Dainius Rudzevičius. Kodėl LGBT ideologija yra žalinga?

Norėčiau pažvelgti į šį klausimą šiek tiek netradiciniu kampu. Įsivaizduokime hipotetišką žmonių populiaciją, sudarytą vien iš gėjų ir lesbi...

Norėčiau pažvelgti į šį klausimą šiek tiek netradiciniu kampu. Įsivaizduokime hipotetišką žmonių populiaciją, sudarytą vien iš gėjų ir lesbiečių, kurie griežtai laikosi savo nuostatų ir neturi heteroseksualių santykių. 

Nesunku suvokti, kad tokia populiacija po kažkurio laiko išnyks. Demografai tvirtina, kad gimstamumo rodikliui sumažėjus iki tam tikros kritinės ribos, populiacijai gresia išnykimas. Be to nesunku suprasti, kad populiacijoje didėjant homoseksualių individų skaičiui, gimstamumo rodiklis mažėja. Iš čia seka svarbi išvada, jog pasiekus kritinį homoseksualių individų skaičių populiacijoje, ji atsidurs ant išnykimo ribos. Galima tiksliai suskaičiuoti, kokia kritinė masė homoseksualių individų turi atsirasti populiacijoje, kad ji pradėtų nykti, tačiau mums dabar svarbus ne skaičius, o pats tokios kritinės masės egzistavimo faktas. 

Yra įvairių požiūrių, kas nulemia žmogaus polinkį į homoseksualumą. Vienu iš jų sakoma, kad tai paveldima genetiškai, t.y. kad tai įvyksta perduodant genetinę informaciją iš vienos kartos kitai. Teigiama, kad šį procesą reguliuoja gamtos dėsniai ir jo rezultatas yra atsitiktinis. Tikimybinis šio natūralaus proceso rezultato pasiskirstymas yra toks, jog tik nedidelė populiacijos dalis įgyja polinkį į homoseksualius santykius, ir natūraliai populiacijoje nesusiformuoja kritinė homoseksualių individų masė, o tuo pačiu ir nekyla grėsmės jos išlikimui. 

Tačiau galima mėginti pakeisti polinkio į homoseksualumą susiformavimo tikimybę, taikant  išorinį poveikį, ypač vaikystėje ar paauglystėje, kol asmenybė dar nėra susiformavusi. Paprastai tuo užsiima grupės, norinčios susiklosčiusį galių balansą visuomenėje pakeisti savo naudai. Tam kuriamos įvairios patrauklios ideologijos. Ypač dideli šito meistrai yra kairieji su savo kova už visuotinę lygiavą bei „nuskriaustųjų“ teises, kurių tikrasis tikslas įgyti kuo daugiau galios. 

Tokių pavyzdžių, kai, pasitelkus išorinį poveikį, bandoma pakeisti natūralią socialinio proceso eigą, istorijoje žinomas ne vienas. Vienas iš žinomiausių yra marksistinis komunizmo kūrimo eksperimentas. Mūsų atveju toks poveikis visuomenei bandomas daryti pasitelkus LGBT ideologiją. Ši ideologija pasitelkiama propaguoti homoseksualų gyvenimo būdą, siekiant įtraukti kuo daugiau individų bei skatinant nusistovėjusių ir per amžius patikrintų moralės principų eroziją, taip bandant formuoti naująją ir nežinia kur atvesiančią moralę, patogią jos kūrėjams. 

Bet kokia ideologija, propaguojanti idėjas, gresiančias populiacijos išnykimu, dar neseniai buvo laikoma amoralia. Tačiau panašu, kad laikai keičiasi, kad dabar kai kurios įtakingos visuomenės grupės visame pasaulyje nusprendė užsiimti ideologiniu masių tvirkinimu ir pradėjo intensyviai propaguoti šias LGBT idėjas, skirdamos tam milžiniškas lėšas ir visiškai nesirūpindamos šitokio eksperimento galimomis pasekmėmis. Visos priemonės yra geros siekiant dominavimo. O masinio šių idėjų ir su jomis susijusių genderizmo idėjų propagavimo įtaka socialinei visuomenės raidai nėra aiški. Taigi šis socialinis eksperimentas nėra saugus, o nesaugūs eksperimentai neturėtų būti vykdomi. Galbūt tai vienas iš būdų mėginti kontroliuoti populiacijos augimą.

