Jungtinė Karalystė: Leiboristų partijos narė televizijoje tikino, kad vaikai gimsta „be lyties”

Dawn Butler, leiboristų partijos narė, šiuo metu esanti šalies parlamente, populiarioje televizijos laidoje „Labas rytas, Britanija” kalb...

Dawn Butler, leiboristų partijos narė, šiuo metu esanti šalies parlamente, populiarioje televizijos laidoje „Labas rytas, Britanija” kalbėdama transeksualų tema, pareiškė, kad vaikai „gimsta be lyties”. 

Laidos vedėjas Richard Madeley paklausė Butler: „Ar manote, kad asmuo, palaikantis transgenderizmą, tačiau teigiantis, kad vis dėlto chromosomų lygmenyje yra biologinis skirtumas, paremtas ir tuo, kad vyriškas lyties organas galėjo nebūti pašalintas chirurginiu būdu.... ar sakytumėte, kad toks asmuo yra transfobas?”

Butler atsakė: „Jei sakote, kad transmoteris nėra moteris, tai sukelia problemų. Kalbėjimas apie vyriškus ir moteriškus lyties organus nepadeda diskusijoje [šiuo klausimu], nes tai, ką Jūs sakote,  reiškia, kad pačiu apibrėžimu transmoteris nėra moteris.”

Vos po poros akimirkų vedėjas Madeley atkreipė dėmesį: „Žiūrėkite, kai vaikas gimsta, į jį yra žiūrima tam tikru būdu ir jis yra įvardijamas tam tikros lyties atstovu...”

Butler greitai replikavo: „Vaikas gimsta be lyties, vaikas pradžioje yra suformuotas be lyties.”

Dawn Butler yra viena iš kelių įtakingų leiboristų partijos narių, priėmusių įsipareigojimą ginti „transeksualų teises” ir remti partijos narių, išreiškiančių „transfobiškus” pasisakymus, pašalinimą iš partijos gretų.

Pasisakymas neprasprūdo pro akis britų pramogų pasaulio veikėjams, tokiems kaip kitam ilgamečiui „Labas rytas, Britanija” vedėjui Piers Morgan bei populiariam Britanijos radijo laidų vedėjui Iain Dale, kurie nepasitenkinimą politikės pareiškimu išreiškė savo socialinio tinklo Twitter paskyrose.

Informacija parengta pagal užsienio šalių naujienų portalų informaciją



Susiję

Šeimos politika 2592263233103311405

Rašyti komentarą

29 komentarai

Anonimiškas rašė...

joo..kol tokios Dawn kalbės vėjus,o niekas neatsistos ir nesugėdins nemokšos,tol ji eis per televizijas ir per visą eterį.O,žiopliai "politkorektiškai" tylės ir klausys.

WHCM rašė...

Šitokios vištos daro meškos paslaugą savo pačių judėjimams. Leiboristai patyrė visišką fiasko per pereitus rinkimus į parlamentą JK, būtent dėl tokių nusišnekėjimų, kai potencialus jų elektoratas (darbuomenė - labour) patys pamatė, jog šie klounai seniai neatstovauja dirbančio žmogaus ir revoliucinė retorika bei permanentinis 'vertybinis' signalizavimas bei chuliganiška elgsena nerezonuoja su dirbančiojo žmogaus siela. Todėl jei manęs kas klausia aš atsakau, jog labai gerai, jog prime-time eteryje nusišnekinėja štai tokios vištelės, o ir kvočia jas tokio pačio lygio klounai, kurie iššauks reakciją ir pakiš ne tik tokius judėjimus po velėna, bet ir pačią taip vadinamą 'mainstreaminę' žiniasklaidą.

Anonimiškas rašė...

Propatria - pamazgų duobė. - Kas tik šlykščiau, tą ir platina.

Pikc Kažinkavičius rašė...

Tai kad toriai, panašu, irgi ne ką geresni: https://summit.news/2020/02/18/uk-hospitals-to-deny-care-to-racist-or-homophobic-patients

Pikc Kažinkavičius rašė...

Teisingai! Tegul geriau niekas nieko nežino apie "pažangos ideologijos" realybę - tada niekas netrukdys propagandistams plauti naiviems žmogeliams smegenis pasakėlėmis apie tai, kaip neomarksizmas atneš visuotiną "ligibią", "atvirumą beigi toleranciją" ir "tiaisias ir laisvias visiems". :)

Anonimiškas rašė...

