Šokiruojantis video: Planuotos tėvystės organizacija pardavinėja abortuotų kūdikių kūnų dalis

Prieš savaitę pasirodžiusiame slapta nufilmuotame vaizdo įraše viena iš JAV Planuotos tėvystės organizacijos vadovių pripažįsta, jog ši ...


Prieš savaitę pasirodžiusiame slapta nufilmuotame vaizdo įraše viena iš JAV Planuotos tėvystės organizacijos vadovių pripažįsta, jog ši organizacija, jungianti daugumą šalyje esančių aborto klinikų, aborto metu naudoja nelegalią dalinio gimimo aborto procedūrą tam, kad galėtų parduoti procedūros metu nepažeistas kūdikio kūno dalis.

Dr. Deborah Nucatola yra Planuotos tėvystės organizacijos modecininių paslaugų vyresnioji direktorė. Organizacijoje ji dirba jau daugiau nei dešimtmetį. Moteris taip pat pati atlieka abortus kūdikiams iki 24 savaičių.

Vaizdo įraše matyti, kaip  2014 m. liepos 25 d. moteris susitinka su tyrėjais, apsimetančiais potencialiais pirkėjais iš didelės kompanijos.

Ramiai gurkšnodama vyną ir valgydama salotas, moteris atskleidžia, jog prašo nuo 30 iki 100 JAV dolerių už kūno dalį, ir kad dabar ypač paklausios yra kūdikių kepenys. Nemažai žmonių esą nori ir nesugadintų širdžių, plaučių ir kitų, „mažiau neįprastų“ kūno dalių.

Kūdikių kūno dalys pardavinėjamos net žinant, jog tai draudžia šalies įstatymai. Už tokius veiksmus gręsia įkalinimas iki 10 metų bei 500 tūkst. JAV dolerių bauda.

Vaizdo įraše moters apibūdinama organizacijoje taikoma aborto procedūra taip pat prieštarauja šalies įstatymams.

Organizacijos taikoma nelegali dalinio gimimo aborto procedūra

Dr. Nucatola teigia, jog prasidedant dienai ji turi apžvelgti, kokių kūno dalių prašo klientai ir nuspręsti, kurių pacientų kūdikius išmėsinės. Tuomet abortus atliekantis personalas pritaiko nelegalią procedūrą tam, kad nepažeistų reikiamų organų ir padidintų būsimą pelną.

Moteris atskleidė, kad aborto metu darbuotojas svarsto, kurių kūnų dalių jam negalima liesti, todėl su žnyplėmis suima už tų dalių, kurios netokios vertingos.

Už dalinio gimimo aborto procedūros atlikinėjimą gręsia laisvės atėmimas iki 2 metų ir 250 tūkst. JAV dolerių bauda.

Bet dr. Nucatola teigia, kad įstatymus visada galima apeiti.

„Tai yra įstatymas, o įstatymus galima interpretuoti savaip“, - teigia moteris.

Vaizdo įrašas:



Susiję

Pažangos ideologija 5809793461296038282
item