EP rinkimų rezultatai

Paskelbti rinkimų į Europos Parlamentą rezultatai. Visuomeninis rinkimų komitetas „Vytautas Radžvilas: susigrąžinkime valstybę!“ 41859 ba...

Paskelbti rinkimų į Europos Parlamentą rezultatai. Visuomeninis rinkimų komitetas „Vytautas Radžvilas: susigrąžinkime valstybę!“ 41859 balsus (3,17 proc.) ir į EP nepateko. Laimėjo šie sąrašai: 

Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai – 3 mandatai, 18,60 proc. 

Anot pirminių Vyriausiosios rinkimų komisijos duomenų, už konservatorius iš viso balsavo 245,9 tūkst. rinkėjų. 

Lietuvos socialdemokratų partija – 2 mandatai, 15,07 proc. 

Ji surinko 199,2 tūkst. arba 15 proc. balsų ir pretenduoja į du europarlamentarų mandatus. 

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga – 2 mandatai, 11,92 proc. 

Valdančioji Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga surinko 157,6 tūkst. 

Darbo partija – 1 mandatas, 8,55 proc. 

Už ją per EP rinkimus balsavo 113 tūkst. arba 8,6 proc. rinkėjų. EP „darbiečiams“ toliau atstovaus partijos lyderis Viktoras Uspaskichas.

Liberalų sąjūdis – 1 mandatas, 6,20 proc. 

Penktas likęs Liberalų sąjūdis surinko beveik 82 tūkst. balsų. 

Visuomeninis rinkimų komitetas „Aušros Maldeikienės traukinys“ – 1 mandatas, 6,10 proc. 

„Valdemaro Tomaševskio“ blokas – Krikščioniškų šeimų sąjungos ir Rusų aljanso koalicija – 1 mandatas, 5,24 proc.

Tai reiškia, kad į EP pateko trys TS-LKD atstovai - Liudas Mažylis, Andrius Kubilius ir Rasa Juknevičienė, du socialdemokratai - Vilija Blinkevičiūtė ir Juozas Olekas, du LVŽS kandidatai - Bronis Ropė ir Šarūnas Marčiulionis, Darbo partijos lyderis Viktoras Uspaskichas ir Liberalų sąjūdžio kandidatas Petras Auštrevičius, Visuomeninio rinkimų komiteto „Aušros Maldeikienės traukinys“ lyderė - pati A. Maldeikienė ir „Valdemaro Tomaševskio blokas“ – Krikščioniškų šeimų sąjungos ir Rusų aljanso koalicijos lyderis V. Tomaševskis. 

Parengta pagal delfi.lt ir vrk.lt informaciją.

Susiję

Demokratija ir valdymas 2043596879082065137

Rašyti komentarą

67 komentarai

Audrius rašė...

Labai liūdna :( Kokių durnaropių žmonės privalgė, kad renka uspaskihus, tomaševskius, marčiulionius, medelius, olekus (auksiniai šaukštai visiems tiko?), kubilius (kurį visi kaltina krizės metu numelžus tautą, o ta pati tauta jam gerą algą ir mažiau darbo pasiūlo)? Siaubas. Panašu, kad nelabai kam ir berūpi kokia ta valstybė bus ateityje.

Kęstutis Gediminaitis rašė...

Deja, tenka pripažinti, kad didžioji dalis Lietuvos žmonių nebemoka, nebenori ar tiesiog nebesugeba mąstyti. Daugumai rimti politologiniai pamąstymai yra tiesiog neįkandami. Duonos ir žaidimų - štai čia tai suprantama.
Antra vertus, Lietuva dar tiesiogiai nesusidūrė su išblaivinančiais globalistinio multikultūrizmo vaisiais, taip kaip Prancūzija, Austrija ar Vengrija.

glorija rašė...

Nenusiminkim, Europos parlamente bus daugiau euroskeptikų ir tai jau geras ženklas.

Paulius rašė...

o ko kito tikėjotės? Lietuviai dabar gyvena pakankamai gerai - EU lėšomis išlaikoomas regionas. Gera ir „politikais vadinamiems“ adminityratatoriams - nei didelių rūpesčių nei atsakomybės. „Briuselis padės“ ir kodėl tautiečiai turėtų norėti permainų? Jei rusai būtų jiems sudarę tokias „orias“ gyvenimo sąlygas, šimtą metų dar CCCP sėdėtų ir necypsėtų... beje, tai liečia ir daugumą EU valstybių - žmogui būdinga nemėgti permainų. kaip sako rusai poka grom negrianet...