Pažiūrėsim, kaip visi tie ,,politkorektiški'' atrodys brandžiame amžiuje.
Kaip ir tie, kurie save žaloja operacijomis.

Anonimiškas rašė...

--> Anonimiškas 16.38
O tai ko čia eini? Apsisuk ir čiuožk.

Povilas Jankunas rašė...

Tai ko tu cia sedi jai tau pamazgu duobe.Dumk i Delfi ar 15min.Jai tavo isitikinimai ir itikejimai skirtingi. Ten sedetum ir skaitytum apie homofobus,rasistus,krastutinius desiniuosius ir o siaudas-apie ultrakrastutinius nacistinius desiniuosius is propatrios.Ten patirtum ramybe ir pilnatve

Sėlis rašė...

Ir dar šitokie silpnapročiai leftistai mėgsta vaidinti objektyvius, apsiskaičiusius, be galo plačių pažiūrų. O iš tikro, jų ideologija - ale “liberali” - tėra rėksminga, infantiliška, fantazijų, teorijų, utopijų, “fylingo” prikimšta pseudoreligija-sekta. Ten nerasi nė su žiburiu jokių faktų, logikos, sveiko proto. Kaip ir šiuo atveju - ignoruoja paprasčiausius biologinius faktus. Tokie pat idiotai vograuja, jog gėjiškumas tik įgimstamas ir normalus, moterys nuo vyrų niekuo nesiskiria, rasės niekuo nesiskiria, tik odos spalva, prieš 5000 metų Europoje gyveno vien juodaodžiai? Tik antimoksliški pezalai ir spekuliacijos, o silpno maumenėlio turėtojams (aš če tiek dauk klasių baigeu, tiek dauk pasaulio pamačeu, tai ne jūs retrogradai fašistai homofobai) gerai prilimpa.

Unknown rašė...

Emancipacija yra tik dar vienas Paprasto žmogelio persekiojimo būdas ir atnešė tik išskirtinę laisvę darkytis Išsišokėliui. Vienintelis dalykas, kurį ji uždraudė, - tai sveikas protas (G.K.Čestertonas 1874-1936)

Anonimiškas rašė...

Atgimkite dvasia! Nustokite stebėtis mulkių nesąmonėmis. Galvokite, kokią alternatyvą pateikti žmonėms. O kalbėdami vien tik apie absurdus, kad ir prieš juos, jūs gi jokios alternatyvos nepasiūlote. Reiškia, tarnaujate absurdų skleidėjams - kaip reklama. Nu, nebūkite tūpi, kaip amerikosai.

x rašė...

Alternatyvų pateikimas tikrai ne šitų vištapročių jėgoms. Jie iki šiol šventai tiki, kad dėl visų blogybių kažkokie liberalizmo ideologai, kurių žmonės neva labai klauso ir sugenda. Tai vis kovoja su tais "ideologais" ir kovoja, tik niekas niekada taip ir nematė nei tos kovos, nei rezultatų.

Anonimiškas rašė...

Emancipacija?... Nelabasis rojuje gundė ne Adomą, o Ievą.

S rašė...

Bet tai kaip Britanija pažengė į priekį... Negrė vardu Daunė Mėsininkė moko visus apie vaikų lytį, tiksliau kad jos nėra. Tai čia irgi tie Vakarai, kur reikia integruotis?

Sėlis rašė...

Kokia alternatyva? Vadovautis faktais, logika ir sveiku protu, štai kokia. Negi taip sunku išmąstyti? O x-ujus savam stiliuje, per tokius naudingus idiotus liberastai ir renka taškus.

Anonimiškas rašė...

