Šiaurės Amerikos žiniasklaidoje - Vilniaus Forumo viešas laiškas dėl komunizmo ir LGBT propagandos Lietuvoje

Rugpjūčio 19 dieną vienas didžiausių ir oficialiai įtakingiausiu pro-life naujienų portalu 2015 metais pripažintas Lifesitenews.com paske...

Rugpjūčio 19 dieną vienas didžiausių ir oficialiai įtakingiausiu pro-life naujienų portalu 2015 metais pripažintas Lifesitenews.com paskelbė Vilniaus forumo birželio mėnesį išplatintą viešą laišką, kuriuo siūlė uždrausti BalticPride2016 eitynes ir akcentavo tiesioginį marksizmo, komunizmo ir LGBT judėjimo ideologinį ryšį bei prievartinį šių idėjų sklaidos pobūdį Lietuvoje.  Tai vienas labai retų kartų, kai Lietuvos visuomenės pastangos priešintis LGBT propagandai sulaukia tarptautinės bendruomenės ir ypač užsienio katalikų dėmesio viešumoje. 

Portale lifesitenews.com naujiena apie Vilniaus forumo kreipimąsi yra pirmu numeriu rekomenduojama besilankantiems skaitytojams kaip „privalomas skaitinys“. Per dvi pirmąsias teksto publikavimo dienas juo socialiniame tinkle Facebook pasidalino jau daugiau nei 1 300 puslapio lankytojų. 

Šio teksto paskelbimas nėra tiesiog papildoma informacijos apie Vilniaus forumo veiklą sklaida. Šis įvykis reikšmingas dėl kelių priežasčių. Pirma, kartu su, ko gero, pirmuoju per dešimtmetį pozityviu Lietuvos pastangų priešintis genderizmui pasirodymu anglosaksiškoje internetinėje žiniasklaidoje, Vilniaus forumo inicijuoto viešo laiško paskelbimas kartu yra ir faktinis įsitraukimas į tarptautinį kovos prieš Vakaruose, tad ir Lietuvoje, plintančia seksualinių mažumų „išlaisvinimo“ ideologija, frontą. Kartu su bendraminčiais visame pasaulyje, daugiausiai katalikiškomis organizacijomis, aiškiai sakome, kad LGBT „teisių“ judėjimas yra totalitarinės prigimties ir klaidinančiai dangstosi laisvės ir tolerancijos lozungais. Visa tai pastebima. 

Antra, nors ir pasikeitus aplinkybėms, iš esmės kartojama sovietmečiu veikusi ir pasiteisinusi taktika apie represuojamas idėjas ir faktus, taip pat apie jas skleidžiančių žmonių profesinį ir teisinį persekiojimą skelbti Vakarų pasaulio žiniasklaidoje. Ne vienam Vilniaus forumo nariui šiais metais tiesiogiai susidūrus su akademinio susidorojimo pastangomis, dėl stiprėjančios politkorektiškumo diktatūros tenka perimti šį disidentų naudotą kovos ir savisaugos, viešinant neokomunistinės genderizmo diktatūros apraiškas, būdą. Nėra abejonių, kad kiekvienas mėginimų susidoroti atvejis bus skelbiamas ir ateityje. 

Trečia, nepaisant moksle ir visuomenėje įsivyravusio pliuralizmo, tiek posovietinėje, tiek ir Vakarų pasaulio erdvėje buvo sėkmingai nuslėptas tiesioginis istorinis ir ideologinis marksizmo, komunizmo ir LGBT „išlaisvinimo“ ideologijos ryšys. Tai, kad XX amžiaus antrame ir trečiame dešimtmečiuose buvo iš esmės įgyvendinta radikaliausia dabar vykdomos seksualinės revoliucijos forma, pagal aiškius Markso ir Engelso teiginius panaikinant buržuazinę atgyvenimą - prigimtinę šeimą, yra plačiai pristatyta Vilniaus forumo išplatintame laiške. Lietuvos kontekstas šiuo klausimu dvejopas. Viena vertus, šio fakto žinojimas yra itin vertingas formuojant asmeninę nuomonę, nes Lietuvoje komunizmas istoriškai yra ne vien žmogų neigianti ir naikinanti, tačiau ir okupacinė bei represinė ideologija. Kita vertus, Lietuva buvo prievarta įtraukta į SSRS sudėtį tik 1940 metais, tai yra - gerokai po to, kai Stalinas buvo dėl tragiškų socialinių padarinių visoje Sąjungoje nutraukęs seksualinės revoliucijos eksperimentą. Tai lėmė, jog absoliučiai daugumai net ir vyriausios kartos žmonių tiesioginė sovietmečio patirtis sufleruoja priešingas išvadas ir stiprina plačiai paplitusį mitą, jog „Sovietų Sąjungoje sekso nebuvo“. Seksualumas buvo išlaisvintas iki begalybės, tačiau tai nesitęsė ilgai, todėl Lietuvoje, kaip ir Vakaruose daug kam (tame tarpe ir ne vienam minimo viešo laiško signatarui) apie tai teko pažinti iš istorijos šaltinių. 

