Olandijos moksleiviams – masiška islamiškoji indoktrinacija

Su islamu susijusių organizacijų veiklą Olandijos mokyklose ištyrusi „Klap uit de school“ viešai publikuotoje ataskaitoje  praneša , kad ...

Su islamu susijusių organizacijų veiklą Olandijos mokyklose ištyrusi „Klap uit de school“ viešai publikuotoje ataskaitoje praneša, kad kiekvieną savaitę keletas olandų moksleivių klasių yra verčiamos eiti į mečetes.

Ataskaitoje teigiama, jog vizitų mečetėse metu vaikai net verčiami melstis musulmonams priimtina tvarka. Tai užfiksuota ir viešai publikuojamose nuotraukose bei video medžiagoje.

Tyrimo metu išsiaiškinta, kad olandų moksleiviai lankosi ir tose mečetėse, kurios dažnai kviečiasi netikinčiuosius „šunimis“ vadinančius ir prisidėti prie džihado kviečiančius salafitų pamokslininkus

Taip pat moksleiviai lankosi ir tose mečetėse, kurios kontroliuojamos Turkijos vyriausybės organizacijos „Diyanet“ ir Turkijos prezidento R. T. Erdogano yra vadinamos „mūsų kareivinėmis“.

Vizitų mečetėse metu olandų vaikams imamas nurodo klauptis ant kelių ir melstis, kas, kaip pabrėžia „Klap uit de school“, „yra ne nekaltas ritualas, bet musulmonų pergalės strategijos dalis“.

Ataskaita paviešinusi organizacija teigia siekianti Olandijos mokyklas apsaugoti nuo islamiškosios indoktrinacijos ir vaikų tėvams priminti jų teises neleisti savo vaikams lankytis tokio tipo mokyklinėse „ekskursijose“.

Susiję

Ugdymo politika 3359121171693017826

Rašyti komentarą

11 komentarų

Pikc rašė...

O užklasinės veiklos pamokėlėse pradės mokyti, kaip pasidaryti ir teisingai užsijuosti šachido diržą. :)
Anksčiau turkai krikščioniškose šalyse vaikus gaudydavo ir janyčarais versdavo, kad paskui eitų tų pačių europiečių pjauti. Dabar jau gaudyti nebereikia - vakarų liberastiniai debilai patys į vietą pristato. :)

Vilgirdas rašė...

Visos buvusios kolonijinės valstybėlės gauna kuolu į tarpuragį. Tik vienos - karu, kitos - “tolerantišku bizniu”:

Nei janyčarų “darymo”,
Nei jų kreivų kardų...
Tereikia toros taikymo
Ir “tolerancijai” kaput!

O jei minties kas nepagauna,
Pas Sorosą paklauskite:
Kiek dar išrinktųjų bosai
Tyčiosis iš Žmonių.

Nebuvo dar šalies ir krašto,
Kur žydų neišvijo...
Nei Nobelis jiems nepaaiškino,
Kaip Žemėje gyvent.

“Sunkumus ir gojus nugalėkime”,
“Visą laik kentėkim” -
Ypač nuo septynioliktųjų metų
Savus ir gojus skersdami,
Auklėja judėjai.

O tai vadinasi taika ir mėilė,
Pasauly išrinktųjų nešami,
Tūkstantmečiais ko da nepametę
Ieško jie Pasauly kruvini...

Jie sukūrė Jėzų Kristų,
Muhamedą iš paskos...
O, kad man kas pasakytų,
Kas mums iš tokios dalios?

Nieko tokio. Mes ištversime
Su musulmonais sukergta,
O ką darysi, išrinktasis
Su Kinija ir Indijos Buda?

Anonimiškas rašė...

Jeigu ši informacija būtų paviešinta už Olandijos ribų - būtų ne kas, bet kadangi tai paviešino patys olandai ir tyrimą tlieka Olandijos instancija - tuomet viskas toli gražu ne taip blogai.

Anonimiškas rašė...

Saulei leidziantis,pasirodo menulis ir zvaigzde(s).Mazi sviesos zenklai tamsia nakti-saulei vel uztekejus,menulis ir zvaigzdes pranyksta,nes tikroji sviesa sugrizta i pasauli

Unknown rašė...

Iš kur čia toks poetas atsirado?:))

Unknown rašė...

Ar tik ne pilnatis čia pasirodė?:)

Anonimiškas rašė...

Iš žmogiškos patirties žinome ,kas nutinka išdavikams...Žinome, kas nutikdavo išrinktajai tautai, kai ji išduodavo savo Dievą flirtuodama su stabais...Krikščioniškoji europa, pastatyta ir išpuoselėta ant krikščionybės pamatų irgi pačiu brutaliausiu būdu išduoda savo Dievą. Atpildo pildymąsi mes pradedame jau matyti savo nuosavomis akimis.......

Pikc rašė...

Ne ne - viskas kaip tik gerai: atvirumas, multi-kulti, tolerancija, viską... :D Ai, dar biški alach-babach, džihad, pjaut kafirus, ir pan. - na, bet ko nepadarysi dėl tolerancijos? :D

Pikc rašė...

Tik bėda, kad išdavikai - sauja degeneratų, o kenčia normalūs žmonės. Antra vertus, jeigu normalūs žmonės tuos degeneratus operatyviai sutvarkytų... ;)

Anonimiškas rašė...

Kai paskaitai pranešimus apie Ramanausko-Vanago sužalojimus, tai išrinktieji pasirodo tokiu pavidalu kaip čia sueiliuota. Tai tiesa.

Anonimiškas rašė...

Simboliška. Saulės-svastikos ženklai privalo sugrįžti.

item