Nacionalinis susivienijimas remia kovą už prigimtinę šeimą, šeimų maršą perspėja saugotis diskreditavimo

Nacionalinis susivienijimas paskelbė pareiškimą , kuriuo išreiškė paramą kovai už prigimtinę vyro ir moters šeimą ir įspėjo vadinamojo Šeimų...

Nacionalinis susivienijimas paskelbė pareiškimą, kuriuo išreiškė paramą kovai už prigimtinę vyro ir moters šeimą ir įspėjo vadinamojo Šeimų maršo organizatorius saugotis veiksmų ir asmenų, galinčių diskredituoti maršo skelbiamus idealus. Partija akcentuoja, kad nėra šio renginio organizatoriai ar iniciatoriai ir primena, kad patys rengėjai atsiribojo nuo visų politinių partijų. Pareiškimo autoriai taip pat atkreipia dėmesį, jog Nacionalinio susivienijimo kūrėjai seniai ir nuosekliai pasisakė prieš LGBT politinių tikslų įgyvendinimą, „Pride“ paradus, genderizmo propagandą mokyklose ir kitas naujojo marksizmo formas šeimos politikos srityje. 

„Pastaruoju metu viešojoje erdvėje vyksta spekuliacijos „Didžiojo šeimos gynimo maršo“ tema. Nors patys organizatoriai atsiribojo nuo visų politinių partijų, žiniasklaidoje pasirodo publikacijos, kuriose skelbiama, esą Nacionalinis susivienijimas yra vienas iš šio maršo iniciatorių arba vienas iš jo organizatorių. Nacionalinis susivienijimas nuosekliai rėmė ir rems prigimtinę šeimą, taip pat Konstitucijos 38 straipsnyje įtvirtintą nuostatą, kad ,,Šeima yra visuomenės ir valstybės pagrindas, kad santuoka sudaroma laisvu vyro ir moters sutarimu“. Vasario 23 d. nutarimu Nacionalinis susivienijimas informavo savo narius, kad rengiant maršą dalyvauti neketina, tačiau dėl dalyvavimo jame apsisprendžiama savo nuožiūra. Šios nuostatos Nacionalinis susivienijimas nekeičia“, - skelbiama pareiškime. 

Pareiškime teigiama, kad Nacionalinis susivienijimas negali atsiriboti nuo savo Tautos, nuo žmonių, kurie nuoširdžiai nori apginti savo šeimas ir renkasi taikų demokratinių permainų kelią. Tačiau atkreipia dėmesį į visuomenės nepasitenkinimo nuotaikomis besinaudojančius supriešinimo kurstytojus, abejotinos reputacijos asmenis, kurie stengiasi prisišlieti prie maršo, jį sukompromituoti, nukreipti netaikiu keliu.  

„Nacionalinis susivienijimas kviečia maršo dalyvius susitelkti, nepasiduoti provokacijoms, vengti elgesio, kalbų, plakatų ir šūkių, kurie diskredituotų prigimtinės šeimos institutą ir pasitarnautų jos griovėjams, siekiantiems menkinti ir juodinti visus, kurie gina mūsų valstybės pagrindą –  šeimą, o kartu gina pačią valstybę. Siūlome atsiriboti nuo asmenų, kurių reputacija ir siūlomi veiksmai kelia abejonių“, - rašome pareiškime.



Susiję

Šeimos politika 2216720309187310340
item