Konkurse „Mis Visata 2018“ Ispanijai atstovaus vyras

www.laisvavisuomene.lt Angela Ponce tapo pirmuoju vyru, laimėjusiu Mis Ispanija titulą ir dabar svajoja apie konkurso Mis Visata , k...


Angela Ponce tapo pirmuoju vyru, laimėjusiu Mis Ispanija titulą ir dabar svajoja apie konkurso Mis Visata, kur atstovaus Ispanijai, karūną.

„Neatėjau čia su žinute apie taiką pasaulyje. Aš nešu tolerancijos, pagarbos, įtraukimo, meilės sau ir kitiems žinią“, – sakė modelis.

26 metų amžiaus modelis iš Kadiso bus pirmasis vyru gimęs, bet moterimi save laikantis dalyvis konkurso Mis Visata istorijoje.

A. Ponce sako visuomet besijautęs moterimi. Laikui bėgant, A. Ponce teigia priėmęs savo moterišką tapatybę.

Šiemet A. Ponce konkurse dalyvavo ne pirmą kartą – dėl Mis Ispanijos titulo jis kovėsi ir 2015 metais, tačiau tuomet karūnos nelaimėjo. Tais metais Ispanijos atstovė Mireia Lalaguna laimėjo Mis Visatos konkursą.

Tuomet A. Ponce pasakojo, kad anksti žinojo, jog yra „kitoks“. „Kai tėvai klausė, kokio žaislo noriu, iš karto rinkausi barbes“. Modelis pasakoja, kad jau 11 metų pradėjo atrasti transseksualumą ir ieškoti savęs. A. Ponce lyties keitimo procesą baigė 2014 metais. Po 2015-ųjų konkurso jis sakė: „Žmonės nežino, kas yra transseksualumas, jie vis dar painioja jį su transvesticizmu“. Jis teigė, kad kova už translyčių bendruomenės Ispanijoje teises tęsiasi.

Konkurso Mis Visata organizacinis komitetas dar 2012 metais pakeitė taisykles ir leido konkurse dalyvauti ir translytėms, kurios anksčiau buvo vyrai.


Susiję

Pažangos ideologija 4923142812828689034

Rašyti komentarą

19 komentarų

Anonimiškas rašė...

Adolfo kaulai vartosi aukshtielninki

ale, rašė...

Paguoda bent jau tokia, kad Ispanijai atstovaus dar ne... bulius.

Anonimiškas rašė...

:)

Audrius rašė...

:)))) nudurnėjimas.

123 rašė...

Man nerūpi kad į mis visata konkursą vyks vyras, man tas pats kad jis save laiko moterimi, man tik baisu dėl Ispanijos. Jeigu ten moterų konkursą laimėjo vyras tai kokios ten pasidarė moterys?

Anonimiškas rašė...

Ji tiksliai apibūdino save ,,Aš esu modelis'', tiksliau žmogus robotas, vis daugiau ženklų, rodančių į daugėjimą dirbtinių žmonių, įdomu kokį palikimą jie paliks po savęs?

Anonimiškas rašė...

Jei pradėčiau begioti keturiomis ir loti, ar priimtų į šunų parodą.

Ainis rašė...

"Ji tiksliai apibūdino save..." citatos fragmentas.
Ar tikrai kastracijos pakanka, kad "jis" būtų pradėtas vadinti "ji" ?

Pikc rašė...

Jei nepriimtų, būtų tarszoofobai, transkinofobai beigi šiaip netolerantiški dešinieji radikalai. :)

Instrukcija4 rašė...

Žinote, tolerancija yra tolerancija, bet mano žmogiška reakcija yra tokia: šlykštu. Gal legalizuokime ir aukštinkime kraujomaišą, lytinius santykius su gyvūnais bei lavonais..?

Anonimiškas rašė...

Mechanikui, tekintojui, tolerancija yra skylės ir veleno santykis, dvikojai padarai tokie kaip LGBT, ir jų rėmėjai,tolerancija ėmė taikyti sau, ir keičia savo detales tuo panašėdami į robotus.

ale, rašė...