Sėli, brangusis, o ką jūs darytumėte, jei gautumėte valdžią dabar? Jūs juk ničniekam nepasiruošę būtumėte. Ir štai, liaudis reikalautų gero gyvenimo - rezultatų tuoj pat, o jūs įpratę tik kovoti prieš. Tai kad išsilaikytumėte valdžioje, jūs neišvengiamai pasielgtumėte kaip bolševikai po spalio perversmo Rusijoje, kaip Paryžiaus komunarai... Kitkam jūs dabar gi nė nemanote ruoštis. Bepigu kaltinti dabar valdžią, kad ji neišmanėlė ir linkusi klausyti svetimų patarėjų. Atsidūrę valdžioje ir jūs kitos išeities neturėtumėte, kaip tik vykdyti svetimų valią, arba dar blogiau, imtis represijų prieš reikalaujančius rezultatų. Tai kuo gi jūs skiriatės nuo visų kitų NEIŠMANĖLIŲ? O gi piktinatės būtent per neišmanymą nesugebančiais savarankiškai podoriai valdyti valstybę, vatnikais visokiais tokius vadinate. Patys sevęs nematote, o tik įsivaizduojatr, kad tik kitų prigimtis kitokia - labai labai bloga. O jūs tai jau lyg ir neee.., ne tokie. Tokie pat neišmanėliai ir jūs, ne kitaip elgtumėtės patekę prie valdžios lovio, nes nesirūpinate savo supratimu, koks gi tas pasaulis yra, kaip jame galimas poveikis, kad pokyčiai vyktų derama kryptimi. Jūs gi nežinote, kad pokyčiai nevyksta ta linkme, kuria daromas daromas. Jie vyksta JUMS nežinoma kryptimi, bet to jūs nenorite žinoti, jums atrodo, kad tai per daug sudėtinga suprasti...

Anonimiškas rašė...

seniau buvo galima tik pasijuokt ir pagūžčioti pečiais iš įvairių keistenybių, bet dabar jau nelabai juokinga, nes šitokie veikėjai prilenda prie valdžios svertų ir per teismines represijas, socialinį šantaža verčia didžiąją visuomenės dalį "priimti" tokias deviacijas.

Anonimiškas rašė...

Anonimiškas 2020-02-20 13:06, kaip anksčiau liaudis buvo tamsi, taip ir dabar - nesupranta, kad ne formaliai įteisintos teisės yra laimės šaltinis. Galima suteikti bet kokias teises, bet jei jas "gavę" neišmano, kaip jomis naudotis, tai ir laimės jos neatneš. Pats nesigaudymo/nesuvokimo faktas ir yra neišmanėlių nesėkmių sąlyga/pagrindas. Visa politinė priešprieša vyksta tarp gudresnių ir visiškų mulkių. Mulkiai išsireikalavo teisę "būti renkami", bet nepasirūpina niekaip įgyti išmanymo. Tai tuo ir naudojasi gudrieji. Jie padeda - tiesiog prastumia - į valdžios postus pačius didžiausius mulkius. O tada ir būti jau kitaip nebegali, kad mulkiai apsieitų be gudriųjų "patarimų". Ką jiems liepia, tą tie ir krečia. Jei nustoja aklai vykdyti, kas iš jų reikalaujama, tai jie paliekami likimo valiai. Tada tie ima reikštis, kaip šeštoj palatoj įprasta.

Sėlis rašė...

Viskas aišku, vatnikas užsitrigger’ino, tik neaišku, dėl ko. Ai, gi liberastai ir vatnikai proto bei dvasios broliai, štai dėl ko! Net nepaminėjau jokių marksizmų, bet vistiek kaip įsižeidė, va, kiek prikeverzojo!

Pikc Kažinkavičius rašė...

Nes jeigu AŠ taip galvoju - reiškia, taip ir yra! :D

Pikc Kažinkavičius rašė...

Čia reakcija į "Anonimiškas 2020-02-20 07:09" komentarą.

Steve Hoffman rašė...

Sveiki ponios ir ponai
Sveiki atvykę į „NoviCap“ finansinių paslaugų teikėją

Ar jums reikia greito finansavimo jūsų verslui ar paskolos asmeniniams poreikiams? „NoviCap“ siūlo lanksčią kredito liniją, faktoringo faktūrą ir ilgalaikes bei trumpalaikes paskolų galimybes, pritaikytas jūsų poreikiams.

„NoviCap“ internetinis skolinimas siūlo paskolas automobiliams, būsto remontui ir praktiškai viskam, esant mažoms palūkanoms tiems, kuriems skubiai reikalinga finansinė pagalba. Norėdami gauti daugiau informacijos apie „NoviCap“ paskolos pasiūlymą, atsiųskite laišką per || [email protected] ||

APIE NOVICAP
„NoviCap“, įkurta 2015 m., Yra viena didžiausių paskolų rinkoje pasaulyje. Daugelis žmonių, ypač įmonių savininkai, naudodamiesi nemokama internetine paslauga „NoviCap“, norėdami rasti finansavimą, naršo po kelis paskolų produktus iš mūsų plataus tinklo skolinimo programų. „NoviCap“ teikia finansavimą greitai, lanksčiai ir skaidriai, o profesionaliems investuotojams suteikia galimybę investuoti į trumpalaikį turtą, kurio grąža yra didesnė nei vidutinė.

