Demokratų senatorius nerimauja: mūsų partija juda į kraštutinę kairę

JAV Senatorius Chrisas Coonsas išreiškė susirūpinimą, kad Demokratų partija, kuriai jis priklauso, vis labiau panašėja į kraštutinės kair...

JAV Senatorius Chrisas Coonsas išreiškė susirūpinimą, kad Demokratų partija, kuriai jis priklauso, vis labiau panašėja į kraštutinės kairės partiją.

„Jei mes, kaip Demokratų partija, visuose lygmenyse iš mažumos, kuri skirta rezistencijai, pereisime į daugumą, kuri gali valdyti, mes turime iš skundimosi pereiti į optimizmą“, – teigė Demokratų senatorius.

Demokratų senatorius šiuos įspėjimus išsakė, kuomet tapo aišku, kad kraštutinės dešinės Demokratų grupė partijos lyderius spaudžia priimti radikalią poziciją imigracijos klausimais.

C. Coonsas perspėjo, kad augantis Demokratų spaudimas panaikinti Imigracijos ir muitinės tarnybą (ICE), kuri užtikrina šalies imigracijos įstatymų įvykdymą, yra neproduktyvus.

Kritikuodamas kai kurių JAV Demokratų partijos atstovų idėjas C. Coonsas teigė: „ICE sunaikinimas per lengvai pajuokiamas, kaip atviros sienos ir jokio įstatymų įvykdymo.“

Senatorius Coonsas aiškino, kad Demokratų partijai reikia turėti adekvačią ir realiai ginti įmanomą politinę poziciją bei siekti pateikti realius praktinius migracijos problemų sprendimus, o ne užsiimti populiarių Twitterio grotažymių vaikymųsi.

„Keturiasdešimt procentų rinkėjų save identifikuoja kaip pragmatikus ar nuosaikius. Mes negalime jų palikti“, – sakė C. Coonsas

Parengta pagal dailysignal.com informaciją.

Susiję

Šiaurės Amerika 5435258594569905680
item