"Femen" vėl užpuolė tikinčiuosius

Vėlų penktadienio vakarą Briuselyje pradėtas tarptautinis Europos tikinčiųjų forumas (angl. European Encounters) buvo pertrauktas „Femen“ ak...

Vėlų penktadienio vakarą Briuselyje pradėtas tarptautinis Europos tikinčiųjų forumas (angl. European Encounters) buvo pertrauktas „Femen“ aktyvisčių bei anarchistų įsiveržimo.

„Femen“ narės, spėjusios pagarsėti viešai demonstruojamomis nuogomis krūtimis ir tarpgrupinę neapykantą kurstančiais pasisakymais, teigia taip kovojančios už moterų teises. 

Šį kartą viršutinę kūno dalį išsipaišę nuogalės, palaikomos būrelio anarchistų, už moterų teises kovojo ne tik išradingomis skanduotėmis, bet ir konkrečiais veiksmais. Po salę pasklidę radikalai, taikų susirinkimą pradėję šūkiais, netruko užsipulti vieną iš pranešėjų - Belgijos Mecheleno ir Briuselio arkivyskupą Andrė Jozefą Leonarą (André-Joseph Léonard). 

Kas vyksta susigaudyti nespėjusios publikos akivaizdoje, Belgijos Katalikų Bažnyčios vadovo galva bei veidas buvo išteplioti putomis. Arkivyskupas, savo ruožtu, jokių veiksmų nesiėmė. 

Reikia pasakyti, jog toks „Femen“ išpuolis pastaraisiais metais šiam kunigui tėra vienas iš daugelio - pradedant vandens tėškimu į veidą stebint žurnalistams bei tęsiant apmėtymu pica mišių metu. 

„Femen“, oficialiai kovojanti už visuotinį moterų teisių pripažinimą ir jų lygias galimybes visuomenėje, nesibodėjo nutraukti vos prasidėjusią buvusios Prancūzijos Miesto reikalų ministrės bei Krikščionių demokratų partijos šalyje steigėjos Kristinos Butin (Christine Boutin) paskaitą.
Iš daugybės Europos šalių į Briuselį suvažiavę tikintieji, taikaus susirinkimo bei žodžio laisvėmis likusį vakarą naudojosi užrakinę visus pastato įėjimus. Įvykį tirs policija.

Parengė Vytautas Raškauskas


Susiję

Pasaulis 5186468742833629952

Rašyti komentarą

5 komentarai

Anonymous rašė...

Tai Ukrainos oligarchų-sionistų nusamdytos kalės, visuomenės išvytos lauk iš Ukrainos.

Anonymous rašė...

O ko joms nenuvažiavus į Jaruzalę, nesurengus tokios akcijos prie Raudų sienos?

Anonymous rašė...

Ne Ukrainos tai darbas. Ar nematai, kaip tokius išsišokimus pateikia Vakarų žiniasklaida? Ji juos palaiko. Tai globalistinių jėgų finansuojama kampanija.

Smikiz rašė...

Čia labai sena informacija

Pikc rašė...

> Smikiz: ne sena - spalio 11 d. (http://www.rtbf.be/video/detail_en-bref-mgr-leonard-entarte?id=1860750). Tik nuotrauka prie straipsnio - iš ankstesnio užpuolimo. Beje, pataisa - arkivyskupą ne putomis, o grietinėle ištepliojo. Bet čia jau detalės...
Tokių nesąmonių priežastis paprasta: sugyvulėję atmatos ne tik nesulaukia realių bausmių, bet ir gauna paramą bei purvasklaidos dėmesį - pastaroji tos faunos "žygdarbius" reklamuoja, o jei gresia bent mažiausi nemalonumai - dangsto (prisimenate, kaip Michiel Hennink "pavirto" Michailu Heniku, kad per Google jo "tolerancijos paradas" su jo pavarde nesisietų? Zeppelinus tekstas yra VIENINTELIS, kuriame tas padaras įvardintas savo tikruoju vardu).

item