Nacionalinis susivienijimas remia kovą už prigimtinę šeimą, šeimų maršą perspėja saugotis diskreditavimo

Nacionalinis susivienijimas paskelbė pareiškimą , kuriuo išreiškė paramą kovai už prigimtinę vyro ir moters šeimą ir įspėjo vadinamojo Šeimų...

Nacionalinis susivienijimas paskelbė pareiškimą, kuriuo išreiškė paramą kovai už prigimtinę vyro ir moters šeimą ir įspėjo vadinamojo Šeimų maršo organizatorius saugotis veiksmų ir asmenų, galinčių diskredituoti maršo skelbiamus idealus. Partija akcentuoja, kad nėra šio renginio organizatoriai ar iniciatoriai ir primena, kad patys rengėjai atsiribojo nuo visų politinių partijų. Pareiškimo autoriai taip pat atkreipia dėmesį, jog Nacionalinio susivienijimo kūrėjai seniai ir nuosekliai pasisakė prieš LGBT politinių tikslų įgyvendinimą, „Pride“ paradus, genderizmo propagandą mokyklose ir kitas naujojo marksizmo formas šeimos politikos srityje. 

„Pastaruoju metu viešojoje erdvėje vyksta spekuliacijos „Didžiojo šeimos gynimo maršo“ tema. Nors patys organizatoriai atsiribojo nuo visų politinių partijų, žiniasklaidoje pasirodo publikacijos, kuriose skelbiama, esą Nacionalinis susivienijimas yra vienas iš šio maršo iniciatorių arba vienas iš jo organizatorių. Nacionalinis susivienijimas nuosekliai rėmė ir rems prigimtinę šeimą, taip pat Konstitucijos 38 straipsnyje įtvirtintą nuostatą, kad ,,Šeima yra visuomenės ir valstybės pagrindas, kad santuoka sudaroma laisvu vyro ir moters sutarimu“. Vasario 23 d. nutarimu Nacionalinis susivienijimas informavo savo narius, kad rengiant maršą dalyvauti neketina, tačiau dėl dalyvavimo jame apsisprendžiama savo nuožiūra. Šios nuostatos Nacionalinis susivienijimas nekeičia“, - skelbiama pareiškime. 

Pareiškime teigiama, kad Nacionalinis susivienijimas negali atsiriboti nuo savo Tautos, nuo žmonių, kurie nuoširdžiai nori apginti savo šeimas ir renkasi taikų demokratinių permainų kelią. Tačiau atkreipia dėmesį į visuomenės nepasitenkinimo nuotaikomis besinaudojančius supriešinimo kurstytojus, abejotinos reputacijos asmenis, kurie stengiasi prisišlieti prie maršo, jį sukompromituoti, nukreipti netaikiu keliu.  

„Nacionalinis susivienijimas kviečia maršo dalyvius susitelkti, nepasiduoti provokacijoms, vengti elgesio, kalbų, plakatų ir šūkių, kurie diskredituotų prigimtinės šeimos institutą ir pasitarnautų jos griovėjams, siekiantiems menkinti ir juodinti visus, kurie gina mūsų valstybės pagrindą –  šeimą, o kartu gina pačią valstybę. Siūlome atsiriboti nuo asmenų, kurių reputacija ir siūlomi veiksmai kelia abejonių“, - rašome pareiškime.



Susiję

Šeimos politika 2216720309187310340

Rašyti komentarą

22 komentarai

Anonimiškas rašė...

Gaila, kad "Didįjį šeimos gynimo maršą" organizuoja ne Nacionalinis susivienijimas, PRO PATRIA, ar bažnyčia, o žmonės, kurie, nemokėdami susilaikyti nuo agresyvios kalbos ir įžeidinėjimų, viską gali sugadinti. Sumanymas savalaikis ir geras, palaikymas labai didelis, bet retorika labai netinkama. Kodėl pasyvūs ir nieko nedaro tie, kurie galėtų vesti tautą? Nieko nedaro, turiu galvoje - tik kalba ir aiškina...

Anonimiškas rašė...

vyrai ir moterys baikit manyti, kad esate aukštesni. neleiskit skaldyti, Pro Patria mokykitės iš klaidų, koks tai susivienijimas, jei kišat pagalius ir patys skaldot.
kvieskite dalyvauti visus neabejingus. Išryškinkit galimus trūkumus, įspėkite žmones, sudarykite galimų provokacijų sąrašą ir paviešikinkite... apjuodinti žmones yra lengva, ypač Lietuvoje,,, ar nebeatsimenat Ozolo

sūduvis rašė...

Demagoginės manipuliacijos. NS šeimą rėmė ir rems, bet Marše nedalyvaus. Įdomu, kaip rems - liežuviais? Gal jau vertėtų pakelti užpakalius?

Anonimiškas rašė...

Pupuliuką Petrą su tais batais pasiųsim, pašokinės ir visas šeimas apgins.

