Blogeris Zeppelinus. Homoseksualizmo plėtros akcija Vokietijos mokyklose susilaukė protesto

Vokietijos Baden-Viurtenbergo žemėje nuo 2015 m. į mokyklinę programą bus įtrauktas privalomas “seksualinių santykių įvairovės palaikymo” ...


Vokietijos Baden-Viurtenbergo žemėje nuo 2015 m. į mokyklinę programą bus įtrauktas privalomas “seksualinių santykių įvairovės palaikymo” kursas.


Šiuo metu yra aktyviai kuriama mokymo medžiaga ir metodikos.

Tačiau visuomenėje ir ypač – tėvelių tarpe jau kilo nepasitenkinimas tokiais valdžios ketinimais.

Pilietinių aktyvistų lyderiu tapo Švarcvaldo realinės mokyklos mokytojas Gabrielius Štenglė (Gabriel Stängle).

Matydamas švietimo sistemoje vykstančius procesus iš vidaus jis išreiškė nuogastavimą, jog “mokyklos virs LSBTTIQ bendruomenės aktyvaus veikimo lauku”. Ir parengė interneto peticiją prieš šio kurso diegimą į mokyklas.

Peticija jau surinko 43 tūkst. parašų ir pasirašymas tęsiasi.

Pedagogas teigia, kad mokytojai gali tapti savotiškais netradicinių seksualinių santykių entuziastų belaisviais ir siūlo pasipriešinti LSBTTIQ bendruomenių kėslams atversti į savo tikėjimą svetimus vaikus ir bandymams misionieriauti mokyklose.

Gabrielius Štenglė stebisi, kad homoseksualizmo plėtros programos rengėjai “netyčiomis” pasiklydo terminijoje.

“Palaikymas reiškia, kad aš kažkam pritariu, sutinku su tuo ir keičiu savo nuomonę į priešingą, – samprotauja Štenglė. – Pakantumas, savo ruožtu, reiškia, kad aš gerbiu žmonių teisę turėti kitokias vertybes ir kitokį elgsenos modelį, bet turiu teisę į kitokią nuomonę jų atžvilgiu”.

Todėl pedagogas mano, kad programa, reikalaujanti ugdyti ne pakantumą seksualinių santykių įvairovei, o privalomą palaikymą ir karštą pritarimą pažeidžia žmogaus laisvės ribas.

Baden-Viurtembergo kultūros ministerija ir švietimo profsąjunga GEW išreiškė pasipiktinimą, išvadino peticiją “diskriminuojančia”, o jos šalininkus “fundamentalistais”.

Šiuo metu yra svarstomas klausimas dėl mokytojo Gabrieliaus Štenglės profesinio tinkamumo eiti pedagogo pareigas.

Labai tikėtina, kad jis liks be darbo. Nugalėjusios tolerancijos šalyje tokių pedagogų vietas mokyklose užims LSBTTIQ (vok. lesbietės, gėjai, biseksualai, transgenderiai, transseksualai, interseksualai ir kvyrai) bendruomenių aktyvistai.

—————-
P.S.
Peticiją galite rasti čia: https://www.openpetition.de/petition/online/zukunft-verantwortung-lernen-kein-bildungsplan-2015-unter-der-ideologie-des-regenbogens




Susiję

Pažangos ideologija 4400287606196038591
item