Seimas pritarė administracinei atsakomybei už šeimos niekinimą

Seimas plenariniame posėdyje po svarstymo pritarė Valstybės valdymo ir savivaldybių komiteto patobulintoms Administracinių teisės pažeidi...


Seimas plenariniame posėdyje po svarstymo pritarė Valstybės valdymo ir savivaldybių komiteto patobulintoms Administracinių teisės pažeidimų kodekso pataisoms, kuriomis siūloma įtvirtinti administracinę atsakomybę už šeimos niekinimą.

Už naujas nuostatas balsavo 46 Seimo nariai, prieš – 10, susilaikė 22 parlamentarai. Tam, kad pataisos būtų priimtos, Seimas turės balsuoti dar kartą.

Pagal svarstomas pataisas siūloma įtvirtinti, kad Konstitucijoje įtvirtintos vertybės – šeimos viešas niekinimas kalbomis, demonstruojamais daiktais, plakatais, šūkiais, audiovizualinėmis priemonėmis ir kitokiais veiksmais užtrauktų baudą nuo 1 iki 3 tūkst. litų, už pakartotinius veiksmus – nuo 3 iki 6 tūkst. litų.

Šaltinis: www.alkas.lt

Susiję

Politika 8119660149688902527

Rašyti komentarą

3 komentarai

Pikc rašė...

Neskubėčiau džiaugtis - gi KT paskelbė, kad "šeimos forma - ne esmė", tai paskelbs, kad susimetę pedikai ar lesbės (pvz. http://www.delfi.lt/news/daily/crime/vilniaus-lesbieciu-kerstas-is-orientacijos-issityciojusiai-merginai-veida-degino-lygintuvu.d?id=63807268) - irgi šeima, ir pradės persekioti tokioms "šeimoms" nepritariančius žmones už "niekinimą".

Anonimiškas rašė...

Cenzūra + Diktatūra = Nužmogėjimas

baubusiukas rašė...

Lygiai tą patį pagalvojau perskaitęs šį straipsnį

item