Vilniaus forumas įsipareigoja toliau šviesti visuomenę komunizmo ir LGBT judėjimo ideologinės giminystės klausimais bei informacija apie tai dalintis su tarptautine bendruomene, ypač tampriai bendradarbiaujant su anglakalbe katalikiška žiniasklaida. 


Susiję

Vilniaus Forumas 1813158187829369544

Rašyti komentarą

13 komentarų

Anonimiškas rašė...

Tai labai pozityvus ir sveikintinas Vilniaus Forumo žingsnis ir pasiųsta žinia Pasauliui, kad nenorime taikstytis su per jėgą primetama gėjų ideologija.
Dėkojame Vilniaus Forumui už iniciatyvą, linkime sveikatos ir ištvermės

Pikc rašė...

Sakyti "gėjų ideologija" nėra tikslu, nes a)ta ideologija yra neomarksistinė ir b) "pasaulio ardymo" instrumentais pasirinkti ne tik homoseksualai, bet lytiniai iškrypimai bei ištvirkavimas apskritai.

1Chingishan rašė...

Vilniaus forumas- malačiai.
ir aš tiek Vilniaus forumui tiek kitiems rašantiems panašiomis temomis stipriai siūlyčiau savo straipsnius rašyt ar verst į anglų kalbą. nes daug protinio potencialo sudeginama 5 žmonėms šviesti- kai galima būtų paskleist reikalingą mintį milijonams.

Nežiniukas rašė...

To Pikc

Deja, sakyti "gėjų ideologija" yra net labai tikslu, nes tik pas juos viskas yra formalizuota, yra programa, kurioje išdėstyti galutiniai ir tarpiniai tikslai, tam dirba žmonės visame pasaulyje ir jų veikla yra finansuojama iš įvairių šaltinių.

Kadangi tos ideologijos įkūrėjas Harry Hay pats yra buvęs komunistas, tai jis ir pritaikė komunizmo ideologiją pederastams.

Kiek žinau, joks kitas šiuo metu stumiamas į legalizavimą iškrypimas dar nėra susiformavęs kaip ideologija. Nepaisant to, patys pederastai prijaučia savo "vargo brolius" ir juos palaiko.

O likęs ištvirkavimas, pavyzdžiui - antrųjų pusių keitimas, skaitlingi "bandomieji važiavimai lovoje" net negali pretenduoti į ideologiją. Tai vyksta buitiniame lygyje, kad ir daugiau ar mažiau masiškame.

Pikc rašė...

Vis dėlto, būčiau linkęs ginčytis> Pirmiausia, dėl paties termino - "gėjai" yra "politkorektiškas" pederastų pavadinimas, tad ar verta mums vartoti neobolševikų žargoną? Tada logiška būtų ir visokias "homofobijas" kaip normalius terminus vartoti. :) Antra, neomarksizmas, šita "mažumų teisių daugumos sąskaita" ideologija propaguoja gerokai platesnį iškrypimų spektrą, negu vien pederastija. Ir ne tik tai: ankstyva vaikų seksualizacija, abortų propaganda, masinės imigracijos/tautų ir rasių maišymo skatinimas - irgi tos pačios faunos "interesų sfera". Tai, kad pederastijos propaguotojai toje ideologijoje gavo labai patogią ir palankią nišą bei pradėjo savo agresyvią ideologinę kampaniją, yra, manyčiau, labiau bendro paveikslo fragmentas, negu atskiras paveikslas.
O kalbant apie teiginį "joks kitas šiuo metu stumiamas į legalizavimą iškrypimas dar nėra susiformavęs kaip ideologija", vertėtų atkreipti dėmesį lyties tapatumo sutrikimų turinčių asmenų (F64.0 pagal TLK-10) klausimą - jis dabar kaip tik "ant bangos" ir labai sparčiai bei agresyviai ideologizuojamas.
Dėl likusio ištvirkavimo - taip, per se tai ne ideologija (aš priešingai ir neteigiau), bet neomarksistinė-liberalistinė ideologija tai naudoja kaip įrankį.

