„Coca Cola“ Budapeštą apklijavo besiglamonėjančių vyrų vaizdais – vengrai atsakė boikotu

pestisracok.hu nuotrauka tiesos.lt Gaiviųjų gėrimų gamybos giganto „Coca Cola“ mėginimas pamokyti vengrus politinio korektiškumo ga...

pestisracok.hu nuotrauka

Gaiviųjų gėrimų gamybos giganto „Coca Cola“ mėginimas pamokyti vengrus politinio korektiškumo gali kainuoti įmonei dalį pardavimų šioje centrinės Europos šalyje. Nuo tada, kai bendrovė atsisakė atšaukti reklaminę kampaniją su homoseksualiais vyrais ir moterimis, tūkstančiai vengrų boikotuoja jos produktus.

„Coca Cola“ įmonės kampanija „Meilė yra meilė“ buvo sumanyta norint įkrėsti Vengrijai politinio korektiškumo. Su auklėjamuoju kampanijos šūkiu „Jokio cukraus, jokių išankstinių nuostatų“ ir apsikabinusių vyrų nuotraukomis buvo tikėtasi iškelti vadinamąjį LGBT klausimą Vengrijos visuomenės svarstymui, bet ši kampanija įmonei nenusisekė.

Vos tik „Coca cola“ ėmėsi LGBT propagandos, „Tikėjimo bažnyčia“ („Hit Gyülekezete“) kreipėsi į vengrus kviesdama boikotuoti įmonės gaminius – šį kvietimą savo parašais parėmė apie 50 000 vengrų, bažnyčios organizuotą boikotą palaikė ir šalies Vyriausybė.

„Tie, kurie mano, kad homoseksualų judėjimas dėl kokios nors nepaaiškinamos priežasties ims ir sustos prie Vengrijos sienos, klysta. Yra lengvai identifikuojama užsienio finansuojama žmonių grupė, kuri nekantriai stengiasi ištirpinti lyčių vaidmenis mūsų šalyje“, – įspėja savo vedamajame Vyriausybei lojalus pestisrácok.hu.

Vengrija šiuo metu pripažįsta homoseksualų partnerystę, bet ne vadinamąsias santuokas. Vyriausybė taip pat neleidžia homoseksualams įsivaikinti vaikų, kaip yra, tarkim, JAV ir Švedijoje.

Pagal užsienio spaudą parengė Daiva Jakubonienė.

Susiję

Pasaulis 8060959993233364189

Rašyti komentarą

17 komentarų

linalk rašė...

kietai

Unknown rašė...

ANKSČIAU BUVO KOMUNIZMO IDEOLOGIJA DABAR JĄ POAKEITĖ HOMOSEKSUALIZMOO IDEOLOGIJA...
TO PAČIO TĖVO VAIKAI

Hm rašė...

Vieno aš vis dėlto nesuprantu: Coca Cola yra privati firma. Koks jai biznis iš to dalyvavimo propagandos kampanijoje? Kažkokios eurodotacijos?

Augustinas rašė...

Panašu, kad jie (t.y., Coca Cola) taip patys nuo boikoto ginasi. Jei kompanija nepropaguos vadinamųjų LGBT teisių, tai Vakarų Europos, JAV ir Kanados vartotojai gali pradėti boikotuoti šią kompaniją, nes šiose šalyse jau yra dauguma žmonių, kurie smarkiai palaiko tas vadinamąsias LGBT teises. :)

Hm rašė...

Bijau, kad nelabai logiška. Kiekviena privati firma pagal apibrėžimą siekia pelno; taigi logiška tikėtis, kad tas „vertybes“ jie propaguotų tose šalyse, kur dauguma jas palaiko, o ne tose, kur dauguma nepalaiko. Kokia prasmė mažinti sau pelną Vengrijoje, kai skandinavų feministės tų plakatų Budapešto gatvėse vis tiek nepamatys?

Kai pagalvoji, paradoksas kaip reikiant: visa ta interneto šnipinėjimo industrija ir t.t. nukreipta į tai, kad parinktų vartotojui kuo tinkamesnes reklamas, o čia jie parenka savo pačių verslui kuo žalingesnes.

Anonimiškas rašė...

Nes jau gavo iš užsakovų pinigų tiek, kad padengs visus nuostolius

Sėlis rašė...

Pederastai jau ir meilę savintis pradeda, neva tai jų iškrypėliškas rujojimas yra tikra meilė, o ką jaučia heteroseksualai tai nesusipratimas. O jei rimtai, kažkaip sunku patikėti, kad pederastai išvis gali mylėti, kai dauguma paleistuvauja, depresuoja ir žudosi. Ar daug yra laimingų pederastų? Kažkaip visi pagiežos pilni akis visiems draskyti. Dėl gamafuobijos? Oi ne, dėl šūdino (tikrąja to žodžio prasme) nepilnavertiško gyvenimo. Toleruok netoleravęs jų.

Unknown rašė...

Ir Coca Cola ir Pepsi valdo tie patys asmenys, jiems priklauso apie 50% viso pasaulio maisto pramonės. Tai žydų kabalistu kompanijos

ray rašė...

👍

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

India is losing $32 billion a year in economic output precisely because of widespread discrimination against lgbt people. weforum.org

Anonimiškas rašė...

Vengrų tauta išliks.

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

Sita nuoroda ne satanistines ideologijos parama,bet kaip tik atvirksciai-pamatyti ankiek stipriai vaivorykstine gyvate apraizgiusi pasauli

supratingas rašė...

Geriau negu nieko, tačiau visgi pirmiausias ir teisingiausias boikoto motyvas turėtų būti tai, kad tai pavojingas sveikatai šlamštmaistis. Deja, taip nėra.

Pikc Kažinkavičius rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
item