Jurga Lago: „Esu prieš genderizmą“

M. Šernos nuotrauka  Pastaruoju metu socialiniuose tinkluose pradėjo sklisti kelių metų senumo straipsnių nuorodos, atskleidžiančios, k...

M. Šernos nuotrauka 
Pastaruoju metu socialiniuose tinkluose pradėjo sklisti kelių metų senumo straipsnių nuorodos, atskleidžiančios, kad su Vytautu Radžvilu Europos Parlamento rinkimuose dalyvaujanti dizainerė ir rašytoja Jurga Lago anksčiau palaikė LGBT reikalavimus. Nuorodos skleistos masiškai ir dažniausiai - konkuruojančių politinių jėgų atstovų. Reaguodama į tai, Jurga Lago paaiškino, jog per pastaruosius keletą metų jos pažiūros LGBT ir genderizmo klausimais pasikeitė dėl šio judėjimo radikalėjimo ir perskaitytos literatūros. „Nesu prieš gėjus - esu prieš genderizmą!“, - teigia ji. 

„Man visiškai negėda keistis. [...] Tik ieškantis randa atsakymus. Netikiu jokiom tobulybėm, o visokių „teisingų” vengiu iš principo. Mano požiūris keičiasi su perskaitytomis knygomis ir patirtimi - LGBT radikalėjimas ir genderizmas yra paskutinių metų reiškinys Lietuvoje, nors pasaulyje tas vyksta senokai, tik dabar mus pasiekė literatūra ir kita. Mano požiūriui didžiausią įtaką turėjo Jordano Petersono persekiojimas ir pažintis su lietuvišku Paulo Kengoro knygos „Išardymu” leidimu. Nesu prieš gėjus - esu prieš genderizmą!“, - pasikeitusį požiūrį į LGBT reikalavimus aiškino Jurga Lago. 

Ji pridūrė, kad LGBT veikėjų norai kertasi su šeimos ir konkrečiai vaikų saugumu. 

Jurga Lago, kandidatuojanti antru numeriu Vytauto Radžvilo visuomeninio komiteto sąraše, pastaruoju metu nuolatos pasisako prieš įvairias socializmo formas. Praėjusiais metais internete itin plačiai sklido jos kalba prie Seimo vykusiame mitinge prieš vaikų atiminėjimą įgalinusias D. Šakalienės inicijuotas pataisas. Pačios J. Lago teigimu, jos pasikeitusiai pozicijai LGBT reikalavimų klausimais buvo lemtingas suvokimas, jog LGBT judėjimo ideologinės šaknys glūdi neomarksizmo ideologijoje. 


Susiję

Šeimos politika 3168927274508832201
item