ISIS brošiūroje aiškina, kad galima prievartauti netikinčias mergaites

Ar galima ne musulmones moteris ir mergaites paimti vergėmis? Taip, skelbia teroristinės grupuotės ISIS brošiūra, kurios turinį cituoja...



Ar galima ne musulmones moteris ir mergaites paimti vergėmis? Taip, skelbia teroristinės grupuotės ISIS brošiūra, kurios turinį cituoja CNN.

Brošiūroje islamo ekstremistai aiškina, kad tokias netikinčias moteris ir merginas galima prievartauti, parduoti ar tiesiog dovanoti kitiems. Irako Mosulo miesto, kurį dabar laiko užgrobę ISIS teroristai, gyventojams ši brošiūra „Klausimai ir atsakymai apie moteris verges ir jų laisvę“ buvo dalinama po penktadieninių pamaldų.

Idėja, kad ISIS leidžiama grobti, parduoti ir prievartauti moteris bei mergaites jau mažai ką stebina. Po to, kai ši grupuotė pradėjo savo brutalią kovą Sirijoje ir Irake, tokių pranešimų apie grobimus ir prievartavimus būta ne vieno ir ne dviejų. Apie ISIS žiaurumus daug pasakojo ir jazidų religinės mažumos atstovai Irake. Civiliai buvo žudomi ir kankinami vien todėl, kad nepakluso brutaliems šariato įstatymams, kuriuos siekė primesti ISIS.

Šaltinis: www.bernardinai.lt

Susiję

Religija 6458287807838978713

Rašyti komentarą

1 komentaras

Anonimiškas rašė...

ISIS yra sukurta US globalistų pasitelkiant ČŽV. Per tokias organizacijas, vykdomas masinis smegenų plovimas. Bandoma įteikti kad musulmonai yra radikalai, teroristai. Tokiu būdu US ne sykį susikurdavo viešą pretekstą pulti ir įsiveršti į svetimos šalies teritoriją ir įtakoti jos suvirenitetą, vykdyti genocidą. Juk musulmonų nesunaikinsi nei per ištvirkimus, nei per alkoholį, nei per narkotikus, nei per nesveiką maistą, nei per tabaką. US naikina musulmoniškas šalis tiesioginiu būdu, karu. Auksinio milijardo teorija (1970-2070). Globalinė depopuliacija.

item