LLRA-KŠS toliau gina Z. Jedinskį: „Z. Jedinskij dažnai reiškia savo pacifistines pažiūras“

I. Šilenkovos (LRS) nuotrauka Lietuvos lenkų rinkimų akcija – krikščioniškų šeimų sąjunga vakar lenkų kalba išplatintame pranešime spau...

I. Šilenkovos (LRS) nuotrauka
Lietuvos lenkų rinkimų akcija – krikščioniškų šeimų sąjunga vakar lenkų kalba išplatintame pranešime spaudai gina partijos narį Z. Jedinskį ir smerkia, partijos nuomone, nepagrįstą žiniasklaidos ir kai kurių parlamentarų kritiką Z. Jedinskio atžvilgiu. Pranešime LLRA-KŠS taip pat atsiriboja nuo Z. Jedinskio pasisakymų apie nepuolimo sutartį su Rusija ir teigia, kad tai yra asmeninė Seimo nario nuomonė.

„Parlamentaro Z. Jedinskio pasisakymai socialiniame tinkle Facebook, kurie tapo dingstimi užsipulti LLRA-KŠS, yra jo asmeninė nuomonė. Seimo narys Z. Jedinskij dažnai reiškia savo pacifistines pažiūras, kartais sarkastiškai, kartais principingai,“ – teigiama partijos pranešime spaudai.

Pranešime taip pat kritikuojamas Seimo narys Laurynas Kasčiūnas, kuris anksčiau pavadino Z. Jedinskio pasiūlymus kenksmingais ne tik Lietuvai, bet ir Lenkijai. Pranešime spaudai nevengiama aštrių epitetų L. Kasčiūno atžvilgiu, Seimo narys vadinamas politiniu klounu, tariamu krikdemu bei melagiu.

LLRA-KŠS negaili kritikos ir visai Tėvynės Sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų partijai. Primenama, kad partijos lyderio Gabrieliaus Landsbergio pažiūros yra nekrikščioniškos, kad jis pasisako už LGBT reikalavimus, bei teigiama, kad tarp aukštas pareigas užimančių partijos narių yra nemažai buvusių komunistų.

LLRA-KŠS primena ir apie savo tvirtus ryšius su šiuo metu valdančiąja Teisės ir Teisingumo partija Lenkijoje bei kritikuoja dešiniųjų Seimo narių iniciatyvas užmegzti ryšius su šia partija.

Parengta pagal www.awpl.lt


Susiję

Gynybos politika 7455839296762440004

Rašyti komentarą

item