SmikiZ rašė...

Pirmiausia, rezultatai nėra tokie jau tragiški – V. Radžvilo komitetas per labai trumpą laiką sugebėjo gauti virš 3 procentų balsų (nors piktuoliai žadėjo apie 0,1 procento). Iš esmės jie veikė labai riboto informacinio žinomumo sąlygomis – pora savilaidos laikraščių ir intenyvi kampanija FB šiais laikais tikrai nepakankama. Jei ką nors stebina A. Maldeikienės sėkmė, tai prisiminkime, kad ji ilgus metus savo skandalingais pasisakymais kūrė savo žinomumą ir pirmiausia buvo išrinkta į Seimą, kas galiausiai jai lėmė sėkmę ir EP rinkimuose. V. Radžvilas ilgą laiką stengėsi tiesiog žadinti tautą, kurdamas Tautos forumo kuopeles. Tai labai svarbus darbas, bet jis gerokai lėtesnis ir reikalauja gerokai didesnio įdirbio ir laiko. Tad nepatikimas į EP iš esmės buvo labiau tikėtinas, nei netikėtinas. Kita vertus, pats kandidatavimas buvo labai svarbus ir daug kas Lietuvoje pirmą kartą išgirdo V. Radžvilo politologines įžvalgas ir perspėjimus. Daug kam, manau, tai buvo netikėta ir nauja. Tad tai priimti nėra paprasta. Bet kuriuo atveju, į tai reikia žiūrėti ne kaip į nesėkmę, bet kaip į būtinybę tęsti toliau. Tikiuosi, kad taip ir bus. Būtų puiku, jeigu tai išaugtų stiprų judėjimą ir rimtą tautinę, patriotinę, krikščioniškai demokratišką partiją.

Anonimiškas rašė...

Juozaitis gavo daugiau palaikymo nei Radžvilas. Net ir Paksas gavo daugiau balsų nei Radžvilas.
Pralaimėjo Radžvilas eilinį kartą, bet šį kart nėra iš kur atsistatydinti, kad išeit su pakelta galva. Belieka save apgaudinėti, kad visai neblogai pasirodė ir gavo šiek tiek balsų.

Anonimiškas rašė...

Ne tiek jau ir daugiau, nes iš Austrijos ir Olandijos sumažėjo. Tavo svajonė neišsipildys - Lietuva is ES neišstos ir Rusijos gubernija netaps.

Anonimiškas rašė...

Durneli, kokia dar Rusijos gubernija? Jei ką, Lietuvą gina vienintelis garantas - JAV, o tai reiškia - mus gelbsti NATO. ES, o reiškia Vokietija su Prancūzija, šventos ramybės dėlei Lietuvą atiduotų Rusijai net nemirktelėję.

Anonimiškas rašė...

nėra ko džiaugtis, jei daugumą sudarys tokie, kurie šluoja problemas po kilimu, o ne jas sprendžia. tai gali ir pačios ES nelikt.

Pikc Kažinkavičius rašė...

Kaip sykis ir aš apie "panem et circenses" pagalvojau. Išties, rezultatai rodo nelinksmą masių mentaliteto vaizdelį. Deja, bet dešimtmečiais vykęs masių smegenų plovimas nepraėjo be pėdsakų. O dėl "išblaivinimo" - nebūčiau toks optimistas. Pirmiausia, tai iki šiol JAU buvo "išblaivinančių" patirčių (krizė, emigracija, socialinė atskirtis) - bet reakcijos nelabai. Antra, pas mus tas "multi-kulti", tikėtina, bus rusakalbis - ir žmogeliai to su sajūzu paprasčiausiai nesugeba susieti. Galiausiai, labai panašu, kad pas mus yra lėtai verdamos varlės efektas, tad, sprendžiant pagal dabartinį vaizdą, kad žmogeliai pradėtų reaguoti, situacija turėtų pablogėti drastiškai ir staiga - bet tokiu atveju tikėtina, kad jau būtų per vėlu ką nors realaus padaryti.

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Rinkejaz rašė...

Sveiki glušiai populistai. Labai smagu matyti kaip skaldotės ir pralaimite. Joks jūsų glušius nepraėjo: nei paksas, nei puteikis, nei radžvilas. Puikus pirmadienis Europai, populistai s..maliai ruko kamputyje.