Visgi Lietuvoje, dėl įvairių susiklosčiusių aplinkybių, demografinė situacija yra apgailėtina. Pridėję tebesitęsiančią emigraciją, gauname sprogstamąjį mišinį, kuris grasina išsprogdinti mūsų valstybę. Tradicinė šeimos samprata, padedanti stiprinti populiacijos išlikimą, yra griaunama, o vietoj to propaguojama tautos išlikimui priešinga ideologija. Ir šios ideologijos ydingumo fakto nepakeis nei jokie įstatymai, nei jos dangstymas žmogaus teisių gynimo figos lapeliu.

Noriu pabrėžti, kad šie samprotavimai nėra nukreipti prieš homoseksualius asmenis. Kiekvienoje visuomenėje natūraliai atsiranda asmenų su tokia seksualine orientacija, tai faktas, kurio negalima paneigti, ir tie asmenys turi teisę gyventi taip, kaip jiems patinka. Tačiau sunku sutikti su tokio gyvenimo būdo propagavimu visuomenėje, būdo, kuris kartu su kitomis priežastimis stiprina mūsų tautos išnykimo tendencijas, esant sudėtingai demografinei situacijai.  



Susiję

Įžvalgos 682724347990682055

Rašyti komentarą

14 komentarų

Anonimiškas rašė...

O kodėl niekas nekalba apie tai, kad tai liga. TLK-10 yra diagnozės su raide F-...

x rašė...

Išorinio poveikio būdu bus taip smarkiai pakeltas homoseksualių asmenų skaičius, kad kaip tauta išnyksime? Čia mokslinė fantastika ar šiaip laki vaizduotė?
Juk kosminiu greičiu nykome ir nykstame, net ir be LGBT "išorinio poveikio". Keista, kad pusę amžiaus nugyvenęs taip ir nesutikau nė vieno tokiu būdu sukurto homoseksualo. Arba kuris būtų juo pavirtęs iš nuobodulio. Buvo vienas bendramokslis, bet merginos niekada jo netraukė kiek save pamena. Ir ką? Daugiau jis niekuo iš kitų neišsiskyrė. Lygiai taip pat LGBT galėjo burti man savo ideologijas kiek norėjo, bet traukos savo lyčiai kaip nebuvo taip ir neatsirado.
Ar ne prasmingiau panagrinėti tikrąsias nykimo priežastis: padėtį švietimo, sveikatos apsaugos ir socialinėje sferoje? Kai 1% populiacijos rūpinasi auksiniais klozetais ir deimantais savo barakudom, o likusi 99% ieško pagedusių produktų Norfos kamputyje - spartus tokios populiacijos išnykimas užprogramuotas net ir visai be homoseksualų.

Anonimiškas rašė...

Taigi nykstame kosminiu greičiu ir nykstame dėl įvairių priežasčių. LGBT ideologija taipogi stengiasi įnešti savo indėlį į tradicinės moralės ardymą ir tradicinės šeimos sampratos griovimą. Komentaro autorius turbūt sutiks, kad tai neprisideda prie demografinės situacijos gerinimo. Tai, kad pusę amžiaus nugyvenus nepavyko sutikti nė vieno sukurto homoseksualo visiškai nereiškia, kad tokių nebuvo. Iki palyginti nesenų laikų LGBT ideologija Lietuvoje buvo tabu. Bet kokia informacija susijusi su šio klausimu buvo stumiama iš oficialios informacinės erdvės. Esu visiškai tikras, kad autorius taipogi nebuvo sutikęs nė vieno vaiko ar suaugusiojo, kuris vieną dieną jaučiasi vyru, kitą dieną jaučiasi moterimi, net nežinau kai ši socialinė lytis vadinasi, taipogi turbūt nedaug buvo girdėjęs apie kitas socialines lytis. Tačiau dabar kai grybai po lietaus ėmė dygti įvairių socialinių lyčių atstovai. Kas atsitiko su žmonėmis? Ar pasikeitė jų genetika, kad taip padaugėjo tokių individų. Manyčiau, kad priežastis kita – indoktrinacija atitinkamomis idėjomis. Lygiai taip pat šiuo metu bandoma indoktrinuoti vaikus LGBT ideologija. Kokios bus tokio socialinio eksperimento pasekmės sunku numatyti, tai paaiškės po kartos, kai užaugs taip indoktrinuoti vaikai ir tada bus aišku, kiek ir kokios lytinės orentacijos individų bus.

