Socialinių medijų kompanijos pasirašė įsipareigojimą kovoti su „neapykantos skleidimu“

Didžiausios pasaulio socialinių medijų kompanijos pasirašė sutartį su Europos Sąjunga (ES), kurioje įsipareigojo kovoti su „neapykantos ...


Didžiausios pasaulio socialinių medijų kompanijos pasirašė sutartį su Europos Sąjunga (ES), kurioje įsipareigojo kovoti su „neapykantos skleidimu“, į kurį įeina ir „homofobija“.

Sutarties kritikai įspėja, kad ji gali tapti pagrindu riboti dabartinės kairuoliškos ES politikos neatitinkančias pažiūras musulmonų imigracijos, abortų, LGBT „teisių“ ir kitais klausimais.

Krikščioniško naujienų portalo Agenda Europe teigimu, „pagal jų pasaulėžiūrą, teiginys, jog abortas reiškia žmogaus nužudymą, ar kad santuoka yra sudaroma dviejų skirtingos lyties asmenų, gali atrodyti „įžeidžiantis“ kūdikių žudikus ar sodomitus, kuriuos reikia apsaugoti nuo šios paprastos, bet nemalonios tiesos“.

Sutartis gegužės 31 dieną buvo pasirašyta tarp Europos Komisijos ir socialinių medijų kompanijų Facebook, Twitter, Google bei Microsoft

Portale Agenda Europe pastebima, kad Europos Sąjungos valstybės ir dabar turi pareigą kovoti su neapykantos kitų žmonių atžvilgiu skleidimu internete, tačiau tai yra valstybių narių jurisdikcija. Tuo tarpu šia sutartimi siekiama sukurti teisinį pagrindą socialiniams tinklams cenzūruoti dabartinės ES politikos neatitinkantį turinį. Ši sutartis suteiks socialiniams tinklams galimybę pasiteisinti, jog jie paprasčiausiai vykdo įsipareigojimus Europos Sąjungai.

Parengta pagal Lifesitenews.com informaciją




Susiję

Pažangos ideologija 4039948741098853146

Rašyti komentarą

4 komentarai

Kiemsargis rašė...

Aha, cenzūra ateina! Seniai laikas.Kiekvienoj normalioj imperijoj tokia funkcija turi būti.Beje , kokios baudos laukia kitaminčių?

Pikc rašė...

Kaip sako, back to the USSR - tik dabar the EUSSR. :)

1Chingishan rašė...

SENAI LAIKAS NORMALIAM (MORALIAM) PASALULIUI TURETI SAVO SOC. TINKLUS, SAVO PIESKOS SISTEMAS, SAVO OS, BROWSERIUS IR .T.T NAFIK MEST LAUK WINDOWS - NAUDOT LINUX IR T.T. ATSISAKYTI TU KOMPANIJU PASLAUGU KURIOS REMIA SODOMIJOS SKLAIDA KAIP FACEBOOK, MICROSOFT, TWITTER, GOOGLE, APPLE IR.T.T TAI VISAI REALU IR VISAI IMANOMA. TAI TIK TOS KOMPANIJOS PAJUSTU KAD JOMS ATEINA VAMZDEC UZ JU POZIURIUS IR ISHKRYPELIU PALAIKYMA - TAI LABAI GREITAI PERMASTYTU SAVO SUTARTIS IR ISIPAREIGOJIMUS.

Anonimiškas rašė...

ES akivaizdžiai įsigalėjęs kairiųjų fašizmas. skamba kaip kalambūras, bet jau taip yra.

item