J. Trudeau: homoseksualumą turime ne „toleruoti“, bet „priimti“

laisvavisuomene.lt Kanados ministras pirmininkas Justinas Trudeau prieš Monrealio Pride paradą vykusioje spaudos konferencijoje sakė...


Kanados ministras pirmininkas Justinas Trudeau prieš Monrealio Pride paradą vykusioje spaudos konferencijoje sakė, kad homoseksualumo toleruoti neužtenka – kanadiečiai privalo jį „priimti“.

„Ar galime liautis kalbėti apie toleranciją?“, – klausė LGBT aktyvistas Kanados premjeras. „Mes turime kalbėti apie priėmimą.“

Ministras pirmininkas neatsakė į prašymus patikslinti savo teiginį ir klausimą, ką tai gali reikšti milijonams kanadiečių, kurių religija moko, kad homoseksualumas prieštarauja Dievo nustatytam lytiškumo planui.

Vietoje to, Kanados premjero spaudos sekretorė atsakė trumpu elektroniniu laišku: „Ministras pirmininkas ir mūsų vyriausybė esame įsipareigoję didinti lygybę, ir visuomet ginsime LGBTQ2 bendruomenės ir visų kanadiečių teises“.

Už žmogaus gyvybę pasisakančios organizacijos Campaign Life Coalition vyresnysis politikos analitikas Jackas Fonseca teigia, kad po tokio atviro primygtinio reikalavimo priimti homoseksualumą „kaukė nuo LGBT darbotvarkės visiškai nukrito, ir dabar tai yra Liberalų partijos darbotvarkė“.

J. Fonsecos teigimu, aiškėja, kad ankstesni tikinimai, jog kanadiečiai turi tiesiog toleruoti vienalytes „santuokas“ ir tai niekam nedarys įtakos, išskyrus LGBTQ bendruomenės narius, buvo melagingi pažadai. „Tolerancija niekada nebuvo tikslas“, – sako J. Fonseca. „Tikslas buvo priversti krikščionis priimti dalykus, kuriuos jie laiko nuodėme. Galite nemėgti vaistų, bet liberalai sukiš juos jums į gerklę.“

J. Fonseca įspėjo, kad ilgalaikis J. Trudeau tikslas yra kriminalizuoti viešąją krikščioniško mokymo apie homoseksualumą išraišką. „J. Trudeau ketina kriminalizuoti krikščionių įsitikinimus apie homoseksualumą. Jau matėme tai su Kanados vasaros darbų programa“, – teigia J. Fonseca.

„Kitas logiškas žingsnis yra tą patį padaryti su visomis vyriausybės programomis ir išmokomis, o tuomet išplėsti dar plačiau iki viešosios krikščioniško mokymo apie homoseksualumą raiškos“, – sako J. Fonseca.


Susiję

Šiaurės Amerika 2382996240954474819
item