Trumpas: Londono meras nesusitvarko su terorizmu ir nusikalstamumu

Interviu laikraščiui The Sun JAV prezidentas Donaldas Trumpas sukritikavo Londono merą Sadiqą Khaną. JAV prezidento teigimu, Londono ...

Interviu laikraščiui The Sun JAV prezidentas Donaldas Trumpas sukritikavo Londono merą Sadiqą Khaną.

JAV prezidento teigimu, Londono meras „su terorizmu tvarkėsi labai prastai“.

Trumpas paminėjo per pastaruosius metus Europoje įvykusias teroristų atakas. Jis pabrėžė, kad Londone vien per pastaruosius metus tokių užfiksuotos keturios. 

Pastebėdamas Londone išaugusį nusikaltimų skaičių JAV prezidentas teigė: „manau, jis [S. Khanas] labai prastai tvarkėsi su nusikalstamumu“.

Savo ruožtu S. Khanas teigė besidžiaugiantis Trumpo apsilankymo dienomis Londone vykstančiais protestais, kurie Londono mero teigimu, tėra „demokratijos“ išraiška.

S. Khanas suteikė leidimą Trumpo atvykimo metu prie Didžiosios Britanijos parlamento į padangę iškelti pripučiamą 6 metrų aukščio figūrą, vaizduojančią D. Trumpą pikto kūdikio veidu su sauskelnėmis ir išmaniuoju telefonu rankoje.

Parengta pagal užsienio žiniasklaidos informaciją.

Susiję

Užsienio politika 2061985574870523201

Rašyti komentarą

8 komentarai

Sėlis rašė...

Cha cha cha, ko tik neprisigalvoja tie tolerastukai. Kaip skaudina juos Doncė. :)

Pikc rašė...

Labai išraiškinga tolerastinių degradų ir kebabo mero lygio demonstracija.

Alfred Naujocks rašė...

Dieve Dieve tie aktyvistai. Tai ir yra šios civilizacijos rykštė. Vardan to, kad užsiimtų kokia visuomenei naudinga veikla ir dirbtų - renkasi į visus šitus antitrumpinius protestus kurie visvien nieko oi nieko įtakoti ar pakeisti negali.
Na o prisimenant šito smėlinio negro pareiškimus tragiškų įvykių Londone akivaizdoje kai buvo kapojami ir traiškomi balti žmonės - jam gyvenimas dideliame sityje buvo 'part and parcel'. Jis draugauja su musulmonais ekstremistais ir to neneigia. Musulmono užpuolimo atveju staigiai keliamos policijos pajėgos saugoti mečetes, per visagalį BBC eskaluojamas naratyvas jog tai ataka prieš islamą. Jie veikia kaip bičių avilys.
Sakoma, kad žmonija atsikvošėtų, kartais reikia sukrėtimo. Bet Anglijos jau net tie sukrėtimai neveikia - neveikia nei Londono ar Mančesterio sukrėtimai įsivaizduojate? Politikai tyli kad tik nebūtų sulaužyti politkorektiškumo priesakai, o liaudis į tai taip pat atsako tyliais pasistovėjimais pirštais lankstant širdutes vengiant bet kokios - net mentalinės - konfrontacijos.
Jeigu tai ne mankurtizmas atsakykite man, - kas tai? Taip galima ir iki pilietinio karo daeiti.

Anonimiškas rašė...

joo,pažiūrėčiau kaip patiktų tam chanui "demokratijos išraiška",jei būtų tokiu pripūstu kūdikiu ,pavaizduotas Mahometas.

Ultrakrikscionis rašė...

Prasidetu fejerverkai is kart

Anonimiškas rašė...

Ne tai, kad galima, o judama dideliais žingsniais, turiu ten daug draugų anglų tarpe tai savoje kompanijoje jie kalba apie tai atvirai

Markas Eyn Lettowe rašė...

Kad tik Trampas neišsikvėptų iki Helsinkio )). Ten realūs bičai laukia ((. Tai tau ne "The Sun" duoti interviu apie kažkokį tai perrenkamą biurokratą - Londono merą.

Alfred Naujocks rašė...

Savoje kompanijoje mes ir pederastus tikru graikišku žodžiu vadinam. Bėda tik, politika ten kai kuriais aspektais sunkiai pasiduoda logikai, kaip antai, savigynos užkardymas. 'Liberali demokratija' Jungtinėje Karalystėje - kokia ironija, žinant jog tai lyg ir antra pagal senumą monarchija jei neklystu - įsišaknijus taip giliai, kad nepadeda net sproginėjantys nepilnamečiai tautiečiai koncertuose.
Džiaukimės ir švęskime, jog ne mus toks likimas ištikęs, nors kaip ir gaila buvusių pažangiausių rasės brolių, davusių mums viską nuo H.G.Wellso iki telefono ir Australijos.

item