Vladimiras Bukovskis. ES = TSRS?

Kviečiame pasiklausyti žymaus rusų rašytojo, politinio ir visuomeninio veikėjo, vieno iš disidentinio judėjimo TSRS įkūrėjų Vladimiro Buk...

Kviečiame pasiklausyti žymaus rusų rašytojo, politinio ir visuomeninio veikėjo, vieno iš disidentinio judėjimo TSRS įkūrėjų Vladimiro Bukovskio minčių apie politinius bei ideologinius Europos Sąjungos ir Tarybų Socialistinių Respublikų Sąjungos panašumus.



Per pirmus 34 gyvenimo metus kalėjimuose ir prievartinio psichiatrinio „gydymo nuo kitamaniškumo" įstaigose praleido 12 metų. 1976 metais sovietinė valdžia iškeitė „antisovietinį chuliganą" Vladimirą Bukovskį į garsiausią Vakarų politinį kalinį - Čilės komunistų partijos lyderį Luisą Korvolaną. Šiuo metu V. Bukovskis gyvena D. Britanijoje - Kembridže. 

Susiję

Politika 2860565676657876848

Rašyti komentarą

2 komentarai

Anonymous rašė...

Tikra tiesa, tik dar tikresnė būtų, kad tai ne tik EU, bet ir pati Anglija, JAV, tiksliau vakarų ideologija - tai kiek kitokia subtilesnė nei CCCP ideologinė mašina.. Jokios laisvės čia nėra, jie makaronino mus esančius už "geležinės uždangos" tik, kad okupuotų, tik subtilesniu ideoologiniu būdu. Rebiatos, kurie gina EU, nėra praktiškai susipažinę su vakarų sistema ir ideologija arba patys šildosi jos piniguose.

arvydas rašė...

Šiaip šis straipsnis sukurtas ir video įgarsinta sarmatas.lt pastangomis dar 2011 metais. http://www.sarmatas.lt/12/vladimiras-bukovskis-es-tsrs-video/

item