Marius Kundrotas. LGBTQ ideologijos destruktyvus veržimasis

Lietuva ilgus šimtmečius kovojo už savo teisę būti, už savo dorybes ir vertybes. Net Lietuvos valstybės himne piliečiai įsipareigoja ženg...

Lietuva ilgus šimtmečius kovojo už savo teisę būti, už savo dorybes ir vertybes. Net Lietuvos valstybės himne piliečiai įsipareigoja žengti vien takais dorybės. Šiandien į Lietuvą braunasi ideologija, kurioje dorybę keičia žemi įgeidžiai ir savitiksliai malonumai. 

Šios ideologijos smaigalys – LGBTQ judėjimas, propaguojantis homoseksualizmą, transseksualizmą ir kitus lytinius sutrikimus. Šis judėjimas keičia prigimtines lyties ir šeimos sampratas, siekia persekioti prigimtinių sampratų šalininkus ir užgniaužti bet kokią kritiką savo atžvilgiu. Tai – šių laikų totalitarizmas. 

LGBTQ judėjimas savo tikslų siekia palaipsniui. Iš pradžių naikinami iškreiptas lytiškumo formas ir jų propagavimą draudžiantys įstatymai, tada reikalaujama oficialiai įteisintos pertnerystės, po to – perversinių junginių pripažinimo šeimomis ir teisės įsivaikinti. O galiausiai įstatymais uždraudžiama bet kokia alternatyvi nuomonė apie LGBTQ reiškinius. 

Pasak profesoriaus, psichologo Gedimino Navaičio, grynasis homoseksualumas, kaip ir grynasis heteroseksualumas, yra ribotų mastų reiškiniai. Daugelis žmonių esti tarpinėje būsenoje, tad susiklosčius aplinkybėms gali palinkti į vieną arba kitą pusę. Užtai LGBTQ judėjimas orientuojasi į šiuos tarpinius žmones, siekdamas patraukti juos link savęs. 

Profesoriaus Marko Regneruso tyrimai įrodo, kad homoseksualiuose junginiuose augantys vaikai dažniau patys tampa homoseksualais, nei darniose prigimtinėse šeimose augantys vaikai. Tai savo ruožtu įrodo, kad homoseksualizmas gali būti perduodamas. Dėl to LGBTQ propaganda vertintina kaip kryptingas veiksmas, siekiant pakeisti natūralią žmogaus lytinę prigimtį. Maža to, ji skatina savaime amoralų požiūrį, kad žmogaus geismas yra pakankamas motyvas veiksmui, o meilė tolygi lytiniams santykiams. 

Demokratinėje visuomenėje sunku kalbėti apie žmogaus privataus gyvenimo ribojimus. Už savo asmenines nuodėmes žmogus atsiskaitys tik Dievui. Bet amoralių reiškinių propagandą drausti yra ir valstybės galia, ir jos teisė, ir net pareiga. Tai įvardija 25-asis Lietuvos Respublikos Konstitucijos straipsnis: Laisvė reikšti įsitikinimus, gauti ir skleisti informaciją negali būti ribojama kitaip, kaip tik įstatymu, jei tai būtina apsaugoti žmogaus sveikatai, garbei ir orumui, privačiam gyvenimui, dorovei ar ginti konstitucinei santvarkai. 

Nepilnamečių apsaugos nuo neigiamo viešosios informacijos poveikio įstatymas 4-o straipsnio 2-oje dalyje destruktyvia informacija įvardijama erotinio pobūdžio informacija, taip pat – informacija, kuria skatinami lytiniai santykiai, niekinamos šeimos vertybės, skatinama kitokia, negu Lietuvos Respublikos Konstitucijoje ir Lietuvos Respublikos civiliniame kodekse įtvirtinta, santuokos sudarymo ir šeimos kūrimo samprata. 

Lietuvos laisvės kovotojų vardu pasisakęs Monsinjoras Alfonsas Svarinskas pabrėžė: mes liejome kraują už Lietuvos laisvę, ne už ištvirkėlius. Dėl to bandymai Lietuvos šimtmetį „švęsti“ su LGBTQ ideologijos propaganda, dr. Vinco Kudirkos aikštėje imituojant homoseksualias tuoktuves, yra spjūvis į veidą visiems Lietuvos kūrėjams ir kovotojams. Lai šimtmetis įkūnija tas vertybes, kurių dėka Lietuva šio šimtmečio sulaukė. 

Šiais pagrindais kviečiame uždrausti Lietuvos gėjų lygą ir Tolerantiško jaunimo asociaciją kaip organizacijas, sistemingai veikiančias prieš konstitucines vertybes ir įstatymą, o taip pat – viešas LGBTQ judėjimo bei jam prijaučiančių asmenų ir grupių manifestacijas, kuriose propaguojami homoseksualūs, biseksualūs, grupiniai ar kitokie prigimtinės šeimos ribas peržengiantys lytiniai santykiai, lyties keitimo procedūros, antikonstitucinės šeimos sampratos ar LGBTQ asmenų teisė auginti ir auklėti vaikus.


Susiję

Šeimos politika 5136799566787386104
item