V. Orbanas: Vengrija priims „europiečius pabėgėlius“, bėgančius iš multikultūralistinių Vakarų

Vengrijos ministras pirmininkas Viktoras Orbanas pareiškė, jog jo šalis priims „europiečius pabėgėlius“, bėgančius nuo masinės imigracijo...

Vengrijos ministras pirmininkas Viktoras Orbanas pareiškė, jog jo šalis priims „europiečius pabėgėlius“, bėgančius nuo masinės imigracijos ir globalistų politikos.

„Mes įsileisime tikruosius pabėgėlius: vokiečius, olandus, prancūzus ir italus, įbaimintus politikus ir žurnalistus, kurie čia, Vengrijoje, nori atrasti Europą, kurią prarado savo tėvynėse“, - teigė V. Orbanas.

Jo teigimu, „globalistai politikai siekia nušluoti debatų demokratiją ir pakeisti ją politinio korektiškumo demokratija, kurioje tikrąją galią ir įtaką turi bei sprendimus priima ne išrinkta valdžia, o nerinkti globalūs tinklai, medijų valdytojai ir tarptautinės organizacijos“.

Britanijos sprendimas pasitraukti iš Europos Sąjungos ir Donaldo Trumpo išrinkimas Jungtinių Valstijų prezidentu, pasak V. Orbano, yra platesnio žmonių sukilimo prieš globalaus elito aroganciją dalis. Jo teigimu, 2016 metais įvykęs istorijos išsukimas iš globalistų nustatytos jos krypties „pasityčiojo iš liberaliosios politikos pranašų“.

Parengta pagal Breitbart.com informaciją


Susiję

Pasaulis 1279628662386146420
item