Povilas Jankunas rašė...

Pritariu, priezastis ideologijoje. Cia kaip toj dainoj. Pasauli sena isardysim ... Cia ir yra pagrinde levaku bandymai pakeisti zmogaus mentalita Ta dare sovietai, naciai. Na zodziu levaku eilinis bajeris

Povilas Jankunas rašė...

Pritariu, priezastis ideologijoje. Cia kaip toj dainoj. Pasauli sena isardysim ... Cia ir yra pagrinde levaku bandymai pakeisti zmogaus mentalita Ta dare sovietai, naciai. Na zodziu levaku eilinis bajeris

Anonimiškas rašė...

Kur dingo Šv Pijaus X brolijos puslapis kodėl jo negalima atsidaryti

Anonimiškas rašė...

Baisus dalykas, tas visas košmariškas iškrypimas turi ypatingą laidininką, labai didelius pinigus, kadangi dabar pinigai varomoji jėga, todėl toks jų sekmės laidas, iš posakio ,,pinigai nekvepia",todė mažas tautas gali išnaikinti, be jokio karo.
.

linalk rašė...

Tam, kuris nesutiko hoiakų. Mano vaikai gimnazistai tokių pažįsta jau ne vieną

Anonymous rašė...

Mano vardas Dominik. Noriu padėkoti puikiam vyrui, žinomam kaip daktaras Ajayi, jis yra galingas burtų ratukas ir daugeliui žmonių visame pasaulyje gali padėti skirtingais vedybiniais klausimais. Susidūriau su skyrybomis, kai sužinojau apie puikų burtų ratuką dr. Ajayi, aš tikrai myliu savo žmoną ir nenoriu, kad mes išsiskirtume, todėl aš prašau burtų vedėjo daktaro Ajayi pagalbos, jis paruošė man meilės burtą, o mano žmona nutraukė skyrybas per 3 dienas ... Jei turite problemų savo santykiuose ir norite greito ir ilgalaikio sprendimo, galite susisiekti su dr. Ajayi el. paštu: [email protected] arba „Whatsapp / Viber“ numeriu: +2347084887094

Ozas Aris rašė...

Absurdiškiausia yra leistis į ginčius su tais, kurių prigimtinį buvimą bandai paneigti. Nėra tokių, o su artistais - prasmė kokia diskutuoti, tuo labiau, kai tie vaidina pabaisas tyčia, pasamdyti.

Jotvingis rašė...

Ar Nacionalinis Susivienijimas dalyvaus savival;dybių rinkimuose?
Jei taip - kas daroma ir kas dėl to padaryta?
Tai kurgi visi drąsieji komentatoriai - draugai ir priešai?

Anonymous rašė...

Dėka galingo burtų ratuko, vadinamo dr. Ajayi, po 4 metų išsiskyrimo sugebėjau susitaikyti su savo vyru, niekada netikiu, kad kada nors grįšime kartu, bet kai sutikau daktarą Ajayi, jis mane suprato, kad nieko nėra neįmanoma, nusprendžiau pabandyti jį , Pasakojau daktarui Ajayi apie savo vyrą ir kitus reikalingus dalykus, kuriuos jis turi žinoti, kad mano vyras galėtų grįžti, jis man pasakė, ką reikia daryti, ir aš vykdžiau jo nurodymus, po savaitės meilės burtų, man paskambino vyras ir jis maldavo grįžti namo. nuo tada mūsų santuoka klestėjo ir mes esame ramūs. Jei jums reikia vedlio pagalbos dėl kokių nors problemų, susisiekite su dr. Ajayi el. Paštas: [email protected] arba „Whatsapp / Viber“ telefonu +2347084887094 ir jūs būsite laimingiausias žmogus žemėje, kaip aš.

Anonimiškas rašė...

Jo, galbut uzblokavo

. rašė...

Neužblokavo, domenas aktyvus iki 2021-05-06 23:59:59. https://www.domreg.lt/paslaugos/whois/?search=fsspx.lt

Manau, kad pamiršo sumokėt už hostingo paslaugas ir tiek.

item