Anonimiškas rašė...

Dieve, mano Dieve, kodėl Tavo vaikai tokie neišmintingi? Kas jiems uždengė akis ir užblokavo smegenis? Kodėl , kas akivaizdus gėris -jiems atrodo, kad blogis? Kodėl gėris toks mažas ir trapus?Kodėl tie, kurie niokojami blogio,vistiek renkasi blogį? Kodėl aš turiu gyventi mylimoje tėvynėje, už kurią be atvangos meldžiuosi, ir paklusti neregių sukurtiems įstatymams???Viešpatie, kodėl? .......Betgi Tu, mano Dieve, sakai:jie apleista, išdeginta, nelaistoma dykuma.......Tu sakai:ši dykuma bus palaistyta ir atsigaus...Deja-dalis taip ir žus nuo perdžiūvimo.......

Anonimiškas rašė...

Labas, atėjau pasijuokti iš jūsų, dundukai ProRussia portalo skaitovai, Radžvilo balsuotojai. Nabagėliai jūs, net visokie politiniai lavonai Paksiai ir liberalai gavo daugiau balsų. Nėra, ir nebus jūsų Lietuvos politinėje pašvaistėje, nedarysite mano Tėvynei gėdos nuvažiavę į civilizuotas šalis.

Anonimiškas rašė...

Sveikas :) tai sakai - labai smagu? Įdomumo dėlei išvardink savo kandidatus arba europarlamentarus - tada pašnkėsime rimčiau. Ar išdrįsi? Matai, mes savo komanda pasitkime, o kaip tu? Gal užteks drąsos prisistatyti, kokiai partijai priklausai arba simpatizuoji?

glorija rašė...

Ne, jau visai... Pampersinių kartai to nesuprast :)

Anonimiškas rašė...

Pikc, dabar, stojus Mamonai, zombinimo technologija įgis dar didesnį pagreitį. Istorija savaip kartojasi: Senajame Testamente aprašyta, kaip izraelitams buvo padarytas auso veršis ir per jį jie nusigręžė nuotikrojo Dievo.
Panašiai yra ir mūsų dienomis: visų zombinimo ir bukinimo technologijų centrinis objektas yra tas pats aukso veršis. Kitaip sakant, žmonės jau net ne skatinami, o verčiami nuolat bėgti paskui aukso miražą, kad išgyventų - ir kuo didensis miestas, tuo šis procesas intensyvesnis.
Nuolatinis reklamų triukšmas, riksmai per radiją, pop atrakcijos - tai i yra zmobinimo detalės.
Į mažus vaikus iš plakatų ir reklamų žvelgia pikti, nuožmumo iškreipti veidai, nuolat ir nuolat reklamuojami smurto ir palaidumo kupini filmai bei TV šou - ir kas įdomiausia, kad tai tampa periferiniu reiškiniu, nes didžiosiose šalyse jau pradedama kovoti su nuolat popaguojama smurto ir palaidumo generavimo industrija. Plakatai, TV šou, reklamos ir panašiai - tai zombinimo mechanizmo detalės, o iš tiesų dabar Lietuvos visuomenei reikalingas moralinis autoritetas, kuris turi prabilti tvirtu balsu ir aiškia pasakyti, kas teisinga ir kas ne, bei paaiškinti, kodėl. Tikeriems krikščionism šiandienos negaty osrauto priežastys yra aiškesnės, jie psichologiniu požiūriu yra žymiai atsparesni negatyvo poveikiui - kaip tik todėl svarbu, kad šiandienos moraliniu autoritetu laikoma RK Bažnyčia aiškiai ir nuolat pasisakytų piae šiandienos moralinį ir idėjinį būvį ir taip padėtų žmonėms atsirinkti, kas yra kas.
Kip pasakyta I-ajame Petro laiške: ,, Elkitės kaip laisvi, ne kaip tie, kurie laisve pridengia blogį, bet kaip Dievo tarnai.'' (1 Pt 2, 16)

tanas rašė...

aj, nepergyvenk, po poros-trejeto kadencijų tavo tėvynė bus didelė didelė ir gėdą darys kiti. Vat tik susimasčiau - kuris pakraštys bus čia? rytinis, ar "severno zapadnyj"? P.S. dėka tokių "remėjų" tamstos kandidate gavo mažiau balsų, nei pirmam ture.

