.“

„Restoring the Faith Media“ atstovas dienraščiui „LifeSite“ pakomentavo: „Atrodo, kad Amžinojo miesto valdininkai, užuot taisę kursą, spartina žingsnį link tos Didžiosios apostazės, kuri, kaip mus perspėjo Dievo Motina, kažkada turės mus ištikti“.

Susiję

Pasaulis 3674236218731708700

Rašyti komentarą

2 komentarai

Anonimiškas rašė...

https://youtu.be/mMlor98R9I0
Romos apgultis

Pikc Kažinkavičius rašė...

Labai panašu, kad šita "žuvies galva" net ne supuvusi, o kiaurai perpuvusi. Beje, tame plakate viena ranka - juoda. Irgi labai "progresyvu". :)

item