Antrasis V. Radžvilo komiteto laikraštis

Šią savaitę Lietuvoje bus išleistas ir pradėtas platinti antrasis komiteto „Vytautas Radžvilas: susigrąžinkime valstybę!“ laikraštis (tir...

Šią savaitę Lietuvoje bus išleistas ir pradėtas platinti antrasis komiteto „Vytautas Radžvilas: susigrąžinkime valstybę!“ laikraštis (tiražas: 200 tūkst. vienetų). 

Laikraštyje rasite prof. V. Radžvilo straipsnį „Europos Sąjungą ir Lietuvą išgelbės tik Tiesa“, komiteto 2019 m. Europos Parlamento rinkimų programą, Dažniausiai užduodamų klausimų sąrašą, doc. Kęstučio Dubniko straipsnį „Nenaudinga krikščionybė“, komiteto rinkimų kandidatų sąrašą, Vytauto Budniko straipsnį „Karas prieš šeimą“, interviu su prof. Rasa Čepaitiene ir prof. Romu Pakalniu apie nacių ir sovietų nusikaltimų traktavimą ES, dr. Arūno Svitojaus straipsnį „Veikimo kryptis ES žemės ūkio politikoje“ ir EP rinkimuose dalyvaujančių partijų bei komitetų pozicijų svarbiausiais ES raidos klausimais apžvalgą.

Antrasis laikraštis prieinamas ir internetu, jį galite parsisiųsti paspaudę ŠIĄ NUORODĄ.

Pirmąjį komiteto laikraštį (tiražas: 100 tūkst. vienetų) internetu galite parsisiųsti paspaudę ŠIĄ NUORODĄ.

***

papildyta prof. V. Radžvilo komentaru

Ir vėl – „Sąjūdžio žinių“ ir „Atgimimo“ keliu

Džiaugiuosi galėdamas pranešti, kad parengtas ir netrukus 200000 egzempliorių tiražu bus išleistas antrasis mūsų rinkiminio komiteto laikraščio numeris. Jis niekada nebūtų pasirodęs be pasiaukojamo mūsų jaunųjų bendražygių triūso. Viso komiteto vardu tariu jiems nuoširdų ačiū.

Šis laikraštis – toli gražu ne įprasta rinkiminė reklama. Vėl pabusti ir atgimti kaip ori tauta ir savarankiška valstybė įstengsime tik tuo atveju, jeigu išsivaduosime iš mus kaustančių ideologinio ir propagandinio melo grandinių. Didžiosios žiniasklaidos skleidžiama oficialioji propaganda apraizgė mūsų visuomenę neregimais intelektualiniais ir moraliniais pančiais. Melas užvaldė viešojo gyvenimo erdvę ir prasiskverbė į kiekvienus namus. Jis smelkiasi į mūsų protus iš radijo imtuvų ir televizijos bei kompiuterių ekranų. Viską stebintis ir kiekviename žingsnyje pamokslaujantis Didysis Brolis nejuokais įsisiautėjo. 

Lietuvoje radosi tvirtos ideologinės cenzūros ir informacinės blokados sienos. Jas būtina žūtbūt pralaužti. Tam skirtas mūsų laikraštis. Norom nenorom tenka vėl eiti „Sąjūdžio žinių“ ir „Atgimimo“ pramintu keliu mūsų dienomis tęsiant jų vykdytą visuomenės informavimo ir melo sienos griovimo misiją.

Todėl kreipiuosi į Jus visus ir prašau skleisti šią nuorodą bei pagelbėti platinant už poros-trejeto dienų pasirodysiantį spausdintą laikraštį. Norintys prisidėti prie jo sklaidos, parašykite mūsų koordinatoriui adresu [email protected].

Politinė reklama, platinama nemokamai

Susiję

Vytautas Radžvilas 5208928778373997969
item