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

0 mandatų. Tiek verta Radžvilo komanda. Tauta įvertino, o dabar jūs dergiate tautą dėl kurios prieš rinkimus mušėt sau į krūtinę. Prieš tai buvot Lietuvos gelbėtojai, o dabar sakot, kad masės yra kvailos.

Gal todėl ir nelaimėta nieko, veidmainystė matėsi iš anksto. Euroskeptikai reformuoti ES norėjo, tauta matė jūsų kėslus ir davė 0 mandatų.

glorija rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

Gal Dievas jūsų nemyli? Arba myli krikščionių partiją labiau nei nekrikščionių partiją.

SmikiZ rašė...

Čia tam anonimiškam 2019-05-27 15:31 - problema ta, kad tauta nieko nematė, nes jei būtų mačiusi, būtų tikrai balsavusi daug gausiau už 12 nr. :)

SmikiZ rašė...

Ei, Rinkejazai, pasižiūrėk į situaciją kitose EU šalyse – tamstos vadinami populistai laimėjo labai daug balsų ir tokie eurofederalistai, kaip dabartiniai konservai, braukia ašaras, nes stipriai mažiau gavo balsų. Ir dar visai neaišku, kas čia rūko kamputyje :)

Anonimiškas rašė...

Anonimiškas, 13:04, tik žiūrėk, kad vėliau nereikėtų juoktis iš savęs.
Ar tu jau apskritai neturi kur eiti (juoktis)?
Nes pas priešus žmogus eina tik tada, kai jo niekas kitas jau nepriima.

Anonimiškas rašė...

Neverta dėl šitos masės dėti sveikatos. Kas griūna, reikia dar ir pastumti. Greičiau nugrius, greičiau atsistos, gal. Jei ne, tai ir nereikia.
Arba - laimėjo balsų skaičiuotojai. Buvo gi komanda iš Briuselio "fas!", neleiskit tautininkams laimėti. Ką čia žinai, iš tos klikos visko gali tikėtis.

Anonimiškas rašė...

Sveikas, eurofederaste. Manai, kad homunizmas jau laimėjo? Manyk manyk, proto trumpumo tam užtenka.

Anonimiškas rašė...

Tu tik jau nesijaudink, jei kas ir apgins Tėvynę, tai tikrai ne tokie mažaraščiai nabagai kaip tu.

Anonimiškas rašė...

Kolaborantai kaifuoja. Jūsų kumyras radikulitas ir sakė, kad neigiamos jėgos greičiau susiorganizuoja, nei teigiamos.

Sėlis rašė...

Bukas chunveibinų veršis nieko nesupranta, kas jam sakoma, bet čia ne naujiena juk. :)

Sėlis rašė...

Tavo favoritai uspaskychas su tamašefskiu tikrai gėdos nedarys. :)

Anonimiškas rašė...

Ateinu čia kaip į cirką, pasijuokti iš piktų ir nelaimingų nevykėlių.

Sėlis rašė...

Chunveibinas lieja įtūžį, kad šimonių transvestitas arkliadantis pralošė sausai. Ir žinai, dėl ko? Nes tiek ji, tiek jos fanatikai yra šlykštūs, buki ir fekalais prasmirdę liberastai, kur tik bežengiantys, viską apdergiantys.

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Sėlis rašė...

Tokius pagiežingus chunveibino komentarus matant dar kyla klausimas, kas čia labiau piktas ir nelaimingas nevykėlis. :) Ko toks nervuotas? Arkliadantė nelaimėjo?

Anonimiškas rašė...

Cho cho, juokingai kaip chunveibinai, eilinį kartą prapylę rinkimus, taškosi seilėmis iš įtūžio.

glorija rašė...

Sakinį sudėk normaliai, "radikulite" tu.

Anonimiškas rašė...

