„Mama sako, kad aš mergaitė“: tėčio pastangos išgelbėti savo septynmetį sūnų

lifesitenews.com Šiandien, spalio 15 d., Teksaso teismas imsis nagrinėti ginčą tarp vyro ir jo buvusios žmonos, besistengiančios prad...


Šiandien, spalio 15 d., Teksaso teismas imsis nagrinėti ginčą tarp vyro ir jo buvusios žmonos, besistengiančios pradėti savo septynmečio sūnaus lyties keitimą.
Jeffrey Younger jau seniau bylinėjosi teisme, siekdamas apsaugoti savo sūnų James nuo terapijos ir kastracijos cheminių papildų pagalba. Jo buvusi žmona Anne Georgulas mėgina pradėti keisti sūnaus lytį. Tėvas tuo tarpu išreiškė norą gauti galimybę su buvusia žmona Georgulas bendrai priimti sprendimus dėl psichologinės vaiko priežiūros, nes šiuo metu tik motinai, jai esant pediatre, yra suteikta visa James'o ir jo dvynio brolio psichologinė priežiūra.
James'o motina pradėjo sakyti jam, kad šis esąs mergaitė, kai berniukas buvo vos trijų. James'o išejimo iš spintos (paskelbimo apie savo tikrąjį ) vakarėlis įvyko jo penktojo gimtadienio dieną. Motina užrašė berniuką į mokyklą mergaitės Luna vardu. Mokykloje James'as dėvi sukneles ir naudojasi mergaičių tualetu. Tačiau kai jis leidžia laiką su tėčiu, berniukas rengiasi pagal savo lytį, yra vadinamas James'u ir elgiasi kaip tipinis septynerių metų berniukas. Tėvui, visgi, teismo sprendimu apie lytį su sūnumi kalbėti yra uždrausta.
Motina mėgino užrašyti James'ą į kliniką, norėdama pradėti lyties keitimą terapijos būdu. Programa įtraukia ir lytinio brendimo slopinimą tolimesniais metais. Klinika nepriėmė berniuko, tačiau tik dėl to, kad jo tėvas atsisakė dalyvauti tame, ką jis vadina vaiko žalojimu.


Susiję

Šeimos politika 50724247145191208
item