Europos Komisijos pirmininkas: „valstybių sienos yra blogiausias kada nors sugalvotas dalykas“

Europos Komisijos (EK) pirmininkas Jeanas-Claude'as Junckeris, kalbėdamas apie tai, jog Europos Sąjungos (ES) valstybės turėtų parod...


Europos Komisijos (EK) pirmininkas Jeanas-Claude'as Junckeris, kalbėdamas apie tai, jog Europos Sąjungos (ES) valstybės turėtų parodyti daugiau solidarumo pabėgėliams, pareiškė, kad „valstybių sienos yra blogiausias kada nors politikų sugalvotas dalykas“.

J. C. Junckerio teigimu, europiečiai turėtų į pirmą vietą pastatyti Sąjungą ir nustoti reikalavę politinės nepriklausomybės savo valstybėms.

EK vadovas taip pat pareiškė, kad ES yra tarsi priešnuodis Europoje augančiam nacionalizmui ir kad jei pirmiausia europiečiai galvos apie savo valstybes, tai turės mirtinų pasekmių.

Jis taip pat nepraleido progos pašiepti Austriją už jos kritiką ES ir Šengeno problemoms, išvadindamas austrus provincijos aukštaisiais mufčiais.

Parengta pagal Independent.co.uk ir Express.co.uk informaciją


Susiję

Pažangos ideologija 3512475488488900406

Rašyti komentarą

27 komentarai

Anonimiškas rašė...

jam su galva negerai. Gyvendamas naujųjų Briuselio mandarinų klano susikurtame mažai ką bendra su realybe turinčiame pasaulyje, dar ne to gali prisigalvoti. Ar kuris nors mūsų europarlamentaras reaguos? Vargu, ten vien skudurynas.

Anonimiškas rašė...

Mes kolūkius jau turėjome. Tiek, kurie neturėjo, dar idealizuoja. Bet gerai kolūkiuose gyveno tik kolūkio pirmininkas ir koks ūkvedys. Matyt ir Briuselyje ant pjedestalo pasilipusiems realaus gyvenimo nebesimato, nes jiems patiems nieko netrūksta, tad belieka imituoti veiklą.

Frodo Baggins rašė...

Jie Briuselyje gyvena, gal reikia jiem pasiulyt koki vakara nueiti i Molenbeka pasivaikscioti...

Anonimiškas rašė...

joo,sienos blogas išradimas,o namų durys ir spynos matyt,dar blogesnis.Beje,Vokietijoje susikūrusi ir Belgijoje registruota NVO pasiūlė "genialią"mintį:kad pabėgėliams nereikėtų vargti ir PLAUKTI,tie NVO siūlo,kadEuropos šalys turi jiems nupirkti lėktuvo bilietus ir skraidinti juos tiesiai iš afrikų ir azijų į Europą.Na kaip jums toks pvz. reisas: KIŠLAKAS-BRIUSELIS...

Anonimiškas rašė...

Lai tas avens i muok tim pabiegeliams kompensacijas is savo saskaitas.Kuo ons kes, sava idijuoteska nuomone kitems.

Anonimiškas rašė...

Pirmiausia reikia rupintis savo valstybes Saugumu!!! Vokietijos, Prancuzijos sienos uždarytos pabėgėliams! Daugiau nebeisileidžia! Nes po terorizmo atakų vokietijoje ir Prancuzijoje suprato, kad pabėgėliai musulmonai niekada netaps "Vokietiją ar Prancuzija ginančiais musulmonais", kur jie bebutų, visada bus Alaho kariais! Ir niekada nenustos kariauti del "šventojo religijos karo", nes nori užvaldyti visa pasauli! Jie juk nevažiuoja i kitas musulmonų šalis kur nėra karo, tam kad Nenuskurdintų kitų musulmoniškų valstybiu, jie atvažiuoja į Europa gyventi iš musų europietiškų pašalpų! Tie kurie isileidžia migrantus - remia teroristus!



Anonimiškas rašė...

Tikrasis imigracijos veidas yra žiaurus, ir Europa tai patiria savo kailiu!... Vokietijoje, liepos menesi pabėgėlių musulmonų vulgarus priekabiavimas prie vokietijos moterų su maudymosi kostiumėliais ir šaudymas Baseine, sukėlė draudimą: jiems lankytis tame baseine! Jie juk atvažiuoja čia niekada prieš tai nematę moterų su trumpais sijonais ar su maudymosi kostiumėliais... atvažiuoja nematę kiaulienos parduotuvese, Koranas jiems tai draudžia! tai ir pradeda šaudyti ir daryti tvarka pagal save!.. Protingai daro Čekija, Vengrija, Lenkija ir Slovakija Nepriimdamos nei vieno pabėgėlio!