"Mechanikui, tekintojui, tolerancija..." priimtina ne bet kokia. Stebulei galima tik minusinė, o ašiai - tik pliusinė. Jei atvirkščiai "toleruotų", tai ratas taip ir neužsimautų ant ašies. Ir dar viena įdomybė išaiškėja iš to mechaniko patirties. Negalima nė leistina kryptimi per didelio nukrypimo toleruoti. Jei ašį per daug nuplonintum, ar skylę stebulėje per daug išdidintum, tai irgi toli nevažiuosi. Tiesiog, klibantis ratas kaip mat išsimaskatuos tiek, kad už kilometro-kito, žėk, ir nukris.

Anonimiškas rašė...

Ale teisingai, net mechanikoje galioja griežtos taisyklės, ir daugelis jų laikosi, o va dvikojis padaras nori jas iškreipti, tolerastai, skatina vien skylių, ar vien velenų toleranciją.

ale, rašė...

Dvidešimtųjų vidury jaunas žydas atėjo pas įžymų Niujorko rabiną ir pareiškė, jog nori studijuoti Talmudą.- Tu moki aramėjiškai? – paklausė rabinas.- Ne.- Ivritą?- Ne.- O Torą vaikystėje studijavai?- Ne, rabi. Bet nesijaudinkite. Aš baigiau Berklio filosofijos fakultetą ir ką tik apsigyniau disertaciją apie Sokrato filosofijos logiką. O dabar, kad užpildyčiau baltas dėmes savo žinojime, aš noriu truputį pasimokyti Talmudo.
- Tu nepasiruošęs studijuoti Talmudą, - pasakė rabinas. – Tai giliausia knyga iš visų, kada nors žmonių parašytų. Bet jei jau reikalauji, aš patikrinsiu tavo logiką: susidorosi – mokysiu tave.
Jaunuolis sutiko ir rabinas tęsė.- Du žmonės leidžiasi dūmtraukiu. Vienas išlenda švariu veidu, kitas – išteptu. Kuris iš jų eis praustis?Jaunuoliui akys iššoko ant kaktos.- Tai logikos patikrinimas?Rabinas linktelėjo.- Na žinoma tas, kurio veidas nešvarus!- Neteisingai. Pagalvok logiškai: tas, kieno veidas nešvarus, pažiūrės į tą, kurio veidas švarus, ir nuspręs, kad jo veidas taip pat švarus. O tas, kurio veidas švarus, pažiūrės į tą, kurio išteptas, nuspręs, kad jo veidas taip pat išsitepęs, ir eis praustis.
- Gudriai sugalvota! – sužavėtas pasakė svečias. – Nagi, rebe, patikrinkite dar kartą!- Gerai, jaunuoli. Du žmonės leidžiasi dūmtraukiu. Vienas išlenda švariu veidu, kitas – ištеptu. Kuris iš jų eis praustis?- Bet mes gi jau išsiaiškinom, - tas, kurio veidas švarus!- Neteisingai. Praustis eis abu. Pagalvok logiškai: tas su švariu veidu, pažiūrės į tą, kurio išteptas, ir nuspręs, kad jo veidas taip pat išsitepęs. O tas, kurio išteptas, pamatęs, jog kitas nuėjo praustis, supras, jog jo veidas išteptas ir taip pat eis praustis.- Aš apie tai nepagalvojau! Neįtikėtina – aš padariau loginę klaidą! Rebe, patikrinkite dar kartą!
- Gerai. Du žmonės leidžiasi dūmtraukiu. Vienas išlenda švariu veidu, kitas – ištеptu. Kuris iš jų eis praustis?- Na.. Praustis eis abu.- Neteisingai. Nei vienas neis praustis. Pagalvok logiškai: tas, kurio veidas nešvarus, pažiūrės į tą, kurio švarus, ir neis praustis. O tas, kurio švarus, pamatęs, kad išsitepęs neina praustis, supras, kad jo veidas švarus, ir taip pat neis praustis.
Jaunuolį apėmė neviltis.
- Patikėkite, aš galiu studijuoti Talmudą! Paklauskite ko nors kitko!- Gerai. Du žmonės leidžiasi dūmtraukiu...
- O Viešpatie! Nei vienas neis praustis!!!- Neteisingai. Dabar tu įsitikinai, kad Sokrato logikos nepakanka, norint studijuoti Talmudą? Paaiškink man, kaip taip gali atsitikti, kad du žmonės leistųsi vienu ir tuo pačiu dūmtraukiu, ir vienas veidą išsiteptų, o kitas – ne?! Nejaugi tu nesupranti? Visas šis klausimas – beprasmis, ir jei tu leisi savo gyvenimą, atsakinėdamas į beprasmiškus klausimus, tai visi tavo atsakymai taip pat neturės prasmės!

