Virš tūkstančio Meksikos organizacijų susivienijo prieš prezidento vienalyčių „santuokų“ iniciatyvą

Daugiau nei tūkstantis visuomeninių organizacijų iš 27 Meksikos valstijų susivienijo prieš šalies prezidento Enrique Pena Nieto iniciaty...


Daugiau nei tūkstantis visuomeninių organizacijų iš 27 Meksikos valstijų susivienijo prieš šalies prezidento Enrique Pena Nieto iniciatyvą keisti Konstituciją ir visose šalies valstijos privalomai įteisinti tos pačios lyties „santuokas“.

Visuomeninių organizacijų koalicijai, pasivadinusiai Nacionaliniu frontu už šeimą, vadovauja Consuelo Mendoza, Nacionalinės tėvų sąjungos prezidentas.

Koalicija reikalauja, kad Meksikos prezidento partija viešai ir aiškiai pasakytų, „ar yra išvien su milijonais šalies šeimų, atmetančių siūlymą įteisinti vienalytes „santuokas“, ar atsuka nugarą visuomenei ir išduoda daugumą meksikiečių“. Ji žada skatinti piliečius nebalsuoti už kandidatus, remiančius šią prezidento iniciatyvą.

Meksikos prezidentas ne tik siūlo keisti Konstituciją ir visoje šalyje įteisinti vienalytes „santuokas“, bet taip pat pažadėjo ir kovoti už tai, kad Meksikos mokyklose būtų pradėta mokyti apie homoseksualumą ir „translytiškumą“.

Parengta pagal Lifesitenews.com informaciją


Susiję

Šiaurės Amerika 6642501920236417536

Rašyti komentarą

1 komentaras

Anonimiškas rašė...

EJ.
Kaip matome, Meksikos prezidentas yra tokia pati "lele" finansistu rankose, kaip ir Obama. Panasus leliu teatras atejo ir i Europa. Taciau setonas yra bejegis, kol zmogus pats nepasiraso jam tarnauti. Todel, zmones, laikykites. Nepasiduokit. Nekeiskit savo idealu. Neparduokit savo sielos.

item