Anonimiškas rašė...

paziurejau saltini - 1200 perziuru/pasidalinimu. O varge, USA masteliu tai visiskas niekas. Tas pat, kas nieko neivyko.

Anonimiškas rašė...

Nežinau, kaip žiūrėjot - 1200 pasidalinimų, ne peržiūrų. Dalinasi juk mažuma žmonių, tad peržiūrų gali būti keliasdešimt tūkstančių.

1Chingishan rašė...

jau 1500 žmonių pasidalino- pas kiekviena vidutiniškai 200 draugų (pasidalinau ir aš)- tai yra minimmum 300,000 žmonių galėjo pamatyt tą straipsnį ir vėlgi juo pasidalint. 10 tokių ir panašių straipsnių ir milijonai sužinos tiesą kurios vakaruose jau senai nėra.

Kiemsargis rašė...

Nu pasidalino , nu "peržiurėjo". Nu ir kas? Buvo koks atsakomasis straipsnis ar kalba kokia išrėžta?

1Chingishan rašė...

o kas ir ką gali atsakyti? kas nors čia neaškiai straipnyje išaiškinta su kuo dar galima pasiginčyt? pederastai niekada į jokias polemikas neina- jie pradeda rėkti kad tu homofobas, rasistas, šovinistas ir tokiam nevieta tarp normalių žmonių(suprask tokių kaip jie išsigimelių)
Kuo daugiau tokių straipsnių ir atsikvošės ten su proplautom smegenėlėm visuomėnes- pradės sakyti savo valdzžiai kaip čia po velnių yra kad tai ne kažkoks progresas apie kurį tiek mums šnekėta- o komunistų sugalvotas 19 amžiuje valdžios išlaikymo būdas. kai tik tai supras- tie gėjei veėl taps smirdinčiais pederastais ir visokios santuokos ir įsivaikinimo galimybės bus moment panaikintos. Tom mes ir siekiam.
O tau kiemsargi siūlau apsišluot savo galvą.

Anonimiškas rašė...

Teisingas kreipimasis, gal jį ir mažai girdės, bet yra geriau, nei tyla, bolševikai prisidengę šūkiu ,,Grab nagrablenaje'', plešk prisiplėštą, padarė perversmą, ir viešpatavo pusė amžiaus, tai analytiniai pasiėmę sekso iškrypimo rūšį, kaip įrankį, sparčiai stumiasi į priekį.

Unknown rašė...

Sveiki

[email protected]

Jūs ieškote finansavimo, kad atgaivintumėte savo veiklą tiek projekto įgyvendinimui, tiek ir buto pirkimui, bet, deja, bankas kelia jums sąlygas, kurių negalite užpildyti. Mes siūlome paskolą nuo 5000 eurų iki 50.000.000 eurų ir daugiau visiems žmonėms, galintiems grąžinti palūkanas nuo 2% iki 5%. Taigi, jei jums reikia paskolos, kad išeitumėte iš aklavietės arba patenkintumėte savo asmeninius poreikius, jūs galite nusiųsti jam el. laišką šiuo adresu: [email protected], norint gauti paskolą per 72 valandas. Pasiūlymas galioja visiems asmenims, rimtiems ir labai geram pobūdžiui.

ačiū

Anonimiškas rašė...

Zinute eilinio amerikiecio is siame straipsnyje pamineto JAV laikrascio. "Wow-that is one powerful declaration by some very courageous citizens in Lithuania. It gives me a tiny glimmer of hope that others around the world will take heart and stand up for truth too." Saunuoliai. Aciu. Didziuojuos

item