Anonimiškas rašė...

vienos padugnės remia kitas pagugnes, sveikinu.

Anonimiškas rašė...

Visus katalikus kviečiu karštai melstis, ir Dievas mums padės.Juk lietuvis žmogus yra ramus ir nelinkęs veltis į agresijas...Bet NS perspėjimas labai vietoje.......

Anonimiškas rašė...

Įdomi mintis - užpakalis kaip politinio veikimo įrankis.

Anonimiškas rašė...

Politiniai grafomanai. Neįdomu jiems nei politinė veikla, nei rezultatas. Tiesiog vingių jonai su akademiniais laipsniais parašo pareiškimą prasidedantį "NS reikalauja..." ir viskas; procesas dėl pačio proceso.

Unknown rašė...

"„Nacionalinis susivienijimas kviečia maršo dalyvius susitelkti, nepasiduoti provokacijoms, vengti elgesio, kalbų, plakatų..."
PLAKATŲ !
●Ar klausimas apie vienas iš maršo logotipų (pirmasis logotipas!) turintį aiškių sąsajų su pandos snukučiu* yra šeimų maršo diskreditavimas?!
●Kodėl tokia pompastika šeimų maršui? Tauriem siekiam pompastika nereikalinga.
●Kodėl viskas suvedama į TIK į šeimą - šeimų maršą (garo nuleidimas...)?
Kur kas labiau tiktų TAUTOS VIENYBĖS maršas (už tautą ir valstybę).
Kodėl net neminima apie:
Tautos genocidą per emigraciją;
Neapykantos kalbą;
Konstitucijos "perdirbimus";
Mero rinkimus;
Seniūnų rinkimų įteisinimą;
●Kas tie organizatoriai, jeigu sveikina su žydiškų komunistų švente kovo 8-ąja? (Kyla neramios mintys).
●Kodėl protestavimui (tradicinės šeimos palaikymui) reikia leidimo? Reikia leidimo pasisakant prieš blogį. Hmm.
●O kur dar skiepai ir kovidiniai pasai? Yra kelios pusės, ir kiekviena traukia savo giesmę... Ir niekam nereikia tikro aiškumo.
●O kaip dėl smulkaus ir vidutinio verslo DIRBTINIO žlugdymo?!
Sveikatos paslaugų grąžinimo į padorią padėtį...
-----
Ar tokie klausimai yra diskreditavimas?
Ar tokie klausimai yra nelogiški, nepagrįsti?
Ar žmonės keliantys tokius klausimus yra 'pimpačkiukai'?
Ar žmonės keliantys tokius klausimus yra "sisteminiai", "vatnika", "ativalstybiniai" ir pan.?
----
Aš už tradicinę šeimą (vyras-moteris-vaika).
Aš už tautą, valstybę, tėvynę.
Aš prieš iškrypusį globalizmą, genderizmą, baltųjų rasės naikinimą...
-----
Atgimimo metu ir kažkiek po to V. Landsbergiu besąlygiškai tikėjau ir oasitikėjau. Kur šis veikėjas kartu su Zingeriu (Kovo 11-sios konferencija LR Seime...) per 30 metų mus nuvedė?
Kodėl kartą smarkiai apgautas negaliu naujųjų vedlių nedviprasmiškai paklausti?!!
Iš esmės tas paradas dar tik rengiamas, o už šitokius klausimus mane maišo su žemėm. Kodėl? Ar šie klausimai taip giliai kabina?! O juk tai, tik keli klausimėliai.
----
Pats sau tyliai mąstau...
Visa kas gerai prasideda - blogai baigiasi.
Viasa kas blogai prasideda - absoliučiai blogai baigiasi.
Hmm...

Unknown rašė...

Dieve, laimink Ameriką.
P.S. Dar keli palaiminimai ir JAV nebeliks. O Lietuva ir taip - Marijos žemė...

Unknown rašė...

Ydomiau nei ydomu...

Pikc Kažinkavičius rašė...

Nesu organizatorius, bet pabandysiu atsakyti. Mano galva, vienas 9ir būtent šitas) klausimas pasirinktas dėl dviejų priežasčių: a) žmones lengviau sutelkti ties vienu klausimu, o ne jų sąrašu, nes mažesnė nuomonių išsistyrimo rizika (vienam punktui pritaria, dėl kito abejoja, dėl trečio gal išvis nesutinka...); b) šeima yra LABAI ASMENIŠKA, todėl į šeimos puolimą reakcija bus ir gausesnė, ir stipresnė, negu į, tarkim, valstybės puolimą - tad ir apsisprendimas pradėti būtent nuo šeimos gynimo yra logiškas, nes tai yra gana stiprus vienijantis motyvas: net skirtingų politinių pažiūrų (na, išskyrus neomarksistinių radikalų šutvę) žmonės nesunkiai sutars, kad šeimą ginti reikia. Čia panašiai, kaip Sąjūdžio laikais: žmonės sutarė dėl vieno klausimo - kad laisvės reikia. Ir tai suvienijo labai įvairius žmones - o štai detali politinė programa su krūva punktų tą vargu bau būtų padariusi. Aišku, tai lėmė neišvengiamą vėlesnį interesų išsiskyrimą - bet jau PO TO, kai užsibrėžtas tikslas buvo pasiektas. Taip ir čia: jei pavyks apginti šeimą nuo naujųjų raudonųjų ekstremistų agresijos - jau bus pasiekimas, ir tada galima bus apie tolimesnius žingsnius galvoti.
Ir dar vienas dalykas: gi praktiškai visų Jūsų keliamų problemų šaltinis - tas pats, tad jei pavyktų VIENOS problemos priežastį pašalinti, DAUG problemų išsispręstų. ;)

