Olimpinėse žaidynėse dalyvaus ir Pabėgėlių olimpinė rinktinė

Pabėgėlių olimpinė rinktinė ir Tarptautinio olimpinio komiteto vadovas Rio de Žaneiro olimpinėse varžybose dalyvaus ir Pabėgėlių olimp...

Pabėgėlių olimpinė rinktinė ir
Tarptautinio olimpinio komiteto vadovas
Rio de Žaneiro olimpinėse varžybose dalyvaus ir Pabėgėlių olimpinė rinktinė, sudaryta iš 10-ies į Europą prieglobsčio prašyti atvykusių atletų.

Antradienį per Tarptautinio olimpinio komiteto (IOC) Generalinės asamblėjos posėdį Pabėgėlių olimpinės rinktinės sportininkai buvo pasitikti ovacijomis.

Šią Pabėgėlių rinktinę sudarys pabėgėliai iš Sirijos, Pietų Sudano, Kongo ir Etiopijos.

Rinktinė dalyvaus olimpinių žaidynių atidarymo ceremonijoje lygiai taip pat, kaip kitos rinktinės, o kuriam nors sportininkui laimėjus medalį skambės olimpinių žaidynių himnas ir bus iškelta olimpinių žaidynių vėliava.

Parengta pagal Olympic.org informaciją


Susiję

Pažangos ideologija 3014352497454355822

Rašyti komentarą

2 komentarai

Anonimiškas rašė...

Nelegalus sienos kirtimas yra nusikaltimas, tai čia nusikaltėlių komanda, dar henyte,zuokas, grazulis ir Masiulis turėtų pasirodyti.

Anonimiškas rašė...

hmm,o varžysis-leiskite spėti:galvų ridenimo rungtyje...Beje,Prancūzijoje kunigas,protestuojantis prieš bažnyčios uždarymą(toje vietoje planuojama automobilių aikštelė),buvo išvilktas iš bažnyčios, policininkų būrio.Kažin,kad taip, būtų pamėginę kokią mečetę uždaryti ir imamą užlaužtom rankom tempę laukan? Įdomūs laikai ateina...

item