Polonia Castellanos. Genderizmo ideologija skirta naikinti žmogų

Interviu su Polonia Castellanos, Ispanijoje veikiančios organizacijos „Abogados Cristianos“ (Krikščionys Teisininkai) prezidente. Ši organiz...

Interviu su Polonia Castellanos, Ispanijoje veikiančios organizacijos „Abogados Cristianos“ (Krikščionys Teisininkai) prezidente. Ši organizacija gina gyvybės kultūrą, šeimą, religinę laisvę ir kovoja su vis dažnėjančiais genderistinės indoktrinacijos mokyklose atvejais.

Paskutinis su genderizmo indoktrinacija mokyklose skandalas įvyko Kasteljone. Kaip jūs apie tai sužinojote?

Viskas prasidėjo prieš dvi savaites, kai mes sulaukėme skambučio iš mokyklos Kasteljone, iš anonimu norinčiu išlikti žmogaus. Jis pranešė apie knygas, kurios, miesto tarybos sprendimu turėjo pasiekti 11 miesto mokyklų. Šių knygų turinys buvo išties pasibaisėtinas. Pirmas dalykas, kurį padarėme, tai išsiaiškinome, kokias knygas jie siunčia, ir tada pamatėme, kad jos neturėjo nieko bendro su jokiu mokomuoju dalyku. Tai grynai ideologinės knygos ir miesto taryba neturi jokios teisės jų platinti mokyklose.

Kas buvo tose knygose?

Jos visos ideologinės: vienos buvo labiau orientuotos į politinius dalykus, o kitos, mažiau padorios, užsiėmė lytiškumo tema, tačiau iš bjaurios ir nešvankios pusės.

Kurie vaikai gali gauti šias knygas?

Vaikai tarp 11 ir 16 metų.

Ar šias knygas norėta nusiųsti mokyklų bibliotekoms, ar jas norėta išdalinti moksleiviams?

Tai vis dar nėra aišku, kadangi mes veikėme greitai. Tą pačią dieną, kai išgirdome, kas vyksta, mes parengėme skundą, o kitą dieną teismas patenkino mūsų prašymą imtis prevencinių veiksmų ir uždraudė knygų platinimą. Turint omeny ideologinį socialistinės ir komunistinės Valencijos regiono valdžios nusistatymą, kur vice-prezidentė Monica Oltra yra kaltinama dangsčiusi savo buvusio vyro seksualinį smurtą prieš nepilnametį, ir taip pat turint omeny Kasteljono miesto tarybą, kuri yra pasiryžusi pašalinti kryžius iš viešų vietų, aš manau, kad būtų pasistengta, jog šios knygos pasiektų vaikus.

Ar tos knygos priklauso organizacijoms bei žmonėms, turintiems politinių ryšių su miesto taryba? Ar tai dalis genderizmo ideologijos verslo?

Manau, kad taip. Kai gavome žinią iš Kasteljono, pirmas dalykas, kurį padariau, tai nuėjau į „La Casa del Libro“ knygyną paieškoti šių knygų ir nieko neradau. Paaiškinimas, kurį gavau, buvo tas, kad šios knygos yra beveik nebespausdinamos, kadangi niekas jų neperka. Tarp šių knygų buvo viena, parašyta anarchisto iš CNT (anarchistinė organizacija, dalyvavusi Ispanijos pilietiniame kare), kita, parašyta socialisto, su buvusio prezidento Zapatero įžanga, kelios, paruoštos LGBT organizacijų ir taip toliau. Viskas iš to paties ideologinio sektoriaus.

Deja, bet teismas panaikino prevencinius veiksmus ir knygos buvo išdalintos.

Teisėjas, kuris uždraudė knygų platinimą ir susilaukė palaikymo iš prokuratūros, buvo pakeistas kitu teisėju. Naujas teisėjas panaikino prevencines priemones teigdamas, kad joms trūksta įrodymų, nepaisant to fakto, kad Kasteljono miesto taryba pati pristatė knygą, turbūt vieną blogiausių visame sąraše. 400 puslapių knygą, kurioje Katalikų Bažnyčia yra nuolatos puolama, su tokiais skyriais kaip „Sukčiai Vatikane“ ir „Vyskupo sodomizavimas“. 

