Britanijos mokytojų sąjunga siūlo apie „vienalyčių santykių normalumą“ mokyti jau dviejų metų vaikus

Didžiosios Britanijos vaikai jau vaikų lopšelyje turėtų būti mokomi „priimti kaip normalius visus LGBT asmenis ir santykius“, taip siūlo ...

Didžiosios Britanijos vaikai jau vaikų lopšelyje turėtų būti mokomi „priimti kaip normalius visus LGBT asmenis ir santykius“, taip siūlo šalies Nacionalinė mokytojų sąjunga.

Siūloma, kad vaikų lopšelių darbuotojai būtų apmokomi, kad dviejų vyrų ar dviejų moterų vaikų auginimas yra normalus dalykas, o po to galėtų to mokyti vaikus jau nuo dviejų metų amžiaus, kai jie pradeda lankyti lopšelį.

Pasiūlymas apima ir kitų amžiaus grupių vaikus. Pavyzdžiui, septynmečiai turėtų būti mokomi, kad masturbavimasis yra tinkamas dalykas.

Taip Nacionalinė mokytojų sąjunga reaguoja į naujausias Sekso ir santykių švietimo gaires, kuriose daug kalbama apie poreikį vidurinės mokyklos mokinius perspėti dėl pornografijos, vadinamojo „sekstingo“ ir panašių dalykų keliamo pavojaus. Tačiau, pasak mokytojų sąjungos, gairėse esą per mažai kalbama apie LGBT asmenų ir santykių normalumą.

Todėl mokytojų sąjungos nariai pakvietė visus mokytojus į „kampaniją, skirtą užtikrinti  visapusišką, amžiui tinkamą turinį, kuriame būtų propaguojami ir LGBT+ reikalai visose valstybinio ugdymo pakopose, pradedant lopšeliu“.

Parengta pagal Lifesitenews.com informaciją


Susiję

Pažangos ideologija 8523223329542656816
item