Anonimiškas rašė...

Pikcai,
yra požymių, jog kai kas šeimą gina ne šiaip sau, o nuo "geiropos". Latvių gatvė dabar turi daug žmonių Seimo partijose (ypač jautėsi pašalinant Jakubauską). Praverstų jiems ir "grynas" darinys be jokios Briuselio ar Vašingtono įtakos.

Kaunietis rašė...

Na kaip visuomet visur
Maskvos ranka .Ka rukom ?

Unknown rašė...

Kodėl ŠIO straipsnio ir komentarų nerodo planšetėje?

Unknown rašė...

Aš už tradicinę šeimą !!!

Papildymas.
.
Kur kas labiau tiktų TAUTOS VIENYBĖS maršas (už tautą ir valstybę).
.
Kreipimąsis į meno žmones.
Sukurkite TAUTOS VIENYBĖS (maršo) logotipą / ženklą (be jokių dviprasmybių!).
Paskelbkite tą ženklą kad ir šiame tinklapyje.
Šeimų maršo atributikos gamintojai pagaminkite dar vieną ženklą – TAUTOS VIENYBĖS (maršo) logotipą / ženklą…
.
Tegu gegužės 15 d. TAUTOS VIENYBĖS dvasia plevena virš Lietuvos!
(Negi šeimų maršo organizatoriai ir dalyviai tam prieštarautų).
(Negi valdžia prieštaraus TAUTOS VIENYBEI).
.
Po TAUTOS VIENYBĖS VĖLIAVA spręskime visas problemas.
.
● Prigimtinei šeimai TAIP.
● Stambulizmui NE.
● Globalizmui NE.
● Tautai ir valstybei TAIP.
● Tautos genocidui (per emigraciją) STOP (NE).
● ‘Neapykantos kalbai’ STOP (NE).
● Lietuviškai abėcėlei TAIP.
● Konstituciniams “perdirbimams” NE.
● Esamoje situacijoje priešlaikiniams LR Seimo rinkimams TAIP.
● Merų rinkimams TAIP.
● Seniūnų rinkimams (pradinė demokratijos mokykla) TAIP.
● Iškreiptam kvaišalų įteisinimui NE.
● Tautinei mokyklai TAIP.
● Profesionalumui ir kompetencijai TAIP.
● …
——
Tai TAIP ar NE.
Būti ar pūti.
Tautiečiai ir bendrapiliečiai (spausdami patiktukus) pareiškite savo valią.

Anonimiškas rašė...

Už lietuvišką abėcėlę, bet nesugeba naudot lietuviškų kabučių:D

Unknown rašė...

Mižniau 13:01
Puse Propatrios straipsnių negalima net matyti planšetėje, o telefonas su lietuvišku raidynu neduoda kitokių kabučių.
Ar tik tiek tematai problemų priekabių ieškotojau, sušiktas sūdvabali...

Anonimiškas rašė...

Sūdvabalis:D

Anonimiškas rašė...

O kas sako, kad šis Šeimų Maršas - paskutinis? Kai į pirmuosius susirinkimus rinkosi Sąjūdis, argi tada kas galvojo, kad po 5 metų iš Lietuvos bus išvesta sovietinė armija? Lygiai taip ir dabar: jėgos struktūrų darbuotojai irgi puikiausiai mato Stambulo konvencijos pavojų savo vaikams - atroo, kd šia kryptimi kol kas dirbama per mažai.

Anonimiškas rašė...

Propatria siekia vieno grįžti į taip mylimą Rusiją. Na, ačiū dievui toji jūsų kartą viena koja lavoninėje. O tokie kaip Sinica, Petkus ar kiti politiniai parginalai galės kitas subines laižyti norėdami papulti į seimą, nes kitu būtų negeba algos uždirbti.

Unknown rašė...

ŠIAI DIENAI PROPATRIA - VIENINTELIS SĄJŪDIS UŽ TEISINGĄ ATEITIES LIETUVĄ, JOS ISTORIJĄ, ŽMONES IR ŠEIMĄ!

KITŲ VARIANTŲ TIESIOG NĖRA!

AČIŪ, KAD ESATE!

item