Teisėjas taip pat teigia, kad miesto taryba turi teisę spręsti mokyklos bibliotekų turinį, kas nėra tiesa. Taip pat, pagal 103 Konstitucijos straipsnį, viešosios institucijos turi būti politiškai neutralios. Pažeidžiamos ir tėvų teisės mokyti savo vaikus pagal jų religines, moralines ir etines pažiūras, nesusiduriant su indoktrinacija iš viešųjų institucijų.

Kas laukia dabar? Koks bus jūsų sekantis žingsnis?

Mes pateikėme apeliaciją Aukščiausiajam Valencijos teismui. O mūsų įrodymas yra tas, kad tos knygos buvo išdalintos mokykloms ir Kasteljono tarybos narė išdidžiai pozavo žurnalistams su knyga, kuri moko apie kepimą su sperma. Šios knygos turinys yra visiems žinomas ir jis, jos manymu, yra tinkamas 11 metų amžiaus vaikams. Mes taip pat paruošėme ieškinį prieš šią tarybos narę dėl galimo neapykantos nusikaltimo ir seksualinio provokatyvumo, bei pareikalavome jos atsistatydinimo. Tikimės, kad teismas mums pritars ir teisingumas bus įvykdytas.

Kol draudimas tebegaliojo, leftistai pradėjo viešai šlovinti šias knygas ir kiek daug „gero“ jos suteiks vaikams.

Ką gero vaikui gali duoti patarimas, jog geriausia vieta seksui yra kunigų seminarija? Arba kita knyga, kuri pasakoja kaip santykiauti vartojant narkotikus ir aptaria skirtingas jų rūšis. Tai nedaro nieko gero nei vaikams, nei homoseksualams, nei kitiems.

Kaip į tai reagavo Kasteljono tėvų asociacija?

Valencijos regiono tėvų asociacija, kuriai priklauso apie 300,000 šeimų, pranešė mums, kad jiems neleidžiama rengti susitikimų ar žinoti kas vyksta mokyklose nuo pandemijos pradžios, todėl tie, kurie siekia įdiegti savo ideologiją, daro viską ką nori.

Ar jūs girdėjote panašių atvejų kitose šalies vietose?

Problema ta, kad daugumoje atvejų tėvai nežino, ko yra mokomi jų vaikai. Kaip jau minėjau, yra daugybė mokyklų, kurios neleidžia tėvams patekti į mokyklos vidų nuo pat pandemijos pradžios. 

Kitas panašus atvejis, kuriame buvo patenkintas mūsų skundas imtis prevencinių priemonių, įvyko Getafės mieste. Miesto taryba išleido gaires lytiškumo ugdymui, kurios buvo pilnos ideologijos, ir mums pavyko sustabdyti jų galiojimą.

Kitas žymus atvejis įvyko tuomet, kai biologijos mokytojas iš Alcala de Henares miesto buvo suspenduotas už pasakymą, kad egzistuoja tik dvi lytys. Viskas pagal planą: biologijos mokslas yra išvaromas, o ideologija užpildo jo vietą. Mums pavyko grąžinti mokytoją į darbą ir taip pat pradėti bylą, kuri neseniai buvo priimta svarstymui, prieš žmones, atsakingus už mokytojo suspendavimą.

Ar girdėjote apie neseniai Vengrijoje išleistą įstatymą, kuriuo siekiama užkirsti kelią tokiems nutikimams?

Taip, girdėjau apie ir pasakysiu jums atvirai – aš esu įsimylėjusi Lenkiją ir Vengriją. Šios šalys daro teisingus darbus ir gina savo vaikus, kadangi genderizmo ideologijos paskirtis yra naikinti žmogų. Jie nori gyventi pasaulyje kaip iš knygos „1984“, orveliškoje visuomenėje, kur žmonės yra vieniši ir atskirti nuo kitų, išsigandę ir nuolatos stebimi, kad nesakytų ir negalvotų „uždraustų“ minčių. Tiesa yra ta, kad šiems žmonėms nerūpi moterys, nerūpi vaikai ar vyrai – vienintelis jiems rūpintis dalykas yra išlikti valdžioje, skleisti savo ideologiją ir palaužti žmones.


Iš anglų kalbos vertė Dominykas Datkūnas



Susiję

Šeimos politika 6486366672732370604

Rašyti komentarą

item