Trumpas: atsisakykit daugiakultūriškumo ir atkurkite Europą, tokia imigracija yra „gėda“

tiesos.lt Pastarojo vizito į Didžiąją Britaniją metu JAV prezidentas, pasirodo, svarstė ne tik „Brexit“ ir būsimąją JAV – Jungtinės K...


Pastarojo vizito į Didžiąją Britaniją metu JAV prezidentas, pasirodo, svarstė ne tik „Brexit“ ir būsimąją JAV – Jungtinės Karalystės prekybos sutartį. Kaip pranešė „The Sun“, JAV prezidentas neslėpė savo nusivylimo tuo, kuo virto Europa – jis buvo atviras: masinė imigracija į Europą iš už Europos ribų, jo teigimu, keičia Europą, be to, į blogąją pusę, ir tai jį skaudina asmeniškai. Todėl jis ir ragina Europos šalių vadovus nedelsiant atsisakyti pasirinkto šio „labai labai tragiško“ visuomenės vystymosi kurso.

„Aš jaučiu didelę meilę Europos šalims. Nepamirškite, kad aš iš esmės esu jūsų produktas“, – sakė Trumpas portalui „The Sun“ pabrėždamas, kad jo motina kilusi iš Škotijos, o tėvas – iš Vokietijos. „Bet leisti imigraciją taip, kaip jūs tai padarėte, yra gėda. Tai pakeitė Europos išskirtinumą. Jei jūs nesiimsite ko nors labai greitai, Europa niekada nebebus tai, kas ji buvo, ir tai aš sakau visai ne teigiama prasme“, – tęsė jis.

Tai, kad Europa įsileido milijonus visai svetimų žmonių, prezidento nuomone, yra „labai, labai tragiška“. Jis taip pat pabrėžė, kaip šie ne tik demografiniai pokyčiai įvyko per itin trumpą laiko tarpą: „Jūs prarandate kultūrą. Apsižvalgykite. Dabar atsirado terpių, kokių prieš 10–15 metų dar nebuvo“.

D. Trumpas savo interviu paminėjo ir gąsdinančią statistiką – sužeidimų peiliu Londone, jo nuomone, daugėja taip greitai, kad ligoninių sienos ir grindys „apsipila krauju“.  Kaip pakomentavo „The Sun“, Amerikos prezidentas turėjo omeny Londono karališkąją ligoninę rytų Londone, kur vien pernai gydytos 702 sužeidimų peiliais aukos. D. Trumpo nuomone, ligoninės Londone jau seniai virto „karo zonomis“, rašoma portale friatider.se.

Parengė Daiva Jakubonienė.

Susiję

Demokratija ir valdymas 4086801259559935262

Rašyti komentarą

12 komentarų

Ainis rašė...

Kuo toliau tuo labiau pradedu gerbti Trampą.

Alfred Naujocks rašė...

Visur, kur tik Trumpas bevažiavo JK, jį lydėjo protestai. Protestuotojų minia susirinko ir Škotijoje prie golfo aikštyno, kur Trumpas sulošė partiją. Ta gauja silpnasmegenių mano, kad ji kažką įtakoja ir pakeisti gali, ir nesupranta, kad Trumpui tik panorėjus nebūtų jų ten likę anei vieno. Ir minia ta, manau, tai ta pati, kuri vakar protestavo prieš mėsavalgius, užvakar prieš homofobiją, o rytoj trinsis antifos gretose. Full time protester/campaigner. -Kuo užsiimi? -Esu rakštis visuomenės subinėj tiesiogine to žodžio prasme.

Ir naujienos per teliką tokiems silpnapročiams yra atitinkamos : juk ne apie kas nutarta Helsinkyje ar Londone tiems maumams įdomu sužinoti, bet kaip jis apsijuokė, kaip jo šukuosena pasiplaikstė vėjyje, ar koks gilus buvo Melanijos praskiepas.