PASKOLOS RŪŠYS
„NoviCap“ siūlo įvairias paskolų galimybes, įskaitant:
• Verslo kredito linija • Asmeninė paskola
• Ilgalaikė paskola
• Trumpalaikė paskola
• Įrangos finansavimas
• Komercinė hipoteka
• Pradinė paskola
• Verslo įsigijimo paskola

Jei jums reikia finansinių sprendimų, kaip pagerinti savo finansus, „NoviCap“ yra tinkama įmonė, į kurią reikia kreiptis.

PRIEŽASTIS SKOLINTI IŠ NOVICAP
√Gali pasiskolinti nuo 1000 iki 50 milijonų eurų
√ Gaukite užmokestį per 24 valandas be nesklandumų.
√ Apribokite savo banko priklausomybę
√Nėra paslėptų mokesčių ar sąlygų
√ 100 procentų paskolos patvirtinimas
✓Nėra baudų už pavėluotą paskolos grąžinimą.

Daugiau nereikia švaistyti laiko bandant gauti paskolą iš kitų finansų institucijų ar įtemptų vizitų banke. Mūsų paslauga teikiama visą parą - galite gauti paskolą ir atlikti savo operacijas bet kada ir kur jums reikia.

Mes teikiame 24 valandų pasaulinės klasės paskolų paslaugas. Klausimams / klausimams? - Siųsti el. Laišką adresu || [email protected] ||

„NoviCap“ yra tinkama įmonė, į kurią reikia kreiptis, kai susiduriate su finansiniais sunkumais, o mūsų prioritetas yra šypsena kiekvienam veidui.

Steve Hoffman rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

Yra, yra taip, - esate visiški neišmanėliai. Kariaujate su pasekmėmis, o priežasčių nenorite matyti. Štai kad ir po šiuo straipsniu vietoj komentarų parazitai perša jums ir jūsų pasekėjams "lengvas" paskolas. O jūs tą platinate. Jums visiškai vienodai, kad bet kokia jų paskola, tai bankinės sistemos mąstu emisija pinigų, kurie pagal rezervų sistemos "įstatymus" sugrižta tai pačiai sistemai dešimteriopai plius su dešmtimis procentų metinių palūkanu (p x 10). O jūs nuolankiai talkininkaujate parazitams reklamuodami juos.., žinoma, tas gaunasi jums per jūsų neišmanymą.

Sėlis rašė...

Citata: “Štai kad ir po šiuo straipsniu vietoj komentarų parazitai perša jums ir jūsų pasekėjams "lengvas" paskolas. O jūs tą platinate.<...>O jūs nuolankiai talkininkaujate parazitams reklamuodami juos..”.

Panašu, kad tamstai kai sukyla noras prie kažko prisip*sti, tai rėkiate ir ant stulpo. Ten tas apačioj gi botas ir Pro Patria niekaip specialiai nereklamuoja jo teikiamų finansavimo paslaugų. Praeis kažkiek laiko, adminai pamatys ir ištrins tą spam’ą. O tamsta išvartėte taip, kad čia kažkoks Pro Patrios sąmokslas. Panašūs ir ankstesni jūsų komentarai - dėl visų bėdų kaltos JAV, kaltas kapitalizmas... Ech...

Anonimiškas rašė...

Na, Sėli, jei jau tokie "tobuli" esate.., kad net ne sąmoningai reklamuojate, tai tas tik dar "geriau"... jus charakterizuoja.

Pikc Kažinkavičius rašė...

Vis dėlto, reikia pripažinti, kad adminai į savo darbą aplaidokai žiūri... :)

Anonimiškas rašė...

Propatrios adminai pademonstravo, kad jų nuomone finansuotojo (NoviCap) reklamai užtenka vieno dublio.

Anonimiškas rašė...

https://www.facebook.com/ToursTusheti/videos/2405227699705102

item