Kauno forumo pareiškimas Dėl Kazio Škirpos alėjos pavadinimo

Dalijamės Kauno forumo pareiškimu dėl Vilniaus miesto tarybos savivaliavimo siekiant pakeisti Kazio Škirpos alėjos pavadinimą. Vilnia...

Dalijamės Kauno forumo pareiškimu dėl Vilniaus miesto tarybos savivaliavimo siekiant pakeisti Kazio Škirpos alėjos pavadinimą.

Vilniaus miesto merui Remigijui Šimašiui
Vilniaus miesto tarybai

P A R E I Š K I M A S

Dėl Kazio Škirpos alėjos Vilniuje pavadinimo

2019 m. liepos 18 d.


Apgailėtinas bandymas pakeisti Kazio Škirpos alėjos pavadinimą – tai lemtingais, tragiškais momentais valstybę gynusių žmonių atminimo įamžinimo ir pagarbos Birželio sukilime žuvusiesiems atsisakymas.

Apgailėtinas yra nuvalkiotų, pseudoistorinių Birželio sukilimo vertinimo štampų, naudotų pasaulinį karą sukėlusių, masiškai žmones naikinusių, nusikaltėliškų totalitarinių režimų save teisinančios propagandos, kartojimas.

Apgailėtinas yra rezistencijos, tragiškos tautos istorijos ir iškilių asmenybių savanoriškas nuvertinimas, pataikaujant vis labiau įsigalinčiai istorijos perrašymo madai pagal globalistinių jėgų diegiamas politkorektiškumo klišes.

Norėtume turėti vilties, kad Vilniaus merui ir tarybai pakaks sveiko proto ir susivokimo nedaryti veiksmų, kurie dar labiau supriešintų visuomenę, atėjus kitai miesto valdžiai neabejotinai būtų atšaukti ir tik sukompromituotų pačius sprendimų priėmėjus.

Kauno forumas


Susiję

Kauno forumas 6837953617026664624

Rašyti komentarą

2 komentarai

Anonimiškas rašė...

Vilniui su merais labai nesiseka...Dalyvavo rinkimuose vienas kitas tinkamesnis kandidatas, bet nežinomas, neišgarsintas...tai ir liko liberalas Šimašius. Liberalai - globalistai ir tuo viskas pasakyta...

Shimashius rašė...

Kas? Kauno porumas? Jis man ne viršininkas.

item