...ir prieš kaimynus.
Apskritai reikėtų šiek tiek praplėsti ProPatria aptariamų aktualijų diapazoną.
Sakykime, yra viena niekur manistream'e neaptariama tema, kurį yač aktyviai blokuoja nekilnojamojo turto spekuliantai: tai vlastybinis gyvenamojo ploto fondas. Tai sfera, į kuria Vengrijoje ir Lenkijoje kreipiamas ypač didelis dėmesys, nes tai yra svarbiausias faktorius žmogiškųjų valstybės išteklių atkūrimui - o tai ir šeimos stabilumo klausimas, ir darbo jėga, o tuo pačiu - ir valstybės ateitis.
Yra ir daugiau temų - sakykime, valstybės mokesčių strategija, smulkaus ir vidutinio verslo reikšmė bei funkcionavimo sąlygos, žodžiu, tos ekonominės aktualijos, kurių nagrinėjimas yra neparankus nomenklatūrinio verslo kuratoriams.
Be to, Lietuvos fiskalinis savarankiškumas dabar gali būti ypač svarbia aktualija - pirmiausia dėl to, kad ES paramos laikai eina į pabaigą, visi turėsime gyenti iš savo pačių uždirbtų lėšų.
Yra ir daugiau temų, tačiau norėjau pasakyti, kad ProPatria būtų neblogai kiek pagausinti žemiškų aktualijų tematiką. Pavyzdys - visos, anot manistream'o, ,,populistų'' (Lenkija, vengrija, Italija) valstybės pasižymi ,,keista'' savybe: jos pirmiauja Europoje pagal ekonomikos rodiklius.

Anonimiškas rašė...

SmikiZ, du nykščiai į viršų - puikūs pasiūlymai. Reikia maksimaliai išnaudoti esamą situaciją: jokia paslaptis, kad čia pateikiamos naujienos yra tos, kurių veniga manistream;iniai tinklalapiai - o tai reiškia, kad jie aktyviai skaito mūsų naujienas ir komentarus. Tačiau patys pasinaudoti ta med-iaga negali, nes jų idėjiniame formate tokios temos yra nepraleidžiamos.
Tačiau svarbu tai, kad jie domisi tuo, kas čia parašyta, o lašas po lašo ir akmenį pratašo.

Anonimiškas rašė...

Jiems labiausiai pikta dėl to, kad ProPatria psirodė žymiai tvaresnė ir kad v.Radžvilo pralaimėjimas EP rinkimuose ne tik kad neturėjo jų taip ilgai laukto psichologinio poveikio, bet dar labiau mobilizavo patriotines Lietuvos jėgas.

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

Pasinervuok, pasinervuok, rudasis chunveibine. Pikti ir nelaimingi nevykėliai, eilinį kartą gavę šlapia mazgote per savo intelekto nesužalotą snukį, lieja apmaudą - funny, innit?

Anonimiškas rašė...

Nagi, Anonimiškas 08.37, tai vis nerimsti? - aišku, ,,zadanija'' yra ,,zadanija'', viską puikiausiai suprantame.
Tai sakai, visi buvote jau praradę žadą, kad Lietuvos europarlamentarai pakels vėją Europarlamente dėl naujųjų Europos dalybų tarp Kremliaus režimo ir Vokietijos? Suprantu tave puikiausiai: išnaikinti etninius europiečius fundamentalistinių teroristų rankomis, dar sukurti ,,Europos armiją'', ir tokiu būdu sukelti naująjį karą Europoje, šitaip keršijant už faktinį pralaimėjimą II-ajame pasaulinyje? Tai kas, kad teoriškai yra lyg ir laimėta - tačiau okupuotos teritorijos prarastos, sąjunga subyrėjusi neatstatomai, valdžioje - keletas senojo režimo veteranų, o raketukes tenka štampuoto vokiška įranga, už kurią esate priversti pumpuoti naftą ir dujas? - ir vis ta Lieutva! - argi ne taip?
Kaip atasvara nacistu ,,Drang nach Osten'' teko sumanyti veržimąsi į Vakarus - o tam dar labai senais laikais prireikė sukurti Sorošą. Kaip matai, visa programa kaip ant delno.
Apmaudu, tiesa?
Šiaip pagal tekstą tavo pasiutimas tiesiog liejasi per kraštus - manėt, kad su Lietuva jau viskas išspręsta, o, pasirodo, viskas dar tik prasideda. Negelbsti nei papirkti vietiniai kvailiai, o apie ,,importinius'' nėra net kalbos.
Ir jeigu tau viskas taip puiku, tai dink iš čia ir daugiau nesirodyk.

Anonimiškas rašė...

Patriotams-marginalams vis dar atrodo, kad už juos visa Lietuva, bet iš Briuselio davė komandą fass! ir balsus blogai suskaičiavo. Visada sakydavau kad nevisapročiai neturėtų politikuoti, yra lengvesnių darbų atitikančių jų gebėjimus mąstyti.

