Nacionalinio susivienijimo kvietimas pasirašyti peticijas prieš partnerystę ir Stambulo konvenciją

KVIETIMAS Šiuo metu Lietuvos ir jos šeimų ateičiai neabejinga visuomenės dalis vis aktyviau įsitraukia į pilietinį pasipriešinimą valdžios s...

KVIETIMAS

Šiuo metu Lietuvos ir jos šeimų ateičiai neabejinga visuomenės dalis vis aktyviau įsitraukia į pilietinį pasipriešinimą valdžios siekiams įteisinti Lietuvoje homoseksualų partnerystes ir translytiškumą propaguojančią Stambulo konvenciją. Prieš abu šiuos projektus yra inicijuotos visuomeninių organizacijų peticijos:

- prieš vienalytę partnerystę: https://laisvavisuomene.lt/peticija-pries-lyciai.../

- prieš Stambulo konvenciją: www.nsta.lt

Nacionalinis susivienijimas, šiais klausimais ne kartą išsakęs savo prigimtinę šeimą ginančią poziciją, ne tik vienareikšmiškai palaiko peticijų tikslus, tačiau ir kviečia prisidėti prie parašų rinkimo. 

Kreipiamės į visus NS narius ir rėmėjus, kviesdami visus galinčius ir norinčius prisidėti prie šių peticijų sklaidos ir parašų rinkimo. Tą galite daryti tiek dalindamiesi nuorodomis internete, tiek ir įsitraukę į popierinių parašų rinkimą (dėl pastarojo parašykite [email protected]). 

Pabrėžiame, kad nesame šios akcijos organizatoriai, tačiau jaučiame pilietinę pareigą prie jos prisidėti ir kviesti tą padaryti jus visus.



Susiję

Šeimos politika 4288617642658310948
item