Tūkstančiai Kanados tėvų streikuoja dėl mokyklose diegiamos lytinio švietimo programos

Tūkstančiai Ontarijo provincijos (Kanada) tėvų šią savaitę neleidžia savo vaikų į mokyklas. Taip jie protestuoja prieš provincijos premj...


Tūkstančiai Ontarijo provincijos (Kanada) tėvų šią savaitę neleidžia savo vaikų į mokyklas. Taip jie protestuoja prieš provincijos premjerės pareigas einančios LGBT aktyvistės Kathleen Wynne bandymą į šalies mokyklas įdiegti seksualinio švietimo programą. Keli šimtai tėvų protestavo prie premjerės darbovietės bei kitose vietose, skanduodami šūkį „Mes sakome ne“.

Vien Toronte pamokose nepasirodė beveik 35 tūkst. mokinių. Kai kuriose mokyklose pamokas praleido net 70 proc. visų jose besimokančių mokinių. Daugiausia mokinių nepasirodė Toronte esančioje Thorncliffo parko viešojoje mokykloje, kurioje į pamokas susirinko tik apie 130 iš 1350 joje besimokančių mokinių.

„Pirmoje klasėje jie turėtų mokytis abėcėlės, ne apie seksą“, teigė vieno iš Thorncliffo parko mokykloje besimokančio mokinio motina. „Berniukai yra berniukai, o mergaitės yra mergaitės - kodėl jie jau pirmoje klasėje turėtų mokytis apie „trečiąją lytį“?“

Viskas prasidėjo prieš metus, Ontarijo provincijos premjere tapus atvirai lesbietei Kathleen Wynne, kuri paskelbė, jog nuo 2015 m. rudens visose provincijos mokyklose bus pradėta diegti lytinio švietimo programa.

Pagal šios programos turinį, šešerių metų vaikus ketinama mokyti apie vyro ir moters lytinius organus, o aštuonmečiams jau pasakoti apie homoseksualizmą kaip teigiamą reiškinį. Vaikai taip pat turės būti išmokyti, jog lyčių yra ne dvi, o gerokai daugiau.

9-13 metų vaikai bus mokomi apie tai, kas yra oralinis ir analinis seksas, kaip mylisi homoseksualai, kas yra masturbacija (pasak programos, tai yra „malonus savo kūno pažinimo būdas“).

Primename, jog vienas pagrindinių šios programos kūrėjų yra buvęs premjerės pavaduotojas, kai ji ėjo švietimo ministrės pareigas, Benas Levinas - žmogus, vos prieš mėnesį nuteistas už pedofiliją.

2013 m. Kanados policija, tyrusi tarptautinio pedofilų tinklo bylą, susekė, jog Benas Levinas, dar 2010 m. pagarsėjęs savo bandymais diegti lytinio švietimo programą, yra vienas pagrindinių nelegalaus incesto mėgėjų portalo dalyvių.

Šiame portale politikas aprašė, kaip su žmona turėjo lytinių santykių su savo trimis mažametėmis dukterimis, dalinosi vaizdo įrašais bei mokė kitus portalo dalyvius, kaip vilioti ir tvirkinti svetimus vaikus.

Išsamų Ontarijo lytinio švietimo programos aprašymą lietuvių kalba galite rasti čia.



Parengta pagal Thestar.com bei Blogeris Zeppelinus informaciją.



Susiję

Pažangos ideologija 5195948443957558789
item