Ar jau matėte plakatus 'Stop racist Trump'? Amerikonai atsibudo - WHITE POWER jų sąmonėje buvo nugrūstas į tolimiausią sąmonės kampelį - ir, neva, Trumpas kaltas, kad tokia sąmonė šiuo metu bunda, sukaupusi paskutines jėgas. Prie ko rasizmas prie elementaraus prioriteto? Juk aš galiu pasakyti, kad labiau mėgstu apelsinus, negu obuolius? Kad moteris gražesnė už vyrą? Kad mėgstu muziką labiau nei dailę? O čia apie žmones kalbam. Aš galiu pasisakyti, kad mano baltas brolis atrodo saugiau nei apsimūturiavęs atvykėlis iš Pakistano?

Anonimiškas rašė...

Na na matote ko visa fake news industrija užsipuolė Trump.

Markas Eyn Lettowe rašė...

// „Jūs prarandate kultūrą. Apsižvalgykite. Dabar atsirado terpių, kokių prieš 10–15 metų dar nebuvo“. // ------- Kažkas turėjo tai pasakyti (tarkim, Europoje - S. Kurcas). Anksčiau ar vėliau. Klausimas tik: kas tai sako. Jei ne aferistas, ne sukčius ir ne idiotas - "flag v ruki". Bet yra vienas "bet": diskredituoti idėją lengva. Ypač pagarsintą šoumeno lūpomis. Rimti, ilgai puoselėti nacionalinio gelbėjimo planai, paviešinti cirkininko, realiai gali tapti pajuokos objektu. T. y., diskredituoti ir atidėti ilgesniam laikui. Tebūnie, galbūt, tai - gudrus planas. O jeigu ne? Jeigu klouno laukia gėdingas galas? Kodėl Styvas Benonas, Trampo rinkiminės programos autorius, pasitraukė iš administracijos, vėliau apibūdinęs Trampo sūnaus susitikimą su FSB advokate: "panašu į išdavystę."? Kodėl įtakingiausi respublikonai imasi teikti projektą dėl prezidento galių apribojimo, kad jis negalėtų be Senato pritarimo ir konsultacijų inicijuoti JAV pasitraukimo iš NATO?

Unknown rašė...

Puikus straipsnis,white pouwer bunda.

Šiaurės Lietuva. rašė...

Aš irgi.

Gluosnis rašė...

homo albus idioticus bunda

Gluosnis rašė...

Prabilo atstovas is unikulturines salies, lai nejuokina. Tiek kulturu vienoj vietoj niekur nerasi.

1Chingishan rašė...

tai va su tom kultūrom laikas baigti. negrus 5 afriką, azijatus į aziją. o europiečius pagal susitelkimą į skirtingas valstijas.
Yra toks planas ruošiamas ir kai su tolerastijom bus pabaigta - matomai jis bus įgyvendintas.
Visiems jau atsibodo negrai ir musulmonai ir užtenka pasauliui žaist tuos žaidimus, reikia sugrąžinti viską į savo vietas- arba kaip minėta negrai afrikoje arba plantacijose. musulmonai atgal kupranugarių šlapimą gert ir juo praustis- prieš tai iš jų už teraktus konfiskuot visas naftos dolerius. tokias kaip saudo arabija, kataras ar kuveitas- duot sudraskyt irakui ir iranui.
p.s. duot europiečiams ženklą kad galit apsivalyt geyropą nuo musulmonų ir negrų patys ir už tai negrės atsakomybė- rytoj visos mečetės būtų sudegintos, o negram ir musulmonams surengta Švento Baltramiejaus naktis, po kurios ateinantį tūkstantį metų į šitą pusę nebeplauktų nei vienas pabėgelis iš bet kur. ;)

dalyvis rašė...

100 proc. palaikau trumpa.... as uz...

Trolimumi rašė...

Nafik reikia tiek kulturu vienoj vietoj.

ale, rašė...

.., o visus azijatus - į Aziją, ir net kvapo apie tokius planus neliktų.
O jei rimtai, tai nereikia būti didžiu pranašu, kad suprastum, jog vos užkūrus pirmąją mečetę, skaisčia ugnim užsiliepsnotų visos bažnyčios... Deja, ir ne tik bažnyčioss.
Matyt, su tolerancijom visokiems absurdams reikia užbaigti vieną kartą visiem laikam. Reikia patiems savo prakaitu gyvenimui ižsidirbti pratintis, dada nebus ir reikalo maldauti, kad kažkokie puslaukiniai čia plauktų vergauti.

item