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Sėlis rašė...

Žiūriu, Anonimiškas 2019-05-28 12:23 ligonėliui dar neatsibodo klouną vaidinti. :D

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

Dabar dėl pralaimėjimo, ką ten pralaimėjimo, dėl gėdingo sutriuškinimo kaltas ne Landsbergis o mistiniai chunveibinai. Įdomu, kas bus kaltas kitamet, po eilinio apsijuokimo per Seimo rinkimus?

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Visai bukas? rašė...

Kokiu prezidentavimu? Niekas įskaitant ją pačią ir nesiruošė prezidentauti, nes visiems buvo aišku kad antrame ture su konservatorių parama praloš net Tomaševskiui (akivaizdu kad pseudopatriotai-marginalai remtų koloradą). Jos misija buvo su konservatorių parama įveikti Skvernelį, ką ji su kaupu padarė ir dabar gali ramiai švęsti.

Sėlis rašė...

Nebesivartyk, gerai? ;) O kas su plakatais “Mano prezidentė” spygavo? Labai norėjot, bet beliko tik uostyti kabančius. ;)

Na ir rašė...

Zalgirio arenoje siemet irgi buvo plakatu "ZALGIRIS EUROLYGOS CEMPIONAS". Tik nuo to cempionu netapo. Taip ir su Simonyte, ji viska padare pirmame ture ir cia jos rinkimai baigesi.

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

Antrame ture neinvestavo nė cento, tai viską ir pasako. Šimonytė viską padarė pirmame ture, visi laimingi, ir konservai, ir jų remta kandidatė.

Šiaip jau rašė...

Po rinkimų kabančius uostė Skvernelis. O Juozaitis su Puidoku tiesiog apsijuokė.

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

Simonyte surinko tuos pacius balsus, kaip ir pirmame ture. Taip prognozavo absoliuciai visi, kitaip cia ir buti negalejo. Nustebino tik rajonu runkelmanai, kurie sekmadieni uzuot gere toliau, kvadratinem galvom kelesi nuo stalo ir ropojo balsuot. "Gelbetis nuo Landsbergio" ir balsavo uz Nauseda - kuris jiems lygiai toks pats svetimas kaip ir Simonyte - nei jis kolukius atstatys, nei pasalpas pakels, nei Putino saule atves.

Anonimiškas rašė...

--->Anonimiškas 16:37
Šaip pjudyti Lietuvos žmones pagal geografinį arealą - vatinių strategija, bet sunku patikėti, kad vatiniai palaikytų Šimonko.
Čia ir yra jūsų pagrindinė klaida: begalinė panieka žmonėms ir bukaprotiškas tikėjimas savo neklystamumu. Matai žonės vis dėlto nubalsavo. Už ką ir kodėl - čia jau kita, nepalyginamai sudėtingesnė tema, bet žmonės labai lengvai perprato sumanymą prezidentauti per kitą asmenį, neturintį nei įsitikinimų, nei diplomatinio/teisinio išsilavinimo, nei tarptautinės politikos patirties.
Jūs nuolat sakote - ,,nustebino''. Jei turėtumėte proto ir įvalgos, nebūtų nustebinę, nes viksą būtumėte darę kitaip, ir kandidatavimui į prezidentus būtumėte pasirinkę kitą ir visiškai kitokį žmogų.
Aaa, tiesa, tu čia taip paniekinamai atsiliepi apie žmones - išvardink, ką padarei, kad tie kurie, tavo įvardinimu, yra tokie blogi, taptų geresniais.

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Kaip tik priešingai rašė...

Pseudopatriotams-marginalams kaip tik būtų parankesnė "Šimonko" (dergiasi visada tik kiti) pergalė. Tada galėtų skerdžiamų kiaulių balsais žviegti apie konservatorių samoklą, apie pensininko Landsbergio klastas, apie "Šimonko" skolas kokias tai ir pan. Žviegtų 5 metus non stop. O dabar kas gavosi, iš kur visų bėdų kaltininką imt?

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

Citata: bet žmonės labai lengvai perprato sumanymą prezidentauti per kitą asmenį, neturintį nei įsitikinimų, nei diplomatinio/teisinio išsilavinimo, nei tarptautinės politikos patirties.

Viskas teisingai, todėl trąšų oligarcho statytinis ir praskrido.

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
item