Nacionalinis susivienijimas kviečia į susitikimus Vilniuje ir Kaune!

Mindugo Šernos nuotrauka  Kvietimą telktis į kokybiškai naują partiją paskelbęs Nacionalinis susivienijimas organizuoja susitikimus su...

Mindugo Šernos nuotrauka 
Kvietimą telktis į kokybiškai naują partiją paskelbęs Nacionalinis susivienijimas organizuoja susitikimus su steigėjais, rėmėjais ir visais potencialiais bendražygiais. Pirmieji susitikimai vyks gruodžio 16 dieną 17.30 val. Vilniuje, viešbutyje ARTIS (Totorių g. 23) ir gruodžio 18 dieną 17.30 val. Kaune, BLC verslo centre (Donelaičio g. 62). 

Susitikimų metu bus pristatyta partijos koncepcija, atsakyta į susirinkusiųjų klausimus, bus galimybė vietoje užpildyti dokumentus ir tapti būsimos partijos steigėjais. 

Vilniuje vyksiančio susitikimo programoje numatomi prof. Vytauto Radžvilo ir dokt. Vytauto Sinicos, o Kaune – prof. Vytauto Radžvilo ir verslininko, rašytojo Šarūno Jasiukevičiaus pasisakymai. 

Tapti kuriamos partijos steigėjais galite jau dabar, elektroniniu paštu nusiuntę užpildytą anketą ir sulaukę jūsų regiono koordinatoriaus atsakymo. Anketą galite parsisiųsti šioje nuorodoje: https://shorturl.at/imvW9 . Visus kylančius klausimus galite užduoti ir telefonu +370 674 590 89 arba elektroniniu paštu [email protected].

Nacionalinio susivienijimo kūrimą paskelbė visuomeninė Laikinoji politinė taryba, tęsianti Tautos forumo ir Vytauto Radžvilo visuomeninio rinkiminio komiteto veiklą. 



Susiję

Nacionalinis susivienijimas 4695898758076509320
item