Elžbieta II pasirašė homoseksualų „santuokas“ legalizuojantį aktą

Britanijos karalienė Elžbieta II pasirašė abiejų parlamento rūmų priimtą įstatymą legalizuojantį homoseksualų „santuokas“ Anglijos ir Velso ...

Britanijos karalienė Elžbieta II pasirašė abiejų parlamento rūmų priimtą įstatymą legalizuojantį homoseksualų „santuokas“ Anglijos ir Velso teritorijoje.

Kai kurie konservatyvūs politikai ir tikintieji puoselėjo viltį, kad karalienė atsispirs ir užkirs kelią Anglijoje sėkmingai plintančiai homopropogandai. Deja, Elžbieta II  pasirašė abiejų parlamento rūmų priimtą įstatymą, įteisinantį šias pseudosantuokas. Pirma tokia „santuoka“ turėtų įvykti jau 2014 metais.

Įstatyme yra numatytos tiek civilinė, tiek bažnytinė „santuokos“. Įstatymas taip pat leis pakeisti praeityje sudarytų partnerysčių tarp tos pačios lyties atstovų statusą.

Šaltinis: www.independent.co.uk 

Susiję

Pasaulis 2012638393660489824

Rašyti komentarą

3 komentarai

Anonymous rašė...

Pralaimėsit, steitistai reakcionieriai. Bėra tik laiko klausimas :) Tai ne grasinimas, tiesiog pagalvokit kaip kvailai jausitės, kad tam tikrą visuomenės grupę šitiek ilgai išdidžiai laikėt antrarūšiais žmonėmis. Esat moderni tarprasinių santuokų draudikų versija. O gal šituo klausimu jums taip pat "jury is still out"?

Anonymous rašė...

Anglijos bobutė- homofobė, neapvesdino savo sūnaus ar anūkų su vyrais,
o dar geriau su gyvuliais. Gal ji nežino, kad homoseksualizmas-tai žmonijos išsigelbėjimas? Vienas garsus ekonomistas, tiksliai nusakęs
pastarosios ekonominės krizės priežastis ir tikslią datą-M.Chazinas,
prognozuoja, kad po 5-10 metų Europoje bedarbystė bus daugiau nei 50
proc., kils neramumai, maištai ir labai tikėtina, kad bus reanimuotas fašizmas, o visuomenės pyktis bus nukreiptas į - homoseksualistus, kurie patys pirmi "bus sukabinti Europos miestuose ant žibintų".

Anonymous rašė...

ką šita bobutė supranta? privertė, tai ir pasirašė. o kad taip jos anūkas užsinorėtų su vyru ženytis, kažin ką pasakytų karališkoji bobutės šeima ir princas filipas?

ir iš viso, kam ta kilmingoji ta bobutė reikalinga?

item