„Pro Patria“ sambūrio laiškas skaitytojams

Mindaugo Šernos nuotrauka  Brangūs skaitytojai,  Jokia paslaptis, kad „Pro Patria“ sambūris visapusiškai palaiko profesoriaus Vytau...

Mindaugo Šernos nuotrauka 
Brangūs skaitytojai, 

Jokia paslaptis, kad „Pro Patria“ sambūris visapusiškai palaiko profesoriaus Vytauto Radžvilo kandidatavimą į Europos Parlamentą ir visą komiteto „Vytautas Radžvilas: susigrąžinkime valstybę!” veiklą. Dauguma „Pro Patria“ narių patys asmeniškai prisidėjo prie šio komiteto veiklos. Pažįstame profesorių Radžvilą, žinome jo asmenines savybes, dar svarbiau, žinome, kad jo vertybinės nuostatos ir principai sutampa su mūsų sambūrio pozicijomis. Be prof. Radžvilo apskritai nebūtų „Pro Patria“ sambūrio – tai jis suvedė draugėn ir įkvėpė visuomeninei veiklai šio sambūrio kūrėjus. Jeigu mūsų portale lankotės reguliariai, o jo pasaulėžiūra jums priimtina ir artima, neabejojame, kad toks pats artimas jums ir profesorius Vytautas Radžvilas – aiškiausiai tuo įsitikinti galima susipažinus su jo komiteto programa

Šiuo metu visi, siekiantys kandidatuoti į Europos Parlamentą, renka parašus, palaikančius jų teisę dalyvauti rinkimuose. Kiekvienai partijai ar komitetui būtina surinkti 10 000 rinkimų komisijos galiojančiais pripažįstamų parašų, taigi realiai – keliais tūkstančiais daugiau. Tai nemažas darbas, ypač neturint partinės struktūros ar valstybinio finansavimo, kurį gauna partijos. Šiame darbe mums labai reikia jūsų pagalbos. 

Kiekvienas galite prisidėti prie profesoriaus Radžvilo ir mūsų visų bendros kampanijos pasirašydami už komiteto teisę dalyvauti rinkimuose. Tai greita, paprasta ir labai padeda mums, o kartu nenuskriaudžia jūsų. 

Jeigu palaikote „Pro Patria“ sambūrio ir profesoriaus Radžvilo nuostatas, neatidėkite šio veiksmo. Atidėti darbai dažnai taip ir lieka nepadaryti. Pasirašykite dabar – internete, paspaudę šią nuorodą, arba gyvai įvairiuose miestuose, atėję nurodytu adresu arba paskambinę kontaktiniams asmenims. Kiekvienas parašas yra vertingas ir reikalingas. Galvoti, kad nieko nelemiate, būtų didžiulė klaida. Šiais metais pirmasis „Pro Patria“ narys, VU studentas Martynas Katelynas, pirmąkart dalyvavo savivaldos tarybų rinkimuose ir pateko į Varėnos rajono tarybą. Jo pergalę lėmė vienintelis lemtingas balsas. Nepalikime savęs galvoti, ar mano parašas nebus tas vienintelis, kurio pritrūko. 

Pastarųjų dienų patirtis parodė, kad žmonės dažnai nori padėti ir daugiau, sutinka patys surinkti lapą parašų gyvai ar asmeniškai pakviesti pažįstamus pasirašyti internete. Tačiau mes negalime žinoti, kas iš jūsų norėtų prisidėti, ir negalime to paklausti kiekvieno iš jūsų. Todėl labai prašome, jeigu palaikote mus ir profesorių tiek, jog norėtumėte padėti mums aktyviais veiksmais, parašykite mums adresu [email protected] arba paskambinkite mūsų savanorių koordinatoriui Arnui Simučiui telefonu +370 620 411 66. Kiekvienas – kad ir iš artimųjų, draugų ir pažįstamų – surinktas parašų lapas artina mus prie tikslo. 

Parašų rinkimas vyksta iki balandžio 11 dienos. Tą dieną Vyriausioji rinkimų komisija paskelbs rinkimo pabaigą. Po to bus vėlu. Dar turime daugiau nei dvi savaites ir norime padaryti viską, ką galime, kad rezultatas suteiktų šansą profesoriui ir jo komandai sudalyvauti, o gal ir laimėti mandatą. Lietuvos atstovimas Europos Parlamente pirmąkart per penkiolika metų būtų iš tiesų kitoks. 

Pagarbiai
„Pro Patria“ sambūris

Politinė reklama, parengta savanoriškai ir neatlygintinai



Susiję

Vytautas Radžvilas 7727550895121986117
item