ale, rašė...

Matau, jums ne tas pats. Todėl paskatinimui parašysiu keletą žodžių:

Paslaptingasis žydų mokslas Kabala priskaičiuoja 125 žmogaus dvasingumo/sąmoningumo lygmenis. Eiliniai/normalūs žmonės, deja, nepatenka net į pirmąjį dvasingumo lygmenį. Kabalistai sako, kad eiliniai žmonės - gojai - neturi dvasios. Visi žmonės gimsta tik su potencialia galimybe įgyti dvasią. Palyginti šią potencialią galimybę įgyti dvasią, galima su kalbos išmokimu, t.y., būdamas atitinkamoj aplinkoj žmogus įvaldo toje aplinkoje bendravimui naudojamą garsinių/vaizdinių simbolių sistemą - kalbą. Kiti gyvūnai žodinės (garsinės) simbolių sistemos įvaldyti fiziškai neturi galimybių. Tačiau, nekuriems beždžionių individams, žestų kalba - lengvai įkandamas dalykas. Jos tada didelės plepės pasidaro... Ir su dvasingumu - panašiai, kaip su tais retai pasitaikančiais beždžionių individais - yra, jį įgauti gali tik turintis iš vidaus kylantį poreikį suvokti, "o kaip gi yra iš tikrųjų?". Tas vidinis poreikis tikrumui, kabalistų yra vadinamas Taškas širdyje.
Kam aš tą aiškinu? - O gi tam, kad jei kas jaučia nenumaldomą vidinį poreikį tikrumui, drąsiai galėtų pradėti rūpintis dvasios išskleidimu savyje. Yra šimtai mokyklų dovanojančių dvasingumą, o ir parduodančių "dvasingumą" netrūksta. Būkite budrūs tame kelyje. Dvasingumas nelygu šventumui. Yra dvasios šventosios, bet kur kas daugiau - piktųjų dvasių. Neteisingą pasirinkimą padarę tampa demonais arba išprotėja.

Anonimiškas rašė...

Paskutiniai žodžiai tikrai teisingi, šventųjų dvasių tikrai mažiau, joms reikia generuoti šviesą , energiją, o piktosios išsilaiko siurbdamos tą energiją ir varo į tamsą, o ten virsta tamsos demonais, kai kurie dvikojai ir išprotėja, čia aišku toks tikėjimas, bet gyvenimas santykinai panašus.

Gojus rašė...

Versta iš rusų kalbos.

Gojus rašė...

Versta iš rusų kalbos. Spėkit, iš ko tai matyti.

Pikc rašė...

"Gal legalizuokime ir aukštinkime kraujomaišą, lytinius santykius su gyvūnais bei lavonais..?"
Kchem, kchem... Danijos liberalai apie sekso su gyvūnais draudimą: "Only one party, Liberal Alliance, voted against the ban, saying it was at best a waste of time and at worst the state imposing a moral code." (http://www.bbc.co.uk/newsbeat/article/32411241/denmark-passes-law-to-ban-bestiality); Švedijos jaunieji liberalai apie kraujomaišą ir seksą su lavonais: "Incest and necrophilia 'should be legal' according to youth branch of Swedish Liberal People's Party" (https://www.independent.co.uk/news/world/europe/incest-and-necrophilia-should-be-legal-youth-swedish-liberal-peoples-party-a6891476.html).

item