Anonimiškas rašė...

Smegenys yra praplaunamos visose musulmonų šventyklose mečetėse kiekvieną dieną! Korano "Pirmoji Sura" atitinka mūsų krikščionių "Tėve mūsų", kurią musulmonams yra privaloma pakartoti iš viso 17 kartu per dieną (penkių privalomų kasdienių maldų metu). Kur ISIVAIZDUOKITE! kasdien, po 17 kartų per dieną visi musulmonai, melsdamiesi Pasmerkia Mirciai visus žydus ir Krikščionis !!! Nes KORANAS smerkia visas kitas religijas! Pagal juos: jeigu tu netiki islamu, reiškia kad esi "Netikintis"! todėl niekada nebus Taikos kur gyvens musulmonai ir krikšcionys! .. Musų religija sako " Mylėk savo artima kaip pats save! " " Nežudyk!".... o Korane , tai leidžiama daryti "dievo vardan" dėl "šventojo religijos karo" !!! musulmonai niekada nesmerks kitų islamistų, uz jų smurtą, bet atvirkšciai, didžiuosis laikydami juos savo didvyriais! Mūsų reali problema yra tai, kad mes esame perdaug jautrus ir geraširdziai kitiems, ir tik nebent tada, kai patys skausmingai nukentėsime nuo islamo terorizmo žiaurumo , susidursime su tikrove! Jeigu dar nesupratote, tai paprasto šydo, burkos, burkinio leidimas; ir islamo šventyklos mečetės statyti leidimas europoje; ir IMIGRANTAI - visa tai JAU yra etapai augančios Islamizacijos musų šalyse... Todėl pabuskite kol nevėlu!!!

Anonimiškas rašė...

Blogiausia, kas Europai atsitiko tai Junkeris visikas europiečių priešas.

Anonimiškas rašė...

Pirmiausia Europos Komisijos pirmininkas turėtų pasirupinti Nelegalių Migrantų Deportacija!!! Nes tik 5% visų imigrantų bėga nuo tikro karo; kiti 95% tik atvažiavo "ieskoti geresnio gyvenimo".. Musulmonai turi gyventi savo salyse!!! Ne Europoje.. Pamenat Kruvinas vestuves Turkijoje kur per sprogimą žuvo 50 žmonių, dar beveik šimtas sužeista? - Baisiausia tai, kad pats tu vaiku, tėvas uždėjo jiems tuos sprogstamuosius diržus ir liepė tai padaryti, daves prieš tai savo vaikams narkotiku kad jie nebijotu, "TEVAS"!!! tam kad galėtu po to didžiuotis savo vaikais! " jie mokomi šaudyti, pjauti gerkles ir ruošiami jau nuo mažens šventajam religijos karui"



Anonimiškas rašė...

Popiežius Pranciškus irgi bandė sakyti, "padėkime pabėgėliams", ir kad "islamas yra ne terorizmas", BET praėjus tik 24 valandoms iskarto po to : du islamo teroristai Prancuzijoje perpjove gerkle bažnyčioje katalikų kunigui liepos 26d. !!!

Anonimiškas rašė...

Puikiai pakomentuota.

Frodo Baggins rašė...

Taip, yra tikri pabegeliai nuo karo, kurie neteko namu ir kuriems reik padeti. Taciau tikrai egzistuoja kiti budai, negu visua juos isileisti kartu su miniom priaiplaleliu ekonominiu migrantu ir IS teroristu. Net jei jie ir nebutu pavojingi, Europa juk ne gumine.

Frodo Baggins rašė...

Junkeriai ir kiti karuoliai neobolshevikai naudoja islama kaip tarana sugriauti tradicines Europos likucius...

Anonimiškas rašė...

