Vytautas Radžvilas. Padėkos žodis

propatria.lt nuotrauka  Brangūs bičiuliai ir bendražygiai! Rinkimai į Europos parlamentą baigėsi. Tauta tarė savo žodį. Rinkėjų valia a...

propatria.lt nuotrauka 
Brangūs bičiuliai ir bendražygiai! Rinkimai į Europos parlamentą baigėsi. Tauta tarė savo žodį. Rinkėjų valia aiški. Šiuos rinkimus visada prisiminsiu kaip mūsų visų kartu nueitą bendrą kelią. Jame būta džiaugsmingų ir liūdnesnių akimirkų. Esu dėkingas likimui, kad šie rinkimai atvėrė galimybę sutikti ir pažinti daug nuostabių žmonių, man tapusių gyvais neįtikėtino atkaklumo ir tikro pasiaukojimo pavyzdžiais.

Kaip žinote, tai nebuvo paprasti rinkimai. Dalyvaudami juose ne šiaip siekėme patekti į Europos parlamentą. Kaip sugebėjome, stengėmės Lietuvos žmonėms perduoti iš tiesų svarbią žinią apie mūsų Tėvynei iškilusį egzistencinį pavojų patekti po irstančios Europos Sąjungos griuvėsiais.

Ačiū tiems, kurie įsiklausėte ir išgirdote šią žinią. Tiesa, kad nebuvome išgirsti taip, kaip norėjome ir svajojome. Gal todėl, kad nepakankamai aiškiai kalbėjome. O gal toji žinia buvo per ankstyva ir daug kam pasirodė nesvarbi. Kad ir kaip būtų, tai nieko nekeičia. Reikia žvelgti į ateitį.

Viliuosi, kad visų mūsų triūsas ir mėginta perteikti žinia neprapuls veltui. Europos parlamento rinkimų rezultatai nepalieka jokių abejonių: ES toliau irsta. Nuo šiol ji byrės tik dar sparčiau. Tai reiškia, kad didės ir pavojus Lietuvai.

Tikiuosi, kad ateis diena, kai šį pavojų supras ir stos jai padėti daugiau mūsų šalies piliečių. Neabejoju, kad jie perims iš mūsų estafetę ir tęs kovą dėl Lietuvos išlikimo mūsų pastangomis jau šiek tiek išpurentoje intelektualinėje ir politinėje dirvoje.

Smagu, kad tapome šio ilgo ir sunkaus kelio pirmeiviais. Taip, kartais klydome. Bet galime didžiuotis, kad įstengėme organizuoti aukšto lygio rinkimų kampaniją, kuri tikrai paliks pėdsaką mūsų politiniame gyvenime ir galės tapti sektinu pavyzdžiu būtinai atsirasiantiems mūsų pradėto žygio tęsėjams.

AČIŪ JUMS, MIELIEJI, UŽ NEPAKARTOJAMAS BUVIMO KARTU AKIMIRKAS!

Su meile ir dėkingumu 
Vytautas

Susiję

Vytautas Radžvilas 7598869338155169730
item