1. Europos degradacija prasidėjo ne nuo kairuolių neobolševikų, o nuo masoniškos-liberaliosios Didžiosios Prancūzijos revoliucijos. "Kairuoliai-neobolševikai" yra tik vienas aspektas daug didesnės problemos, vardu NEOLIBERALIZMAS.
2. Kaip taranas sugriauti "tradicinės Europos likučius" (griovimas prasidėjo Prancūzijos revoliucijoje), naudojamas ne tradicinis islamas, o islamizmas (kuris su islamu turi tiek pat bendro, kiek liberalizmas ar komunizmas su krikščionybe), kuris yra NEOLIBERALIOS GLOBALIZACIJOS pasekmė. Šios globalizacijos priešakyje eina JAV, ES, NATO, Vakarų transnacionalinės korporacijos, globalios finansinės organizacijos ir t.t.
3. Neoliberalios globalizacijos eigoje buvo naikinamos pirmiausia musulmoniškos valstybės Artimuosiuose Rytuose ir Šieurės Afrikoje. Kas jas naikino?
4. Korano tekstas nesunkiai prieinamas anglų kalba internete (pvz. www.clearquran.com). Pirmosios suros vertimuose į kitas kalbas žydai ir krikščionys arba išvis neminimi (dažniausiai), arba minimi kaip tie, kurie eina klaidingu keliu. (Krikščionybė irgi teigia, kad yra vienintelė teisinga religija, ir tai normalu.) PASMERKIMO MIRČIAI IR RAGINIMO ŽUDYTI NĖRA! Neskleiskite šmeižtų.
5. Taranas yra įrankis, kuris suponuoja SUBJEKTĄ, kuris juo naudojasi. Islamizmas yra vienas iš daugelio įrankių, kurį naudoja ŽVĖRIES KARALYSTĖS statytojai, užgrobę valdžią 1789 m. Prancūzijoje ir pamažu ją įtvirtinantys visame pasaulyje.

Anonimiškas rašė...

Junkeris visiškai teisus sakydamas, kad "jei pirmiausia europiečiai galvos apie savo valstybes, tai turės mirtinų pasekmių." Visiems "Pro Patria" skaitytojams noriu pasakyti, kad vieninga Europa yra vienintelis mūsų saugumo nuo Rusijos imperijos garantas. Jei vokiečiai ar broliai lenkai nepadės mums apsiginti bus labai liūdna ir turėsime "mirtinas pasekmes".

Pikc rašė...

Taip taip - islamizmas su islamu neturi VISIŠKAI nieko bendro. Tikrai-tikrai! :D
P.S. Dėl "tiek pat bendro, kiek liberalizmas ar komunizmas su krikščionybe" - taigi anksčiau aiškinote, kad krikščionys - tai iš esmės komunistai. Nenuoseklu, sakyčiau. ;)

Pikc rašė...

Taip taip: vienintelis būdas išsigelbėti nuo Rusijos - kuo greičiau naikinti savo valstybę ir ištirpti "laisvųjų respublikų sąjungoj amžiams". Junker, spasi ir sachrani!
P.S. O dabar palyginkim homunistinių eurofanatikų poziciją su koloradinių rusofanatikų pozicija ir pabandykime surasti nors vieną esminį skirtumą. ;)
P.P.S. "broliai lenkai" :D:D:D

Kiemsargis rašė...

JunCkeris taip pasakė. Ir ką? Ogi nieko. Jokio triukšmo masmedijose , net beretės tyli. O jeigų ką nors panašaus pasakytu kas nors iš rytų kaimyno veikėjų?

Pikc rašė...

Tik kad Bergoglio po to įvykio nė velnio savo retorikos nepakeitė. :)

hehe rašė...

Nepilkite jam daugiau.

Pikc rašė...

Taikliai čia! :D

Anonimiškas rašė...

Italijoje ivykes zemes drebejimas taip arti Sv. Sosto mane nugasdino ne siaip sau.

Pikc rašė...

...o tuo tarpu REALIAME pasaulyje...
http://lzinios.lt/lzinios/Pasaulis/vis-daugiau-europos-valstybiu-stato-tvoras/228559

Anonimiškas rašė...

Junckerio kelione i Sankt-Peterburga pries pat UK referenduma del narystes ES irgi ne pats geriausias dalykas. Reikia manyti, ateityje sia tema dar si ta isgirsime.

Anonimiškas rašė...

Solidarumui su Junckeriu paskelbkime šūkį "Išnaikinkime tvoras". Bent tas, kur valstybinę žemę sau apsitveria.

Anonimiškas rašė...

Gal ponas pirmininkas išardys dar vieną panašų blogiausią dalyką - savo namų duris?

item